0 oy
120 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,571 puan) tarafından

Sorun olur mu? Doktora gitmeli miyim ? İki tırnak izi var az kanadı kolonya sürdüm kedi sağlıklı dışarı da geziyor ev kedisi değil .

7 Cevaplar

0 oy
önce (293 puan) tarafından

Beni de tirmalamisti sokak kedisi 2 kere ama şükür birsey olmadı ben iyce kanattim ve kolonya surup sıcak sabunlu suyla yikamistim.

En önemlisi tetanoz aşısı varsa koruyor zaten ebem oyle demişti 

önce (4,571 puan) tarafından

Tetanoz aşısı 4 yıl önce olmuştuk hamilelikte koruyuculuğu ne kadar acaba 2 ya da 3. Dozumdu

önce (293 puan) tarafından

O kadarını bilemiyorum benim 2 doz ben bir sorun yasamadim

-Reklam-
0 oy
önce (372 puan) tarafından

Sen ne olur ne olmaz git canım aşı başlarlar belki kuduz aşısı normalde çok sorun olacağını sanmıyorum bizimde var kedi ama ev kedisi tabi aşılı 

Teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var doktora danışacagim

0 oy
önce (4,826 puan) tarafından

tetanoz aşın varsa sorun değil. sadece kuduz ihtimali sıkıntı onda da kedi normal hareket ediyorsa sorun değil 

Kedi normal 2 de yavrusu var . Tetanoz 4 yıl önce olmuştum ikinci ya da 3 . Dozumu

0 oy
önce (168 puan) tarafından

Kedi evden dışarı çıkmıyor çiğ et yemiyorsa aşıları varsa ellerini yıkayıp kolanya sürmen yeterli olur 

0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Benim.kuduruk.kedi. be i oyle halletmiş boydan niyaz anamı anlatmıştı ama.kedi benim.oldugu için disarda biliyorum birsey yok yaptirmadim ama eşimi ısırması o gidip yaptırmıştı ısırık tehlikleide çizik çok önemli degil

0 oy
önce (44 puan) tarafından

Kediyi alıp 10 gün gözlemleme şansın olmayan kedileri yani sokak kedileri tırmalarsa 

Tetanoz artı 3 doz kuduz aşısı yapılıyor fakat 

Hamilelikte ne nasıl olur uygunmudut doktora sormak lazım

0 oy
önce (3,770 puan) tarafından

Hemen bakılmalı

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
8 cevap 153 göst.
20 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mahirin annesi (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 291 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Imagineperest (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
22 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,531 soru

24,100,056 cevap

332,370 kullanıcı

...