Kizlar en son 21inde görmüştüm adetimi yani gecikme olarak sadece 1.2 gün diyebilirim yarinla beraber onun dışında belim ve kasiklarım acayip derece de ağrıyor henüz başka bi belirtim yok gibi bugün de bi test yapayım dedim anında çok beklemedim hemn bu şekilde çıktı sizce varımdır
Acık acık çizgi var ikinci çizgi...belirgin
Bebek baya el sallıyor
😂😂😂
Çok belirgin cnm var gibi
Net hamilesin
Var bence canm
Hayırlı olsun gebeliğiniz
Hayirli olsun. Allah kavuştursun🙏
Benimde son Adetim 20 Temmuz Benimde Yarın adet günüm ve bende dün test yaptım pozitif çıktı yarın tekrar yapıcam Koyulaşma var mı diye canım. Pozitif canım hamilesin tebrikler 😊
Aynı günümüz bende tekrar yapicam bakalım:)
Takipteyim canım seni bakalım hemen hemen aynıyız ben sabah yapıcam tekrar. Benim testimde böyleydi 😊
Aynı canım bende yarın yapicam bakalım aynı tekrar çıkacak mı merak ediyorum hafta sonu kan da veremiyorum bari Bi daha yapayım:)
Hadi hayırlısı inşallah canım hakkımızda Allah Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤍
Amin canım benim inşallah 🤲🏻 bu arada senin ilk mi olacak benim eğer varsa 3olmus olucak :) 2kizim var
Yok canım oğlum var 1 yaşında daha pazartesi girdi yaşına bu 2.olacak nâsip olursa korkumda var ikisine bir yetebilir miyim korkusu 🥲
O bende de vardı canım şimdi 3cu düşününce daha çok korktum ve duygusala da bağladım biraz hep dedim ki asla ihmal etmicem kızımı ama hiç öyle olmuyomus küçük bebeğin sana daha çok ihtiyacı oluyor sürekli kusuyorum üst baş değişir altını al uyut gazını cikar banyo yaptır vs sürekli ilgileniyosun kızımı çok ihmal ettim istemsizce ve bazen istemsizce de olsa sonuçta ikisi de evlat yanlışlıkla zarar verdiğinde bebeğe kızıyorum hatta Bi ara eline hızlı vurmustum sonra defalarca kez kac kere vicdan yapıp ağladığımı da biliyorum anlık gelişiyor o anda ben en çok büyük kioma üzüldüm bu süreçte zaten diğeri bebek pek anlamıyor ama artık oda büyüdü farkında şimdi hamile olduğumu düşünce daha Bi kötü oldum hem mutluyum hem duygusal hem endiseli Bi şekilde büyüyorlar ama çok yorucu geçiyor annelik hiç kolay değil özellikle de karşında anlayışsız bir eş varsa hersey üzerine üzerine geliyor ben bu bebekte hiç emin değildim hatta hiç Bi zaman istemedik 3u ama afedersiniz 1.2 kere kaçtı sanırım ondan hamile kaldım beklemiyordum açıkçası Bi ihtimal test yapayım dedim şaşırdım görünce hem çok mutlu oldum hem de bi okadar da üzüldüm hem büyük kızım çok değişti malum ilgisizlikten ben cunki ilginin tamamını veremiyorum ona ne yazık ki birde diğer kızım 9aylik onun için de çok küçük diye Bi tuhaf oldum ama hayırlısı hakkımızda inşallah eğer varsa da hamilelik sağlıkla gelsin başka bisey istemem ama cidden 1cocuk sonrası bu 2ler 3ler felan vicdan meselesi onu çok iyi anladım ben :)
Bende o yüzden korkuyorum canım oğlum küçük aslında 2.isteyerek yaptım ama ilk çocuğum 2 sene olmadı çok ağlayıp üzülmüştüm. Buda belki zor olur diye korunmadık adet olduğumdan beri 6 ay oldu anca oldu yine hemen olacağını sanmamıştım. Desteksiz büyütüyorum şimdide öyle olacak. Dün öğrendiğimde bende çok üzüldüm ağlama tuttu 2 saat Ağladım sonra toparladım Allah nasip etti bakarım büyütürüm diye korku endişe sevinç hepsi bir arada şuan eşim çok şükür destekcim bu konuda rahatım canım. Bu arada Ağrıların var mı benim bel kasık Ağrılarım var akıntıda var biraz duygusallık çok bide
Esin destekcinse hiç dusunme canım insan Bi şekilde büyütüyor o zaman ama öbür türlü eş desteği olmayınca agresif oluyorsun tüm iş güç hersey ana baktığı için bazen istemsizce çocuğuma bagriyorum buda eşten kaynaklı neyse yapacak birsey yok hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah 🤲🏻 Benimde aşırı belim ağrıyor sanki bıçak sapliyolar kasiklarim da öyle dediğin gibi akıntı da da artış fazla bu 3belirtiyi yaşıyorum bende canim
Aynen canım anne olmak hertürlü zor Allah kolaylaştırsın yavrularımıza sağlık versin 🤲🏻 Yerleşmeden dolayı oluyor galiba benim dün fazlaydı Ağrılarım bugün biraz daha hafif ama yinede ağrıyor bakalım
Kız sen zaten gebe değil miydin
Doğuma az kalmıştı sanki yav
Ben mi karıştırdım hatları 🤔😁
Evet var var. Garanti olsun diye 1 hafta sonra yine bak.
Evet hayırlı olsun var gibi
Hayırlı olsun var çizgi.🙏
1,471,390 soru
24,098,302 cevap
332,227 kullanıcı