Kızlar kadın gıda mühendisi ve zehirler diyor bu nasl şey biz ne yiycez , bilgisi olan var mı
https://vt.tiktok.com/ZSABcR81k/
Konserve ve paketli ürünlerin tüketilmemesi gerektiğini bi çok uzman yıllardır bas bas bağırıyor ekranlarda
Düzgün yapmazsan kurallara uymazsan evet. zaten zehirlenme örnekleri de mevcut. kaç kişi hayatını kaybetti bu yüzden.
bu kadın makarna lütfen markasının kurucusu, ev salçaları hakkında da açıklamaları var
Yapma ve saklama koşullarını göz önünde bulundurmak lazım. Yani yıllardır da konserve yapıyoruz çok şükür bişi de olmadı
Videoyu acamadim tiktok kullanmadigim icin
Valla yillardir yapiyoruz kullaniyoruz coluk cocuga da yediriyoruz bisey olmadi cok sukur de sayet oyleyse ne yicez biz
onlardan bahsediyor 😅
bu videodaki kadın makarna lütfen kurucusu.
instagramın varsa pradan bakabilirsin. çağla şikelin programına falan da katılıyor, her seferinde bu konserve olayına değiniyor.
çünkü maalesef annemden böyle gördüm diyerek çoğu şeyi yanlış yapan bir toplumuz. evet annemiz öyle yapıyordu çünkü onu doğru biliyordu ama şimdi bilgi her yerde ama hala kabul etmiyoruz bazı şeyleri. hala 6 aylık bebeğe cicibebe verenleri düşün, e bize bir şey olmamış kafasında devam ediyorlar.
ve gerçekten bu saydıklarımı anlatıyor. bir aea bulaşık makinesinde konserve yapımı videoları vardı, deli olmuştu bu kadın 😂
gerçekten o kadar slak veya cahil diyeyim insanlar var maalesef
O da yok bende gulum ya dümdük anam babam usul sadece wp 🤭 ayyy bende ne cektim o cicibebeden ben hayir dedikce esim bisey olmaz diyodu sebep ne babasi alip getirecek ben yedirmeyecem babasi kizacak diye korkusuna aynen dedigin gibi biz sizi bunlarla buyuttuk deyip cikiyolar yeni nesilin dur demesi lazim
Bulasik makinasi olayini bende duydum ay ne guldum ne guldum tobe estagfurullah millet kafayi yemis gercekten
kadın bunlara savaş açıyor işte 😂bunun gibi birkaç gıda mühendisi da takip ediyorum. neyi nasıl yıkaman gerektiği, nasıl pişerse kanserojen maddelerin ortaya çıkmadığı gibi basit şeyler de söylüyorlar uyabildiğime uyuyorum ben
ama bazen de e biz ne yicez artık kafasına girip deli oluyorum 🤦🏼♀️
özellikle ek gıda başlangıcında araştırırken öğreniyorsun o zararlı bu zararlı, e bebeğe zararlı tamam bize de zararlı😂
olabildiğince uymaya çalışıyorum nereye kadar giderse artık.
sonra çocukluğumu düşünüyorum, e biz cidden iyi büyümüşüz 😂 eski toprakların bizden daha sağlıklı olmalarının sebebini daha iyi anlıyorum
Askim zaten ne cektiysek bizim nesil cekmedi mi bizden onceki nesil organik beslendi herseyi dalindan yedi hormon yok ilaclama yok mis gibi gubreyle beslenmis besinlerle buyuduler sapasaglamlardi bizi dogrudular herseye hile hurda girdi hersey hormonlandi daha fazla mahsul icin bortu bocek zarar vermedin diye ilaclandi eee ne kadar iyi temizlenebilir ki sonuc ordan da zehir aldik yetmedi paketlediler derken olan bizim nesile oldu kanser hastalarinin orani ne kadar artti onceden bu kadar hastalik var miydi bizden sonraki nesile de biz bilincli olalim diye dikkat ediyoruz elimizden geldigince eee sonuc olan bize oldu 🤭 ha sorarsan ben yine de mevsiminde toplanmis mahsullerden kendi yaptigim konserve ve dondurulmus urunleri daha saglikli buluyorum en azindan kendim yaptim icine ne koydugumu biliyorum mevsiminde aldim ciftci hormonu azaltmistir en azindan 😂😂
işte yapabildiğimiz kadarıyla inşallah doğru yapıyoruzdur
1,493,569 soru
24,402,466 cevap
350,260 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın