Ben ilk çocuğumu doğurduktan 19 Ay sonra İkinci çocuğumu kucağıma aldım
Yani bu durumda İlk çocuğumu doğurduktan sonraki on ila 11 aylık dönem içerisinde hamile kalmış oluyorum Yalnız şöyle bir şey oldu ben ikinci çocuğuma hamileliğimi öğrendiğimde çift yumurta ikizi olduğunu öğrendim ilk muayenede iki ayrı yumurtalık vardı rahminde İkisi arasında 1:30 iki hafta süreyle oluşmuştu Yani hamile kaldıktan Bir hafta sonra peşine bir daha hamile kalmış oluyorum 😅😂 İkinci kontrole gittiğimde yani ilk kontrolden bir hafta sonra keseler birinin patladığını öğrendim küçük olan kese patlamıştı doktor ilk gebeliğinden sonra rahmin toparlanmadığı İçin çift gebelik gerçekleştiremediğimi söyledi bu yüzden keselerden birinin patladığını öğrendik hatta doktor bana bir hap verdi kullanmam gereken iki hafta o hapı kullandım rahmin temizlensin diye çünkü Kesenin biri patlamasına Rağmen kanamam olmamıştı ilk gelişmiş olan kesenin kalp atışları duyuluyordu Doktor bu Gebeliğin sıkıntı olduğunu Patlamamış olan kesenin patlamış olan keseden dolayı zehirlendiğiini bozubileceğini söyledi çok garip bir dönemde yani o iki hafta nasıl geçti bilmiyorum sonra hiç kanamam olmadan krem renginde parça döküldü İşerken Akıntım oldu gibi Sonrasında doktora gittim muayene olmaya doktor rahmi de zararlı olan herhangi bir şey görmedi ultrasonda çok şükür Ve tutulmuş olan bebeğimin durumu gayet iyiydi🙏 Ama çok zor bir dönem geçirdim o İlk ay Sonrası çok şükür Allaha Rabbime sonsuz şükürler olsun çok sıkıntısız geçti bütün gebeliğin boyunca ne bir mide bulantısı ne bir ağrı hiçbir şey çekmedim Hatta şu an o dönemlerden bahsedince şakayla karışık diyorum ki galiba oğlum anne karnındayken ikiz kardeşini yedi 🤣😂