8
napiyorsunuz kizlarrr canım çok sıkkın öyle taktim kulakligi ama o bile yoruyor içim sıkılıyor
Siz napiyorsunuz
Farkında mısın çoğu zaman olumsuz şeyler yazıyorsun normal hayatta da hep böyle misin
Çoğu zaman dediğin son zamanlarda hiç girmiyorum bile sdam akıllı
Adını görünce eskilerden bir arkadaş geldi aklıma o da böyle dertlenirdi geceleri
Uzun zamandirda öyle eskisi kadar girmiyorum ama dert bir değil iki değil gittikce çoğalıyor
Olur öyle ara ara
Oğlun büyümüştür benim kizla aynıydı diye hatırlıyorum
Ekim 2021li
Büyüdü teyzesi kocaman oldu essek sıpası
Aynen tam 1 ay var aralarında maşallah Allah nazarlardan korusun
Ahh Esmoş postunu okuyub adına bakınca acaba eskiden tanıdığım Esmamı dedim. Ahh canım seni ne zaman iyi göreceğim ben. Hüseyn nasıl büyümüşdür şimdi. Kaç yaşında. Doğru hatirladim umarım. Oğlunun adını Hüseyn hatirliyom
Neden bilmiyorum bir kaç gündür bende çok sıkılıyorum. Yani gerçekten yapacak bir şey bulamıyorum.
Kafamın içi o kadar doluki patlıyorum resmen :(
Hiç bir şey kafaya takmaya değmedi gülüm sende takma .
Takmicam takmicam diyorum pat başka birsey oluyor
Afiyet olsun hayırdır neden canın sıkıldı bizde belgesel seyrediyoruz çay içiyoruz
Dert bitermi be abla
İyi keyifler afiyet olsun
Rabbim dermansız dert vermesin inşallah bir an önce sende feraha kavuşursun 🤲🤲
Aminnn aminn
O site senin bu site benim takılıyorum ihtiyaçlarım birikmiş
İyi takılmalar benimde almam gerekenler vsr ama onlara bakarken bile yoruluyorum otururkende yoruluyorum artk
Bende bebemi yatırınca senin moda gecicem bende evde çok sıkılıyorum hergun aynıi işi robot gibi yapmak bezdiriyor beni yakında kimsemde yok iki laf edecek napalim bugüne şükür
Kadınların kaderi bu :(
Ütü yaptım yeni bitti esmoş çamaşır attım bulaşık makinasını boşalttım namazı kıldım çamaşırı serip uyucam sabah düğüne gidecez
Çok yoruldum bugün. Gece gece bıçak bileyledim, şimdi bir çay içeyim dedim.
Rabbim ferahlık versin inşallah gönlüne kuzum🥰🌸🥰🌸Disardaydik geldik Kayrayi uyutuyor bendee🤭Bu aralar bende bu tuhafim ama ekle tutulur bir sebep yok niye bilmiyorum 🙄
Bende oyle esmaaaa kac gundur sklyorum ,karnimda iyice şişti nefesim daraliyor valla,okullarda aciliyor 1. Sinif hazirligi vayy ben napam🫠
Hayrolsun esmosum iyi düşün iyi olsun inşallah
Canım ben de çocuğu uyuttum dünyaya dönüş yapıyorum şuan 😂 afiyet olsun
1,471,732 soru
24,102,663 cevap
332,515 kullanıcı