+2 oy
738 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,011 puan) tarafından

Kizlar 32 yasindayim ikinci.cocuga karar verdik daha yeni ama  merak ediyorum siz kacinci ayinizda hamile.kaldiniz 

39 Cevaplar

+1 oy
önce (23,679 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Altı ay sonra kaldım o da boş gebelik oldu şu an beklemedeyim 

önce (1,939 puan) tarafından

En son bi yorumunda hamile olduğunu söylemiştin dış gebelik miydi 

Dış gebelik yazmışım pardon boş gebelik idi her şey oluştu bebek yoktu kürtaj oldum 

Geçmiş olsun 

Sağol canım 

-Reklam-
+1 oy
önce (408 puan) tarafından

İlkte 8aydan sonra oğlum 5, yaşında olucak 2dunyay a geldiğinde ama ben kendim istemedim dış gebelik geçirdim 3, yıl sonunda tekrar hamile kaldım ilk ayda

+1 oy
önce (34 puan) tarafından

Ben ilk çocuğumu doğurduktan 19 Ay sonra İkinci çocuğumu kucağıma aldım

Yani bu durumda İlk çocuğumu doğurduktan sonraki on ila 11 aylık dönem içerisinde hamile kalmış oluyorum Yalnız şöyle bir şey oldu ben ikinci çocuğuma hamileliğimi öğrendiğimde çift yumurta ikizi olduğunu öğrendim ilk muayenede iki ayrı yumurtalık vardı rahminde İkisi arasında 1:30 iki hafta süreyle oluşmuştu Yani hamile kaldıktan Bir hafta sonra peşine bir daha hamile kalmış oluyorum 😅😂 İkinci kontrole gittiğimde yani ilk kontrolden bir hafta sonra keseler birinin patladığını öğrendim küçük olan kese patlamıştı doktor ilk gebeliğinden sonra rahmin toparlanmadığı İçin çift gebelik gerçekleştiremediğimi söyledi bu yüzden keselerden birinin patladığını öğrendik hatta doktor bana bir hap verdi kullanmam gereken iki hafta o hapı kullandım rahmin temizlensin diye çünkü Kesenin biri patlamasına Rağmen kanamam olmamıştı ilk gelişmiş olan kesenin kalp atışları duyuluyordu Doktor bu Gebeliğin sıkıntı olduğunu Patlamamış olan kesenin patlamış olan keseden dolayı zehirlendiğiini bozubileceğini söyledi çok garip bir dönemde yani o iki hafta nasıl geçti bilmiyorum sonra hiç kanamam olmadan krem renginde parça döküldü İşerken Akıntım oldu gibi Sonrasında doktora gittim muayene olmaya doktor rahmi de zararlı olan herhangi bir şey görmedi ultrasonda çok şükür Ve tutulmuş olan bebeğimin durumu gayet iyiydi🙏 Ama çok zor bir dönem geçirdim o İlk ay Sonrası çok şükür Allaha Rabbime sonsuz şükürler olsun çok sıkıntısız geçti bütün gebeliğin boyunca ne bir mide bulantısı ne bir ağrı hiçbir şey çekmedim Hatta şu an o dönemlerden bahsedince şakayla karışık diyorum ki galiba oğlum anne karnındayken ikiz kardeşini yedi 🤣😂

önce (7,011 puan) tarafından

Degisik bir tecrube olmus canim cok gecmis olsun 

+1 oy

Oğlum 2-3 ayda oldu. Şuanki tek gecede 🤭 

Masallah canım insallah bende tez zamanda kalirim oglumun karnimdaki kipirtilarini özledim yenidoganki hallerini 

+1 oy
önce (2,092 puan) tarafından

30 yaşındayım ikinci ayda hamile kaldım.

+1 oy
önce (405 puan) tarafından

16 aylıktı ilki

+1 oy
önce (1,436 puan) tarafından

Ben 4 gebelik geçirdim 3ünü kaybettim hepsinin araları 6 7 ay arası inşaallah bunu doğurursam 2 yaşına geldiğinde ikinciyi istiyorum ozmna bende 32 olucam çünkü 

+1 oy
önce (2,635 puan) tarafından

Stres yapma benm istedik olmadı korunurken ikinci ay oldu 

Hakkında hayırlısı yumurtlama günü ve gebe kalma yüksek günlerinde beraberlik olursa tutar

+1 oy
önce (44 puan) tarafından

1.5 sene denedim olmadı 

Sonra 2. Çocuktan vazgeçtim en az 2 sene çocuk yok diyerek bir işyeriyle anlaştım ve ile başladıktan tam 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 

Tamamen kader kısmet 

0 oy
önce (14,505 puan) tarafından

Kizim on ayliktı hamile kaldığımda 

Çok istiyordum korunma yoktu baştan 

Kizim 2022 oğlum 2023 doğumlu yaş 33

Bizde yeni karar verdik ben istiyordum aslinda ama esim daha yeni ikna oldu 😊

önce (14,505 puan) tarafından

Gönlünuze göre olsun 🥰

0 oy
önce (20,973 puan) tarafından

Canım ben doğumdan 1 yıl sonra korunmama rağmen kaldım planlı bir gebelik değildi planlı değil spontane ilerleyin çocuk olcak diye değil sakin kafayla düşünmeden çocuk için birliktelik gibi değilde daha rahat 

Bakalim canım insallah kisa zamanda kalirim 

0 oy
önce (1,807 puan) tarafından

İlk gebeligimde 4. Ayda oldu, ikincisini istedik 3.5 yıl sonra , bu sefer ilk ayda oldu cok şükür Allah herkese hayırlı zamanda versin 

0 oy
önce (2,047 puan) tarafından

İkisini aynı anda çıkardım 2. Çocuk derdim yok sjsjs şaka bir yana ikiz benimkiler artık düşünmüyoruz Allah isteyenlere nasip etsin inşallah 

0 oy
önce (3,759 puan) tarafından

Bebeğimi 9ayda sütten kesdim. Pilanda bademcik ameliyatı olmaktı. Bebiş girdi araya😄

0 oy
önce (5,914 puan) tarafından

2 gebeliğimde 1 ay içinde olmuştu

0 oy
önce (260 puan) tarafından

4. Ayda kalmiştim korunmayi biraktintan sonra

0 oy
önce (1,280 puan) tarafından

3 yıl sonra karar verdik ama nasip olmadı kalbi durdu malesef  🥺 bakalım hayırlısı olsun inşallah bir güzel doktor kontrolünden geçip tekrardan o da belki karar verebilirsem tabi bir yanim kızım var yeter diyor bir yanım da üzülüyorum tek kalacak diye 

Rabbım sizin de gönlünüze göre versin inşallah canim 

0 oy
önce (6,346 puan) tarafından

Çocuk istemeye karar verdik iki yada üç ay sonra hamile kalmıştim ilk çocuk

0 oy
önce (10 puan) tarafından

İlk çocuğumda evlendim 2. Ayda hamile kalmıştm şimdi oğlum 6 yaşında 6 haftalık hamileyim spiral ile korundm Mayıs ayında çıkardım haziranda kimyasal gebelk geçirdim şimdi bu ay yine hamile olduğumu öğrendim hayırlısı artık 29 yaşındaym 😊

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 592 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 593 göst.
+1 oy
12 cevap 241 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde eylulannesi. (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.

Kategoriler