Arkadaş guruplarım hep gençler neden acaba ya benlede hepsi çok iyi anlaşır söyle benimle yaşıt benden büyük arkadaş gurubum hiç yok varsada sayılı geneli 25 35 yas arasi😁
Sizin yas gruplarının nelerdir..
Benim yaş grubum da 40 yaş üzeri genelde 😊 hatta daha çok 55 üzeri ☺️
Hahahahaha en sevdiğim enn sevdiğim sjsjsjsj
Geçenlerde kardeşim ve arkadaşlarıyla sahile gittim de içim geçmiş benim resmen 🤣 onlarla takılınca kendimi yaşlanmış gibi hissettim 😀
Hahahahaha kız bacım yaşlıların muhabbeti daha çok sarıyor beni😂 harbiden içimiz geçmiş 😂
Gençlerin muhabbetti sadece kızlar , sevgilileri falan zaten 😊 ama belirli yaştan sonrakiler öyle mi ne ararsan var🙂
Benim arkadaşım yok
Arkadaşım pek yok yaşıtlarım az bnde 3,4 yaş büyük var bir kaçtane arkadaşım 40 yaş üstüne annemin bir kaç arkadaşları ve gorumcem var anlastigim
Kendi yaş grubum da var kendimden büyükler de var küçük olanlarla da iyi anlaşırım ama öyle bir çevrem yok yok o yüzden 30 üstü
Kendimden kucukle arkadaş olmayı ben istemiyorum kendimden büyükler var birde taşıtın birde bir iki yaş küçük çok gençlerle arkadaş olmak istemem
Ben anlaşabileceğim karakteri bana uyan herkes ile arkadaş olurum mesela bir komşum var 60 küsur yaşında ama sohbeti şahane çok severim gelini benden sadece altı yaş küçük ama kafa dengim değil yani yaşından ziyade karakteri benim için önemli 25 li yaşlarda da çok sık goruşemesem de sohbetini sevdiğim insanlar burda da öyle daha küçüğü olmaz ama 25 ve üstü uygun
Ben kendi yaş gruplarımla çok sıkılıyorum ya 😂
Sen çok tatlı ve olgunsun bence ondan
Yaa teşekkür ederim 🫶🏻
kafan kimle uyuyorsa o güzel ya, gençlerle takılınca genç hissediyor insan kendini 😅 benim kendi yaş grubum var hep çevremde bir iki yaş büyük küçük
Benimde tam tersi hep benden yaşça çok büyükler gayet güzel de anlaşıyoruz.
Aynı yaş grubu tüm arkadaşlarım 30 40 arası
Tek arkadaşım eşim çocuklarımin olması normal mi 🤣🤣🤣 tabiki çocukların okul arkadaşlarının anneleri var ama görüştüğümüz çok samimi degiliz
Bilmiyorunki bizim.oyle gurubumuz var 5 aileyiz hemen plan falan yaparız dusarda buluşsak evdede bulussakta kocalarının iş arkadaslari üstelik başka ailelerde var onlarlalada arasına gorusuruz
Yaş kaç senin ben 40 a merdiven dayadım kafam hiç kaldırmıyor artık kimseyi sesiz sakin huzurlu ortamlar benim için artık🤣🤣
Benim 46 zaten yeni cocuk doğurdum gençlerle takılıyorum iyi geliyor 😂😂 gerçi onlar bana 46 demiyor
Valla bende de öyle 27 yaşındayım ama arkadaşlarımın çoğu 33 ve 35 yaş üstü çok güzel anlaşıyoruz ama yeri geliyo fikir alıyorum felan iyi oluyor
Yaş 37 canım kafa yaşı 55
Arkadaşım yok oyuzden😅
Benimde yas 46 olup kafa 30 😂😂😂 nedenlerle uyarım giderim
😂😂
28 yaşındayım arkadaşlarım 24 ve 32 yaş aralıklarında.
Ben de kendimden yaşça büyüklerle daha ıyı enerji yakalarım. 10-20 yaş buyuklerle takılırdım şimdi etrafımda kimse yok
Büyükde var kücük tek 27 yim 26 da var 29 da
Ben 32 yaşındayım. Çevrem genelde benimle yaşıt ya da benden biraz büyük. Benden küçük nerdeyse kimse yok.
Hiç arkadaşı olmayan bennn
Değişik düşünen komik insanlarla arkadaş oluyorum ancak yaşı kaç olursa olsun. Öbür türlü konuşma bitse de gitsem diye bakarım. Konuşkan olamıyorum.
Sanirim bu ben😊
Beim kafa dengim olduktan sonra yaşı çok öenmsemiyorm. Ama genelde kendimden küçükler var ben 25 yasındayım etrafımda genelde 22 23 vs bazen abla diyince bana kendimi yaslı hissediyorm 😂
Genel olarak kendi yaş grubum ve daha büyükler var. Ama kafamın uyuştuğu herkesle konuşurum yine. Konuştuğum konular değişir sadece.
1,471,838 soru
24,103,760 cevap
332,580 kullanıcı