+1 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (876 puan) tarafından

Kayinbabamlardayiz sofra kuruyoduk balkon camli, oturmus bi kadinin hesabini inceliyor. Cami tiklattim hayirdir dedim kafa salliyor ne var der gibi. Misafirde var sesimi cikaramadim. Hep boyle s*refsizdi cok kez yakaladım bidaha yapmicam dedi her seferinde simdi nasil bi tepki veriyim gerçekten yoruldum bisey hissedemiyorum artik

3 Cevaplar

+1 oy
(1,339 puan) tarafından

Benim eşim 1 kere yüklemiş ne bu tiktok diye gördüm gece sildim sonra dedi ki ya sanki ben tiktok yüklemiştim beynim yandı şuan da yok evet dedim yok çünkü sildim neden dedi benim evimde kimse tiktok yükleyemez dedim geçende arkadaşi geldi tiktoktan birşey söyledi eşimde dedi ki kirve bizim evde tiktok yüklemesi yasak ben bilmiyorum görmedim söylediğin şeyi dedi dik duruş her Zaman iyidir alacaksın eline sileceksin uygulamayı bu kadar

(1,211 puan) tarafından

Aynen bizde 6 yıldır evliyiz hayatımız da tiktok olmadi hiç sadece instagram var sosyal medya olarak ondada ihtiyaç olduğu icin kullanıyoruz yuva rahat kurulmuyor 

(1,339 puan) tarafından

Aynen öyle hiç normal bulmuyorum tiktoku

-Reklam-
+1 oy
(1,917 puan) tarafından

Önce kendisi yanlış bir şey yaptıgını farketmesi lazım, anlamayan adama ne yapsan boş, soguk davranırsın, şimdi öylesine bakmış olabilir diyenler olacaktır ama öyle uzun uzun girip profil incelemek doğru bir şey değil bence herhangi bir açıklaması yoksa

+1 oy
(1,211 puan) tarafından

Yanlış anlamayın beni vereceğim örnek belki çok kaba ve kırıcı olacak ama

Bizim büyükler şey derlerdi siyah köpek beyaz olmaz.

Öyle işte...

(876 puan) tarafından

Dogru

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,305 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,079 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,147 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 743 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,051 soru

24,148,628 cevap

334,784 kullanıcı

...