+1 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Kizim 5yasina giricek Eylül sonunda kizlar ve çok saf kendine yapn yanlışın asla farkında bile değil her ortamda hep eziliyor yaşıtları tarafından aklım hep onda hicbisey söylemiyor birde çok dikkatsiz korkuyorum başına kötü bisey gelmesinden olduğu yerde kendine zarar veiyo ya kafasını ya kolunu bacağını sürekli düşüyor ve ben ona bu sebeple Bi cokkez kızdım düşme dikkat et diye neden sürekli senin başına bisey geliyo niye dikktsizsin diye istemsizce korkuttum sanırım şimdide düşse bile ben hemen koşup bakınca korkudan ne oldu diye benden kaçıyor bisey yok bisey yok diye asla hiç biey soylemiyo yani anlayacağınız biri bisey yapsa da kendi kendine bisey yapmış olsa da bu beni cokkorkutuyo ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası bende  de bu travma oldu sanırım 1bucuk yaşında düştü kolu kırıldı ameliyat oldu ogunden beri ufacık biseyde pesindeyim ve ona korkumu yansıttım sanırım oda benden korkuyor :(

6 Cevaplar

+1 oy
(4,891 puan) tarafından

Biraz relax olmayı deneyin bu kadar sıkmayın çocuğu. Ben almanyada yaşıyorum kızım gelecek ay 4 yaşına girecek 2 haftadır kreşe giriyor gayette mutlu.  Komşumuz 16 aylık oğlunu kreşe yazdırdı calisacak diye :) 

(10 puan) tarafından

Umarım hersey yolunda gider korkuyorum okulda tek nasıl olcsk diye

-Reklam-
+1 oy
(924 puan) tarafından

Sen kendin biraz sakin olmalisin çocuk senin aynan malesef birak duse kalka büyüsün kendi öğrensin çok tehlikeli olmadıkça musadahale etme.cok kaygilisin anladığım kadarıyla çocuk ta biraz pasif büyümüş bu onun suçu değil kızmaya hakkın yok canım senin anlattıklarından yola çıkarak böyle düşündüm. Sen değiştikçe çocuk ta değişir. Gönder bence.ozguveni yerine gelir.

(10 puan) tarafından

Belkide benden kaynaklı bilmiyorum parka götürünce bile herkes oturuyor çocuklar oynuyor kendi kendine ben kızımın peşindeyim 5yasina geldi hala dibindeyim bunu en çok da ben yaptım ve şimdi öyle de alıştı bisey yapmasını isteyince de sen yap diyor sürekli 

(924 puan) tarafından

5 yasinda hala niye koşuyorsun kızım 3 yaşında peşinden kosmam ben gözümü ayırmam ama dibinde de durmam oturduğun yerden senin o gözlemlemen gerekiyor.Cok kaygiliysan bı terapi falan alsan sana da kızına da iyi gelir.

(10 puan) tarafından

Okula gidecek bu yıl belki biseyler değişir hem benim için hemde kızım için sadece tek korkum başına bisey gelmesi kendini koruyamamasi yani okulda biri bisey yapsa soylemicek endiseliyim bu konuda

+1 oy
(473 puan) tarafından

Tek çocuk sanırım o yüzden bu kadar hepsini ayrı ayrı düşünmeniz. Biraz akışına bırakın çünkü ben bu sene küçük kızımı 4 yaş olacak kasımda yazırdım okula. İlk kızımda bende hepsini düşünürdüm ama gerek yok inanın okula evdeki gibi olmuyolar alışacaklar kendilerini kormasını da öğreneceklwr hem başlarında öğretmenleri olacak. Kalbini ferah tut mutlu olacak ne güzel onları düşün 

(10 puan) tarafından

İnşallah öyle olur canım biraz içim buruk düşe kalka büyüyecek ama umarım en kötü günümüz böyle olur korkuyorum hep endiseli ve kaygiliyim:( bu arada 2kizim var tek değil 

+1 oy
(1,606 puan) tarafından

Alt katımdaki çocuk öyleydi 4 5 yaşlarında sırtına vur lokmasını Al bir çocuktu gecen sene den beri cami kreşine gidiyor çok değişti kendini çok güzel savunuyor artık darısı senin kızın başına ama endişelenme değişecek 

+1 oy
(1,248 puan) tarafından

Benim kızımda bu hafta 5 yaşına bastı ve benim kızımda biraz durgun. Büyük kızım daha konuşkan ama öyle değil yeni tanıştıkları ile konuşmaz hemen . Birşey oldu mu sessizce Hakan gözleri beni arar.

Düşme içinde kızını göz doktoruna götürdün mu belki görme de problem yaşıyor ondan düşüyordur

0 oy
(6,399 puan) tarafından

Sürekli syluyorim kim sana karissa hemen öğretmenine syle bna syle yolda nezaman gitsek kim sana vursa ogrtemenine syle.bana syle benim kızımda bacakları mosmor hep çarpıyor hiç diikkat etmiyor arkana baka baka yürüyor resmen oda 5 yaşında ama üç anaokula gtti gecen dönem kim karşsa hemen ogrtemenine söylerdi bna sylerdi bı çocuk çok haylazdi hep tukuryordu ısırıyordu falan sürekli sordum syluyordu bütün çocuklara öyle ypyormus çıkardılar snra 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 185 göst.
+2 oy
13 cevap 327 göst.
+2 oy
5 cevap 425 göst.
0 oy
25 cevap 1,360 göst.
15 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,406 soru

24,168,833 cevap

335,761 kullanıcı

...