+2 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından

Kızlar merhaba 32+3 haftada doğum yaptım ikizlerim doğdu bugün 15 ncı gün dün oğlumu taburcu edildi 1860grm dün çıktığında bu kadar küçük bebeğe bakan oldu mu nasıl üstesinden geldiniz neler yapmam gerekiyor korumak için 

3 Cevaplar

+2 oy
(5,895 puan) tarafından

Senin kalbinin derinliklerinde bütün cevaplar annelik içgüdüsel bir şey şimdilik beslenme ve gaz çıkarmalarına odaklan bütün bebekler için en mükemmel anne Kendi annesidir sakinliğini koru yeter 

(138 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun ama tecrübe edinmiş insandan güzel şeyler duymak iyi geliyor bazen çünkü çok küçük 

(5,895 puan) tarafından

Oğlum doğduğunda 930 gramdı ve ben her bez değişiminde ağlıyordum bi yerini acıtacagim diye korkudan inan çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun 

-Reklam-
+1 oy
(6,753 puan) tarafından

Kuzenim kızı bu kadar doğdu yaşına girecek bir ay sonra yaşıtları ile aynı gidiyor hemen toparladı sütün varsa emzir yoksada iyi bir mama al merak etme büyür annesi diğer bebeğin nasıl onu ne zaman verecekler

(138 puan) tarafından

İnşallah canım diğer bebeğim şuan rahatsız devlet hastanesi kuvezinde dün dotkoru halsizligi vardı kan gönderdim enfeksiyon kapmış olabilir dedi süt icmiyirdu sonda ile beslenmeye almışlar kan sonuçlarını öğrenmek için peşine düştüm ama hemşire bilgi vermiyor prosedürleri gereği doktorda yoktu anca pazartesi bilgi alabilirim dün 1560 grmdi Allah'a emanet ettim elimden birşey gelmiyor 

(6,753 puan) tarafından

Rabbim onuda bir an önce sağlikli bir şekilde hem sana hemde ikiz kardeşine kavuştursun inşallah elimizden duâ dan başka bir şey gelmez Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sen güçlü ol bebekler annelerini hissediyor gerçekten senden güç alsın minik kızın 

(138 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin bu günleri 

+1 oy
(117 puan) tarafından

Benim ikizlerim de 35 haftada dosgmuslardi. Kuveze girmediler oğlum birkaç desteğe gitti geldi nefesi degisikti emme refleksi bile yoktu siringayla 2 ml mama vermeye calisiyorlardi. şu an bi buçuk yaşına varmak üzereler. O zaman icin benim ve çevredekilerin gördüğü en küçük bebeklerdi tabii sasiriyorduk ama maşallah büyüdüler. Merak etmeyin küçükler daha çabuk toparlanır allahin izniyle kafanıza takmayın bu süreçte siz toparlanmaya çalışın size ihtiyacı olacak anneleri sağlıkla büyütün inşallah 

(6,792 puan) tarafından

Kaç gramlardı

İlgili sorular

+4 oy
5 cevap 190 göst.
0 oy
5 cevap 229 göst.
0 oy
4 cevap 374 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.

Kategoriler