+1 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (1,376 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Daha önce böyle bir sorun yasamadigımız icin soruyorum tatilde esimin ailesine kalmaya gittik bir kayınvalidemin cogu dedigi seyi yıllarca hep duymamazliğa geliyrdm cevap vermiyrdm en son bi konu acıldı iste aslında gönlümde ogluna kapalı bir eş almak varms falan dedi bu arada hep ne giysem baktı inceledi etegimin altına tayt giydinmiye kadar sordu neyse dedim bunlar beni sinirlendirdi ama yine bir sikıntı yasamadk sadece dile getirdm durumumu güzellikle.Gitmeden bir gün öncesinde de esimle kavga ettik sonra bende dayanamdm abisigil falan vardi oturdk hep beraber konustk tartıstik bazı seyleri .Ama esim olacak insan bütün özelimi söyledi kavgalarimızda ailesine ettigim küfür kotü sözden tutun annesigile ettigim beddualara kadar falan .Ben neye ugradigimi sasirdm ve sonuc yine onunla döndüm yasadigimiz yere.Gel gelelim şu an annesigille konusmuyrm dönerken de vedalasmadik  olan bana oldu yani ilk defa böyle bir sey yasadim kimseyi kırmak istemezdm hele onlarla büyük  problemimiz de yoktu kaynanamın yaptıklari disinda  ben aramiyrm bunca seyden sonra ayıp yani.Ama nereye kadar konusmayacgm simdi o ailesine  gittiginde ben ne yapacagm siz olsaniz ne yapardnz ya da ne yapmaliyim böyle devam mı etmeli . 

6 Cevaplar

+1 oy
(6,949 puan) tarafından

Eşin herkesin yanında mi seninle kavga etti

(1,376 puan) tarafından

Aslında ben ilk kavga ettim esimle cözemedigimiz büyük bir sorun var o sekilde de o sorunu actim ailesi buyükleri olarak konusalm dedim ama esim bütün özelimi döktü kendini haklı cıkartmak icin

(6,949 puan) tarafından

Eğer yapıcı değil yıkıcı insanlarsa yanlarında kavga ettiğin kişiler sakın kavga etme

(1,376 puan) tarafından

Valla kaynanam bi olayı alevlendirmeye calisti gibi onu da hep kayınbabam susturdu .Konu baska yerlere sapmasaydı iyi olabilirdi ama iste.

-Reklam-
+1 oy
(27,598 puan) tarafından

Yyuuuh ya ben burda neleer duyuyorum duydukça kocama olan sevgim artıyor insan evinde eşiyle yaşadığı sorunları neden anlatırki ailesine bizde yaşıyoruz ama ne o ne ben anlatmayız anlatmam kime ne yarın yine normale döneriz o benim kocam bbende onun karısıyım aileyiz biz ya eşinle konuş bence yaptığı büyük ayıp

+1 oy
(3,006 puan) tarafından

Eşinizin yaptığı çok çocukça.

İkiniz tartışırken 3.şahısların adını geçirmemeliydi.

Madem kendi ailesine seni kötüledi gittiğinde teklif ederse bu haraketini yüzünr vur ve gelmeyeceğini söyle.

Açıkçası ben yrrinde olsam bu durum işime gelirdi.rahat edemeyeceğim yerde eşimin huzursuzluk çıkardığı ortamda bulunmak istemem

(1,376 puan) tarafından

Sahsen benimde isime geldi rahatlikla kalamiyrm cünkü böyle tuhafliklar olusuyor ve evet teklif etti gitmedim ama biz ogretmenz tatil zamani memlekete gidiyrz yani genel olarak da esimin ailesi tarafında kalıyrdm simdi nasil yapacagm bilmiyrm 

+1 oy
(1,001 puan) tarafından

Hatanın büyüğünü sende görüyorum ben. Ailesine beddua etmişsin küfür etmişsin ama büyük bir problemimiz yoktu diyorsun. Kaynanamın söylediklerini duymazdan gelıyorum diyosun ama eşine karşı onlara küfür ediyorsun. Bilemedim yani. Eşinde anlatmakta hatalı ama madem kafaya takmıyordun eşini kışkırtmayacaktın. 

(1,376 puan) tarafından

Of büyük sorunlarımız var diyrm siddet gibi mesela annesigilin yanında olan kavgamizda soyledigim sözler degil o benim canimi yaktigı zamanlar bende onun canini bu sekilde yakabiliyrm diye agzimdan cıkan seyler tabi ki guzel.seyler degil keske olmasa yasanmasa bazı seyler de bende bunları söylemesem...Yani bunları yasadik diye söylemedim dn ailesine önceki olaylar.

0 oy
(24,062 puan) tarafından

Eşinin yanında ailesine küfür beddua mı ettin postta çok büyük sorunumuz yok demişsin ailesi ile madem öyle neden küfür beddua. Esin haklı değil tabiki ama aile yanında kavga etmekte çok mantıksız sizin özelinizi ailesine anlatması ise tam bir facia 

(1,376 puan) tarafından

Hayır biz kendi aramızda genel büyük kavgalarimızda canını acıtmak icin  soyledigim küfür vs onu söyledi o gün.Bizim asamdigimiz büyük bi sorunumuz vardi benim amacim bu sorunu ailesinin yanında konusup gelmekti ama o isi sacma yerlere cekti olan bana oldu.

(24,062 puan) tarafından

Kavganızı eşinizin ailesine taşımanız her türlü sorun olur zaten ne çözülecekse kendi aranizda çözmeniz gerek. Şimdi görüşmeyin madem eşinde o kadar kötü göstermişse seni artık gel diye tutturmaz herhalde 

(1,376 puan) tarafından

Inanin cıkmaza girdigim bir konuydu aramızdaki mesele ve bu kendi aramızda cözemedigimiz icin onlarin yanında oldu olması da gerekti ama baska yerlere tasimasaydi ...Ve bu olaydan üc hafta sonra annesigile gitmeyi istedi dusunün benimle ve bir de ben özür dileyecekmisim...

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Eşin olgun bir insan değilmiş.

(1,376 puan) tarafından

Ah sorsanız ben oyle.degilim .Simdi nasıl yüz yüze bakılır acaba.

(2,005 puan) tarafından

Ahahh bu erkeklerin kendi kabahatini başkasına yükleme huyu... 

İlgili sorular

+1 oy
59 cevap 2,365 göst.
0 oy
5 cevap 278 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Muhammed Ensar (29 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 256 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde nur120302 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.

Kategoriler

1,474,228 soru

24,136,327 cevap

334,312 kullanıcı

...