Beren ismine yakışan isim hangisi kızlar eşim Beren dedi üçünden birini seç dedi Arya beren inci beren mihra beren hangisi seçmeliyim yada berene yakışan başka isim fikirlere açığım
Beren inci çok hoşuma gitti ya 🥰
Valla benim de berene yakıştırdığım Arya inci
Ben tek sevdiğim için kızımın ismini sadece Beren tercih ettim. Ama iki tanıdığımdan birinin kızının ismi Beren Sare diğerininse Asel Beren.
Yaa nasıl biri kızınız huyu felan iyi mi uslu mu ben bereni sevmiyorum ama eşim istiyo kırmadım bende
Sosyal ve uyumlu bir çocuk ayrıca çok sevecen ve merhametli sadece arada biraz inadı tutuyor ama genel manada huyu çok güzel.
Ne güzel Allah size bağışlasın bizimde berenimiz olacak bakalım abileri hiperaktif inşallah kızım uysal olur :)))
Amin canım benim Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin size de.Olur olur Berenler iyidir :D
Amin canım Allah razı olsun
Beren Selen çok güzel olur yada Beren Ceren çok uyumlu Beren Eslem
Çok ağır gelmez mi ikili olunca bu kızımın adı beren bundan sonra kızım olursa Selen Ceren koyardım kesin beren Selen Ceren tekli güzel ikili uzun ya ağır gelir daha kısa istiyorum
Ha ben yanlış anladım ikinci kızına berenle uyumlu isim arıyorsun sandım Beren tek başına güzel Beren ece olur yada Beren inci
Beren le hiç biri uymuyor . Tek daha güzel
Beren ada
Yada Arya beren olabilir
Beren ilk isim olunca çok zor oluyor iki ismi söylemsi
ille de Beren olacaksa kesinlikle tek Beren olsun
Evet öyle görünüyor Arya beren yada sade beren olur galiba
Beren Deniz
Beren Birce
Beren nehir
Beren İpek
Teşekkürler canım
1,471,461 soru