+3 oy
219 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,773 puan) tarafından

Kızlar çevremde herkes şeker paketli gıda vermek istiyor nolcak diyip anlamıyorlar daha hiç vermedim zaten küçük 16 aylık 

Benim gebelik şekerim vardı erken doğum yaptım şimdi desem ki doktora gittik anne karnında etkilenmiş olabilir değerleri sınırda paketli gıda şeker kesin vermiyceksin dedi desem yanlış mı yapmış olurum

9 Cevaplar

+3 oy
önce (4,807 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

sen doğru olanı yapıyorsun. şekerle ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi

eğer laf ediyorlarsa da bu şekilde deme yine ben hastalıkla ilgili bir şey derken korkarım başıma gelir belki diye. doktoru yasakladı de direkt. 

önce (1,773 puan) tarafından

Evet ya ondan işte korktum ya dediğim başıma gelirse diye

önce (4,807 puan) tarafından
+1

doktor yasakladı de başka bir şey deme onun iyiliği için yasak de

aslında erken yaşta şekerle tanışmak evet şeker hastalığının da temelini oluşturuyor. 

şunu diyebilirsin bende genelikte vardı, bebekte olmasın diye doktor yasakladı diyerek

Teşekkür ederim canım 

-Reklam-
+2 oy
önce (335 puan) tarafından

Çevre söz dinlemez göstermeden verir bende oğluma 24 aylık olana kadar vermedim sonra slk gibi verdim keşke vermeseymişim bı çocuk ne kadar çok geç tanisirsa o kadar iyi 

+2 oy
önce (5,377 puan) tarafından

Sen sen ol kesinlikle alıştırma verene de engel ol 

Anlamiyorlarsa sert bi şekilde engel ol

+1 oy
önce (1,151 puan) tarafından

Benim bebeğimde 17 aylik . Biryere gittiğimizde hemen şekerli şeyler veriyorlar. Sanki çok iyi bir şeymiş gibi .. sinir oluyorum müdahale etmeye çalışıyorum ama bebeğim görünce yemeye çalışıyor . Uzak tutabildigim kadar tutmaya çalışıyorum. 

+1 oy
önce (299 puan) tarafından

Yalan söylemenize gerek yok ben annesi olarak uygun görmüyorum deyip sınırınızı çizmeniz gerekir sizin sınırlarınıza saygı duymayı bilmeyen kim olursa olsun görüştürmeyin çocugunuzu

Annem babam yani napabilirim ki 

önce (299 puan) tarafından

Anneniz babanız bile olsa sınırınızı çizmeniz gerekir vermeyecekseniz diyeceksin elinden alıp sokağa fırlatacaksınız gerekirse

önce (6,331 puan) tarafından

Yok valla ya anlamıyorlar gerçekten. Önceki seferler annemlere kaynanama gittiğimizde vermiyorlardi (uzağız iki tarafa da)  bu sefer büyüdü 23 aylik oldu. Neymiş çocuk cılız kalmış. Neymiş başka çocukta görmüş canı çekmiş. Yahu ben vermiyorum diyorum ama kimin umrunda.. Ben onun annesiyim sana ne oluyor değil mi

Yararı mi var bisküvinin tatlının. Hayır aksine zararı var. Bu millet laftan anlamaz en iyisi korkutup doktor yasakladi demek. Keşke ben de en baştan öyle deseydim. Kızım ek gıdaya başladığından beri etrafımdaki insanlarla mücadele ediyorum. Ne gerek var? Niye yoruyorsunuz ki beni bir anne olarak? Ben zaten yoruluyorum bir anne bir ev hanımı bir eş olarak 

+1 oy
önce (5,824 puan) tarafından

Ilk oglumda bende ocu gibi bakiyodum bu olaya ama ikinci oglumda daha toleransli oldum. Cocuga tabiki vermek yararli degil ama haftada 1 veya 2 hakki olabilir. Her gun ogun gibi yerse sikinti. Bu kadar kendinizi kasmayin derim her iki sekilde de denemis biri olarak :)

+1 oy
önce (6,331 puan) tarafından

Aynen öyle şeyler de ciddi ciddi yoksa bu insanlar hayır ben vermiyorum dan anlamıyor. Veriyorlar. Çocuğun annesi babası var verme diyor deniyorlar yani umurlarında değil. Neymiş başka çocukta görmüş canı çekmiş miş neymiş çocuk zayıf kalmış miş

Laftan anlamaz bu millet o yüzden korkut doktor yasakladı alerjisi var de

Aynen öyle canım teşekkür ederim 

0 oy
önce (19 puan) tarafından

Benim anlamadığım çocuk doktoruna gidiyorsun sırf çocuk Dursun diye çekmeceden şeker çıkarıp veriyor doktor bile bunu yapiyorsa

Evet ya o çocuk doktorundan ne bekliycez şimdi 

0 oy
önce (855 puan) tarafından

Zaten şu ülkede istediğimiz gibi çocuk büyütemiyoruz.Üç ay sonra üç yaşına gircek evde verdiğim yedirmediğim şeyleri parkta yedi. Park park değil sanki piknik alanı. Cipsler, şekerler. Aileler desem çok bilinçsiz. Kola nedir çocuğa verilcek şeyler mi. Verme dediğinde resmen sen suçlu oluyorsun içirmediğin için

Ayy evet bide suçlu oluyoruz 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 142 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 500 göst.
31 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,773 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 221 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,613 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,402 soru

24,098,467 cevap

332,230 kullanıcı

...