0 oy
83 göst.
önce Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından

Kızlar benim ciddi anlamda insülin direncim var aynı zamanda şeker hastasıyım. Ne kadar beslenmeme dikkat etsem de rahatsızlığımdan dolayı ara ara fazla yiyorum elimde olmadan. Bir hafta diyetten sonra bir gün kendimi tutamasam bana üç kilo olarak geri geliyor. Boyun, bel ve iç bacak kısımlarımda kalınlaşmalar var. Mutsuzum artık bu halimden. Çocuklardan dolayı düzenli spor yapamıyorum. Artık mecburen zayıflama ürünlerinden kullanmam lazım. Kullanıp da ilerde tekrar kilo aldırmadı, karaciğer tiroit gibi enzimlerimde sıkıntı olmadı en azından bir ayda bir kaç kilo verdirdi diyeniniz varsa marka ya da ürün önerisi istiyorum. Şimdiye kadar hiç kullanmak istemedim ama artık mecbur gibi hissediyorum. 

Maça çayı kullanmayı düşünüyorum en azından diğer kahvelerden daha iyi ama gerçekten zayıflatıyor mu bir bilgim yok. 

1 cevap

0 oy
önce (4,882 puan) tarafından

madem böyle bir sıkıntın var diyetisyene git canım 

çay, kahve boşver 

mate çayı iyidir ama bu tarz çayları dikkatli içmek lazım, çoğu karaciğere zarar verebiliyor. günde maksimum 2 bardak o da türüne göre değişiyor. 

kahveler falan zayıflatmıyor, en fazla ödem attırır ama çoğunda ilaç etken maddeleri çıkmış özellikle fenomenlerin önerdiklerinde aman dikkat 

kalori açığı şart yoksa kilo vermek zor

önce (603 puan) tarafından

Canım diyetisyene gittim. Ama bazen dediğim gibi diyeti geliyorum kriz geliyor. Aşırı acayip şekilde de yemiyorum mesela o gün en fazla yatim beyaz ekmek ve bir kaç kaşık yemek fazla yiyorum dur en fazla ama malesef insülinden kaynaklı hem açlık krizleri hem de bu kaçamak lardan dolayı kilo olarak geri geliyor. Başaranlar var evet bu durumda olup ama ben zayıflayamıyorum. Bu ay üç klip versem diğer ay dört kilo almış oluyorum. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
6 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Demetgnl (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mavisu34 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
9 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feyza tabu (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,550 cevap

332,617 kullanıcı

...