+1 oy
283 göst.
önce Diğer kategorisinde (305 puan) tarafından

Kizlar az önce post atmıştım ilk testim iki çizgiydi buda ayni şekilde iki çizgi yanibu durumda kesin hamileyim herhalde :) doktora gitsem ultrasond belli olur mu acaba

image

10 Cevaplar

+2 oy
önce (1,524 puan) tarafından

6 haftalık kese görünüyor diye biliyorum, hayirli olsun gebelign kan ver ilk once

önce (305 puan) tarafından

Pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum 

-Reklam-
+2 oy
önce (4,011 puan) tarafından

Cereeennn yılmadın mı artık 

Yavru gebesin gebe💃💃💃💃💃💃💃💃

Ahahaha kız emin olmaya çalışıyorum 😂

+2 oy
önce (1,942 puan) tarafından

Baya belli canım 1 buçuk aylık olabilir bence çünkü benimki 2 haftalikti çizgi çok belirsizdi hayırlısı olsun 

Hadi ya olur mu o kadar doktora gitsem gözükür mu diye düşünüyorum 

Git gözükür canım baya belli çizgi en az bı aylık diyorum ben 🤗

Ay hadi inşallah ☺️ ya bu arada böyle bacak arm felan bıçak saplanıyor gibi aşırı belim v ksiklrim agriyo normal mi ki bu kadar olması 

Dikkat et keseyi görene kadar ağır iş yapma bilmeden yaptıysan kasiklara Ağrı yapar

Bide magnezyum eksikliği de kramp gibi Ağrı yapıyor ben son gebeligimde perisandim 

Benimde iki kızım var magnezyum eksikliğim hep vardı ama ilk haftalarda bu kadar hissetmemistim

Hayırlısı olsun canım 

+2 oy
önce (17,480 puan) tarafından

Bu testler yanıltıcı olabiliyor kan ver kesin sonuç için zaten direk ultrasona almaz.....

+2 oy
önce (213 puan) tarafından

Neden istemedin de korunmadn ki hamile değilsine benzemiyor test 

İstemedim değil mutlu oldum tabiki ama beklemiyordum bir iki kere kaçtı kazayla demek ki ona denk gelms ama üzülmedim hayırlısı olsun inşallah birde ben dışarı yntemlekorunuyordum eşimle ama zatn olacağı varsa her tülü yine olurdu ben inanıyorum cunkibenim annem zamanında haplar kullanmış spiral taktırmis herseye rağmen yine hamile kalmis

+2 oy
önce (4,954 puan) tarafından

Kaçıncı bebe acaba . Çok net belli olduğu 

2kizim var bu 3 canım he birde kürtajı var boş gebelikten

+2 oy
önce (5,381 puan) tarafından

Baya koyu çıkmış kese görünür 

+2 oy
önce (2,292 puan) tarafından

Kız senin bebegin vardı demi aynı zamanlarda dogum yaptık senle. Hamilesin kesin :))))) isteyerek mi olfu

+1

Aslında hep kararsızlık icindeydik eşimle Bi dedik kucuguyle beraber ikisi buyur birde 5yasinda kızım var bide yok ya olmasın dedik yani belirsizlk kararsızlık ama 1.2 kere kaçtı sanırım ordan kaldım bile isteğe yapmadik cunki ama sonra dedim olursa da olur hayırlısı olsun hakkımızda dedik ve olmuş:)

önce (2,292 puan) tarafından

Ayyyy benimde kızım 5 yaşında. Oğlum 9 aylik . Yahu bende mi düşünsem 3. Yu napsam bebek bakımı zor olamadan çok tatlılar ya :)))))

Benimde kızım 5yas diğer kızım 9aylik buda 3 işte inşallah sağlıklagelsn :) valla bisey diyemem ne kadar zorlukları olsada hepsi melake gerçekten değiyor ben hiç üzülmedim mutlu oldum ama ikinci kızım  da çok küçük diye duygusalim biraz ☺️

0 oy
önce (2,618 puan) tarafından

Var var :) hayırlı olsun inşallah ♥️

Kaçıncı bebek olursa olsun heyecan aynı heyecan demek ki ah evlat sahibi olmak 😍

Pazartesiye falan sağlık ocağında kan verin bence ilk önce. Sonra bidaha verin beta da doğru artma varsa iki hafta kadar bekleyip oyle gidin doktora bence direkt bebeği de görmüş olursunuz hem belki kalp atışı bile duyulur. Erken gidince bişey görülmüyo diye böyle söyledim ama sabretmesi zor tabi 😊

Aslında söylediğiniz mantıklı ama gerçekten sabretmesi zor birde folik asit kullanmam gerk doktor vermesi gerekiyor onun için gitsemmi dedim :)

0 oy

Kizlar sizce belli olur mu ultrasonda gitsem

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 115 göst.
+4 oy
11 cevap 347 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Eslem321 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.

Kategoriler