0 oy
327 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (382 puan) tarafından

6 Cevaplar

0 oy
önce (25,502 puan) tarafından

Bizim türklerde yok bbence bu tarz düşünce 😂😂 ama benim kocam olsa napar bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (4,866 puan) tarafından

sonrasında anasına da sarılır 🤦🏼‍♀️ ah bu erkek analarının oğullarına bağlılığı 🤦🏼‍♀️

0 oy
önce (25 puan) tarafından

Erkekler annesine anneleride erkek çocuğuna bağımlı neden kız çocuklarının böyle bir derdi yok 

önce (4,964 puan) tarafından

Genelde kocasından sevgi ilgi merhamet görmeyen kadınlar oğullarına düşkün oluyor . Oğullarıda babasının göstermediği ilgiyi analarına göstermek daha doğrusu yaşamadığı hayatı yaşatmaya çalıştığı için analarına iş çığrından çıkıyor. 

0 oy
önce (4,964 puan) tarafından

Şükür benimki düşkün değil yani sever annesini ama aralarında aşırı bir bağ yok.

Annesi babasıyla yıllarca geçinememiş eşimde genelde babasının huyunu karakterini almış ondan kaaynanam kocasını sevmediği için oğlunuda aynı gördü büyük ihtimalle aralarında bir bağ oluşmamış

2.oğluna aşırı düşkün benim kaynanada 39 yaşında 2.oğlu nerdeyse ayağında sallıcak. Hala kapıdan girdiğinde aç olduğunu düşünüp birşeyler dıkar ağzına koca adamın 🤣

0 oy
önce (815 puan) tarafından

Karısı çalışınca annesine çocuğu baktırır ama

0 oy
önce (328 puan) tarafından

Bu tarz şeyler türkiyede asla görülmez Türk kadını oğullarını eşleri yerine koydukları için 3.dünya ülkeleri hariç yurtdışında ve Türklerin olduğu yer hariç hiçbir yerde bu videonun aksini göremezsiniz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 2,001 göst.
0 oy
11 cevap 567 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 247 göst.

Kategoriler