+1 oy
1,092 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (188 puan) tarafından

Direk konuya girmek istiyorum ben beş yıllık evliyim iki yıl kaynanamlarla birlikte yaşadim iki odada  iki yıldan sonra altinlarimi satıp ev aldım kendime  üç yıldır da Kendi evimdeyim evimin tüm dekarosyonlarinj kendi zevkime göre yaptım mutfak dolaplarina kadar  6 ay civarıdır kayinim evlenmiş ve eltimin nasıl biri olduğunu bır önceki postlarimda okumuşsunuzdur  eltim gelin geleceği zaman onunla konuştular ev onun altınlar yapilicak kaynanam da tek onlarla kalıcak o şekilde onlarda kabul ettiler ama şimdi neymiş ben kabul etmiyorum kaynanami kaynanam da insanlara karışan biri değil tüm işi kendisi üstlenip yapar eşim de bu akşam üstü oraya uğramış eltim yine ev konusunu açmış eşimde annemin tek başına kalmaya gönlüm razı olmuyor ben annemin yanına bu eve geceyim altinlari da bana verin sizde bizim eve geçin sizin olsun o evde demiş eltimde kabul etmiş ama karın kabul etmez demiş ay eşim gelip anlattığında. Cinnet geçirdim iki yıl onlarla kaldım ne haldeydim birde gelmiş ne emeklerle yaptığım evimi eltimde vericek bende gidicem o evde kalicam gece gece sinirim bozildu olsemde hayır dedim sadece tek bir şartla dedim bu evimi kiraya veririm annenin yanına geçeriz o bu evin kirasi bana kalir eltim de ayriyeten kiraya gecsin öyle kabul ederim dedim başka türlüsu yok dedim ne yapicam ben ya sinirden deliriyorum 

24 Cevaplar

0 oy
(1,367 puan) tarafından

Eşin annesine taşınsin altınları alsın ,sen kendi evinde otur .eltinde nereye gidiyorsa gitsin . Sana sormadan böyle karar alan kocayı evine sokma ne hali varsa görsün anasıyla .tam boşamalık koca canım kusura bakma valla iyi bogmamişsın

(188 puan) tarafından

Kız altın dediğim nedir ki iki çift bilezik iki yüzük normal bir kolye 

(188 puan) tarafından

Sırf bunun için kendi hayatimin içine sıç.tırır mıyım 

(2,232 puan) tarafından

O kadar güzel yazmışki 5 kere okudum

-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından

Bu gercekmi ya cidden böyle Bi konusma geçtimi akıl alır gibi degil

(188 puan) tarafından

Maalesef geçti ve bitti konuyu açmamak üzere kapatirdim 

0 oy
(15,856 puan) tarafından

Şaka gibi gerçekten 😧 

Eşinin aklı çalışmıyor mu ya eltinmheöen karın kabul etmez diyor 

Kim kabul eder kendi esecek sanki 

(188 puan) tarafından

Ha yani evet desem hemen gelecek

0 oy
(2,232 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İsterse on kira gelsin gene gitmezdim kaynana yanına.

Yarın oturduğun evi kiraya verdiğini sanacaksin yine gelip Eltin oturacak sen evden çıktığınla kalacaksın hiç cikma evinden birak altını kirayı 

Enayi gibi görmüş kocani sen safsin ama eşin kabul etmez diye yok birde kabul etsin etliye gidip hesap sorardım sen kimsinki benim evime göz koyuyorsun tek akıllı sen misin diye

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 373 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 19991204 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 508 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 210 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde NAiF BiRi (246 puan) tarafından soruldu