0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (3,670 puan) tarafından

Kizlar kayın pederim 4 yıl olacak vefat etti bir kaç ay önce rüyamda gördüm kendi evindeyiz Süpürge makinesi almış evin tavanı hep rutubet kara bu Süpürge onu temizler dedi gerçekten kafamı kaldirdigimda nokta nokta siyah lekeler vardı önce benm evi temizleyin snra kendi evinizi Süpürge senin olsun dedi , Bnde eşime anlattım hayrına birine bişi ver dedim .2 gün önce de eşim görmüş rüyasında babasının evindeymisiz deprem olmuş babası demiş bu evde yıkılır deprem yikmasada ben yikacam demiş eşim de baba yapma etme eşya var içinde ev yıkılırmi demiş kayın pederim tavandan vurmuş yıkmış evi , ayni rüyanin benzerinin olması şaşırttı beni acaba mezarı mi çoktu yoksa kabir azabımi görüyorda bişi mi istiyor bizden eşim sabah gidip mezarı sulamiş sizce ne olabilir .

5 Cevaplar

0 oy
(7,222 puan) tarafından

Ay bilemedim post yukarı huzur içinde uyuyordur inşallah 

(3,670 puan) tarafından

Valla bilmiyorum ki çok erken vefat etti torununu çok seviyordu doyamadi ben elimden geldikçe Yasin ve hatim başlayınca ruhuna yolluyorum 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım sabun al hayrina komşulara dağıt bildiğimiz kalıp sabun 

Bende senin gördüğüne benzer görmüştüm hocaya sordum hayır yapın bolbol dedi ben çamur görmüştüm sende süpürge sabun dağıt evlere demişti Allah rahmet eylesin evlatlardan hayır dua beklerlermis

(3,670 puan) tarafından

Sabun dağıtmayi ilk defa duydum hani şeker lokum biliyordum da , bı eşime söylim 

tarafından

Evet canım bende ilk defa duymuştum 

0 oy
(14,946 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin. Rabbım kafirlerin nurla doldursun. Bende kaynanamı gördüm geçenlerde eşime demeyi de unuttum ekmek yapılıyor kaynanam senit başında gençten Bi kız kaynanama ekmeğin çok güzel olduğunu söylüyor falan bu kadar hatırlıyorum

(3,670 puan) tarafından

Çok tuhaf gelecek ama ben ananemide ekmek yaparken görmüştüm o ara kovit yeni cikmisti sapa sağlam kadın rahatsızlandı ölmeden 4 gün önce rüyamda gördüm anneme söyledim kızdı bana snra annanenm vefat etti , kayın babamı da hissettim o gün hatta eşime dedim babn nasıl hasta faln değil mi diye yok dedi şaşırdı ben konuşmuyorsun o ara onlarla içimden gidip sarılmak gelmişti ama gitmedim bişiler oldu o günn gecesi vefat etti hep diyorm icimden acaba bana kırgın mi gitti diye 

(14,946 puan) tarafından

Varsa Bi kusurumuz affola. Benim kaynanam 2 sene önce kanserden vefat etti canım rüyayı yeni gördüm

0 oy
(1,450 puan) tarafından

Gitme şansınız varsa hem o evde hemde kendi evinizde her yeri özellikle tavanlar ı sirkeli şu ile güzelce temizleyin temizlerken de bir yandan da Ayet-el kürsi  ve Yasin'i Şerif acın onlar sürekli okunurken sizde sirkeli suyla temizlik yapın her yeri  kayın pederinize bolca dua okuyun ve adına da hayır yapın 

(3,670 puan) tarafından

Biz şuan ev sorunu nedeniyle onun evinde kalıyoruz günlük temizlik yapılıyor esimede diyorm hayrına bişi ver diye ama yapiyormu emin değilim valla sulalerinde bı tane Fatiha okuyan yok arkasindan 

(1,450 puan) tarafından

Sirkeli suyla mi yapıyosun

0 oy
(1,377 puan) tarafından

Rüya da ölen birini görüyorsanız hayır yapılması gerekir demişti bi hoca bi çocuk sevindirin yada fırına askıda ekmek bırakın Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde egeli (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
20 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatelf (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.