Sorun olur mu? Doktora gitmeli miyim ? İki tırnak izi var az kanadı kolonya sürdüm kedi sağlıklı dışarı da geziyor ev kedisi değil .
Beni de tirmalamisti sokak kedisi 2 kere ama şükür birsey olmadı ben iyce kanattim ve kolonya surup sıcak sabunlu suyla yikamistim.
En önemlisi tetanoz aşısı varsa koruyor zaten ebem oyle demişti
Tetanoz aşısı 4 yıl önce olmuştuk hamilelikte koruyuculuğu ne kadar acaba 2 ya da 3. Dozumdu
O kadarını bilemiyorum benim 2 doz ben bir sorun yasamadim
Sen ne olur ne olmaz git canım aşı başlarlar belki kuduz aşısı normalde çok sorun olacağını sanmıyorum bizimde var kedi ama ev kedisi tabi aşılı
Teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var doktora danışacagim
tetanoz aşın varsa sorun değil. sadece kuduz ihtimali sıkıntı onda da kedi normal hareket ediyorsa sorun değil
Kedi normal 2 de yavrusu var . Tetanoz 4 yıl önce olmuştum ikinci ya da 3 . Dozumu
Kedi evden dışarı çıkmıyor çiğ et yemiyorsa aşıları varsa ellerini yıkayıp kolanya sürmen yeterli olur
Benim.kuduruk.kedi. be i oyle halletmiş boydan niyaz anamı anlatmıştı ama.kedi benim.oldugu için disarda biliyorum birsey yok yaptirmadim ama eşimi ısırması o gidip yaptırmıştı ısırık tehlikleide çizik çok önemli degil
Kediyi alıp 10 gün gözlemleme şansın olmayan kedileri yani sokak kedileri tırmalarsa
Tetanoz artı 3 doz kuduz aşısı yapılıyor fakat
Hamilelikte ne nasıl olur uygunmudut doktora sormak lazım
Hemen bakılmalı
1,471,531 soru
24,100,056 cevap
332,370 kullanıcı