+1 oy
315 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (602 puan) tarafından

Anneme temizlik yapayım diye geldim 1 haftadır Buyuk temizlik yapıyorum iki cocukla bugun babam oğlum komsu cocuklarıyla sımardı diye kulağını çekti eliyle tısortunü cekıp merdivene kaldırdı şok oldum sonradan cok üzüldüm ven evlerini temizlemeye gelmişim çocuklarla ilgilenmek yerine yaptığına bakın ésimin gelmesine 1 hafta var daha

11 Cevaplar

+3 oy
önce (1,253 puan) tarafından

Seni doldurmak için demiyorum kıyameti koparırım vallahi kimse kusura bakmasın babam bile olsa haddini bilsin çocuk bu adı üstünde ben olsam hemen çıkar giderim 

-Reklam-
+1 oy
önce (11,989 puan) tarafından

2 çocukla ben kendi evimin büyük temizliğini yapamıyorum kaldı ki annemlerinkini yapcam. Üstune üstlük bir de babam çocuğumun kulağını çekecek. 

Bir dakika durmaz o evde çeker giderim. Senin sessiz kalmana ve hâlâ o evde olmana şok oldum.

önce (602 puan) tarafından

Sırf annemin hatırına 

+1 oy
önce (6,360 puan) tarafından

Ben asla başkasının evini temizlemem yani başkası derken annem yada kayınvalidemde dahil . Ben çocukla temizlik yapıcam bir teşekküe etmicek üzerine çocuğun üzerinde güç gösterisi sergilicek yok öyle bir dünya .1 kızım var bırak kulak çekmesini bağırsalar bile tavır alırım herkez haddini bilmeli . Ara eşini gelsin alsın seni oradan gelemiyosada al çocuklarını sen git evine canm

0 oy
önce (414 puan) tarafından

Çağır eşini gelsin alsın . Çocuklarından kıymetli değil . 

Annem üzülmesin diye birsey diyemedım

0 oy
önce (25,319 puan) tarafından

O nasıl dede öyle ya şimdi çocuk onu nasıl unutacak resmen travma

0 oy
önce (1,448 puan) tarafından

Çok yanlış uyar babanı bir daha yapmasın çocuk nu şımsrır tabiki 

Ayrıca iki çocukla temizlik yaparken çocuklarını lütfen ihmal etme önemli olan çocuklarındır eğer yetişemiyorsan yapma temizlik bence 

0 oy
önce (525 puan) tarafından

Cocuk bu ya süs bitkisi değil ki ya 

Tabi şımaracak 

Adı üstünde çocuk

Valizimi toplar eve dönerdim 

Annem üzülmesin diye bırsey yapamadım 

0 oy
önce (5,824 puan) tarafından

Ben boyle durumda cikar giderim evime, esimi beklemem. Babama da lafimi derim.

0 oy
önce (5,087 puan) tarafından

Kaşını eğse burnundan getiririm kaldı ki bide evlerini temizliyorsun

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Benim babamda oğluma Tokat attı aylarca konuşmadım kavga ettim kimse benim çocuğuma el kaldiramaz sen benim babamsin benim çocuğuma terbiye vermek sana düşmedi bana söylersin aynı varsa ben düzeltirim sana kalmadı ev mahalle ayağa kalktı sesimden ben kendimi kaybetmişim çocuğum 3.5 yaşında daha küçücük neymiş tukurmis ona bana söyle sanki büyük birine vurar gibi vurdu yanağı kip kırmızı oldu parmak izleri çıktı deliye döndüm aylar sonra arayıp ozur diledi ama nafile ben o halini unutamam hep bı tetik halinde oldum resmen cocugumada banada travma oldu 🤦‍♀️

önce (2,693 puan) tarafından

Benimkinede bağırıp duruyolar bağırma huyu var benim babamda habire cocuga bağırıp duruyor napcm bilmiyorum 

Geçenlerde napiyorsun ya dedim çocuğun üstüne yürüyordu bağırma yeter yeter diye laf edince hemen banada dellendi gidelm öyleyse dedim gidin valla dedi 

El mahkum susup yuttum....

0 oy
önce (2,693 puan) tarafından

Yani mecbur değilsem kendi eviim düzenim varsa 

Uyaririrm bidahada gelmem kolay kolay 

Az gelirim.

Bende baba evindeyim bemimkine bağırıyolar sinir oluyorum mecbur bazen ses edemiyorum el mahkum diye 

Kaç yaşında çocuğun 

İlgili sorular

+3 oy
17 cevap 500 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sevimardic (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
5 cevap 332 göst.
14 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Asya15 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.

Kategoriler

1,471,365 soru

24,097,962 cevap

332,212 kullanıcı

...