0 oy
242 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (991 puan) tarafından

Kızım 3 yaşını yeni geçti gittigimiz yerlerde Çarşı pazar market neresi olursa kucağımızda yürümek istemiyor sürekli ağlıyor mizmizlaniyor ne yapacağımızı şaşırdık Bebek arabasınada binmiyor, bizde huzursuz oluyoruz ve eve geliyoruz mecbur ne yapmamız lazim, siz olsanız tepkiniz nasıl olur nasıl unuutturursunuz kucağa binmeyi

9 Cevaplar

+2 oy
(870 puan) tarafından

Her ağladıgında kucağına alınamayacağını öğrenmesi gerekiyor önce bunu öğreterek işe başlayabilirsiniz siz ağlar bağırır diye taviz verirseniz ağlayarak her istediğini yaptıracağını bildiği için daha çok ağlayacak elinden tutup yürürken ona etrafı izlemesini sağlayabilirsiniz

(991 puan) tarafından

Bende böyle düşünüyorum

Ama aşırı ağlıyor ve etraf bize bakıyor çok aglayinca

(870 puan) tarafından

Etrafı takmamayı öğrenmeniz gerekiyor etraf kim baksa nolur bakmasa nolur lafa gelince akıl veren çok olur işe gelince kaçan çok olur derdi annem hep 

(991 puan) tarafından

Haklısınız 

Ama bugün sondu artık kucağa alınmayacak ağlasa da 

-Reklam-
+1 oy
(144 puan) tarafından

Benim kızım doğdu doğalı bebek arabasında durmaz, hep kucak isterdi. 1 yaşına basınca globber bisiklet aldım, kendime yaptığım en büyük iyilik oldu. Çok seviyor bisikletini. 15. Ayına girecek haftaya 3 aydır bisikletle gidiyoruz her yere

+1 oy
(24,465 puan) tarafından

Eşimle çıktığımızda çoğunlukla yorulduğu yerde eşime bana beni kucağına al der oğlum. Dün babası evde yoktu ikimiz çıktık pazar yaptık benim elim kolum dolu olduğu için nazlanamdı paşa paşa yürüdü 

0 oy
(4,793 puan) tarafından

Aynı benim kız evde değil tabi ama ne zaman dışarı çıksak anne kucağına al demeye başlıyor. Ben almıyorum artık babası alıyor ama kıyamıyor. İkimiz dışarı çıktığımızda da alamam artık büyüdün yürüyeceksin diyorum.

(991 puan) tarafından

Evet babasi alıyor ama artık bugün sondu artık ne Babasına aldiracam nede kendim alicam kucağıma 

0 oy
(23,457 puan) tarafından

Gerçekten yorulduğu zamanlar hariç kucağınıza anlayabilirsiniz. 3 yaş anlar artık. O küçük bir insan. Laftan sözden anlar. İstediği olmadkgi zaman aglayabilir. Ağlar sonra susar zamanla alışır. Yola cikmadan önce konuşmak anlaşma yapmak daha verimli olur 

(991 puan) tarafından

Dediğinizi deniyecem tşk ederim 

0 oy
(16,021 puan) tarafından

Oğlum da öyleydi 3.5 yaşımda bebek arabasından inmek istemiyor yürümüyor bebek arabayı kaldırım anneanne de unuttuk dedim bir kaç ağladı mızmızlandı zar zor yürümeye alıştı Tabi ara ara durup dinleniyor ☺️

5 dk markete dahi yürümüyordu 

(991 puan) tarafından

Dediğiniz gibi ağlaya ağlaya alışacak 

(16,021 puan) tarafından

Aynen öyle oğlum adım atmıyordu 3 adım yürüyor yoruldum diye ağlıyordu 

Ağlamasına fırsat verin biliyorlar ağlayınca alacağınızı 

(991 puan) tarafından

Haklısınız tşk ederim 

0 oy
(4,897 puan) tarafından

3 yaşında büyük artık yuruyebilir. Ağlasa da krize girse de ya yürüyeceksin ya bebek arabasına oturacaksın. Kızın kaç kg bilmiyorum ama benim kızım 3 yaşında 15 kg idi değil bütün çarşıda taşımak 2 3 dakikada fazla yürüyemezdim kızım kucağımda 

(991 puan) tarafından

13 kilo 2 dk dan sonra insan tasiyamiyorki 

0 oy
(411 puan) tarafından

Valla 4 yaşına girecek aynı dertten muzdaribim. İşine gelirse yürüyor gelmezse kucak. Bugün eve bir şeyler çıkardım. Bir elimde malzeme kucağımda çocuk. 

(991 puan) tarafından

Allah kolaylık versin inşallah bize hemen unuturlar umarım 

(411 puan) tarafından

Amin amin inşallah

0 oy
(380 puan) tarafından

Benim oğlum 2 buçuk yaşına kadar kucagımdaydı bebek arabasına da asla binmedi

(991 puan) tarafından

Şimdi nasil peki

(380 puan) tarafından

Şimdi 4 buçuk yaşında kucak işi çoktan bitti 

(380 puan) tarafından

Ama 2 kolumu da çürüttü 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 93 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayshenuray (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 523 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 939 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,050 soru

24,177,706 cevap

336,201 kullanıcı

...