+1 oy
96 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (502 puan) tarafından

Bebeğim bir anda mama yemeyi bıraktı ne yapmalıyım daha 5.5 aylık

5 Cevaplar

0 oy
önce (25,338 puan) tarafından

Tekrar denesen bi süre sonra belki yer

önce (502 puan) tarafından

Deniyorum sürekli ama tükürüyo

-Reklam-
0 oy
önce (5,214 puan) tarafından

Anne sütü alıyorsa doktorla görüşüp tadımlara başlayabilirsin

Diyetisyenle bile görüştüm 6. Ay diyor 

önce (5,214 puan) tarafından

Mamanın markasını değiştirsen 

bi koku falan sinmiştir belki 

Sma comfort kullanıyorum

0 oy
önce (3,655 puan) tarafından

Ek gıdaya neden başlamıyorsunuz ?  Benim öyle doktorum felan hiç olmadı yok doktorum izin vermedi yok doktorum sonra başla dedi vs vs bana bunlar saçma geliyor oğlum tam 5 buçuk aylıkdı başladımm ufak ufak tadımlara hiç bir sağlık sorunu da yaşamadım çocuğuma ek gıdaya başlamadan önce bezi sabahtan geceye kadar hiç dolmuyordu bir anormallik sezdim acaba dedim sütüm artık yetersiz mi geliyor diyerek ek gıdaya başladım başladıktan sonra torba torba bezi doldu çocugumun ne kadar mutlu olmuştum . Çocuğunuz artık farklı tatlar istiyor olabilir dikkat edin derim 

Sizi anlıyorum fakat çocuk doktoruda diyetisyende ilk 6 ay sadece anne sütü ve mama önerdi tadım konusu içince acele etmemem gerektiğini 6. Ayda yavaş ve düzgün bir şekilde başlamamız gerektiğini söyledi acele etmenin ileride daha farklı sorunlara sebep olacagını zaten bir ömür ek gıda yiyeceğini söyledi fakat bir anda mamadan soğudu neden bilmiyorum tekrar mamaya alıştırmak gerekiyor fakat almıyor o sebep biraz canımı sıkıyor 

0 oy
önce (2,658 puan) tarafından

Anne sütü alıyor mu peki ? Anne sütü alıyorsa kilo alımı iyi gidiyorsa sorun yok bence. Arkadaşımın oğlu 8 aylıkken mamayı tamamen bıraktı tiksindi sanırım. Anne sütü ve yemekle devam etti 

0 oy
önce (3,403 puan) tarafından

O ayda hafif hafif ek gıdalara başlanıyor amma

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 183 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zisan (1,181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 328 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ketum (447 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 186 göst.
26 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (4,696 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,609 soru

24,100,958 cevap

332,406 kullanıcı

...