+2 oy
161 göst.
önce Diğer kategorisinde (473 puan) tarafından

Kızlar dün yazmışdım buraya sezeyen olucam nefessiz kalmakdan korkuyorum diye.. gerçekden sizin tavsiyeleriniz sayesinde çok sakin ve rahat girdim ameliyata çokda güzel bi ameliyat oluyordu ama bazı şeyler ters gitti ameliyatım 2 saatden fazla sürdü spinal sezeryendi benim ameliyat uzun sürünce uyuşukluğum gitmeye başladı ağrıdan ölüyordum çığlık atlyodum ağrı kesici yapın diye.. yinede şükür kurtuldum şuan iyyim

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,153 puan) tarafından

Gözün aydın olsun cnm. Merak etme 2 3 güne toparlanirsin. Bende 2 kere sezeryan oldum genel anesteziyle

önce (473 puan) tarafından

Çok sağol canım.. yorumlara bakarmısın bir soru daha sordum bi fikrin varsa cevaplarsın

önce (1,153 puan) tarafından

Fikrim yok ama madem öyle dedi doktor ,baglatsaydin ya . 

Yaşım 24 o yüzden istesemde bağlamazlardı.. ama mutlaka korunucam 

-Reklam-
0 oy

Doktor dokuların çok hassas dikiş tutmuyo dedi sanki 2 ci deyil 5ci sezeryenmişsin gibi.. bundan sonra korun sakın çocuk yapma dedi.. böyle şey duydunuzmu hiç?

0 oy
önce (4,376 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Bakalım benim nasıl geçecek. Neden lazer değil de dikiş yapıldı

Teşekker ederim.. iyi geçecek inşAllah.. benim ilk sezeryenim çok iyi geçmişdi sadece nefes alamadım.. bu ameliyatımda çok rahat başladı sadece uzun sürdüyü için kötüleşdi..

önce (4,376 puan) tarafından

Neden uzun sürdü acaba 

Yorumlara bakarsan yazdım sebebini.. 

0 oy
önce (2,984 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yani gözünüz aydın bir şekilde atlatmışsınız ama burada hamile olan arkadaşlar var kimisi başkasının doğum hikayelerine takılıp korkabiliyor keşke sondakileri hiç eklemeseydiniz

Çok sağol canım.. evet haklısın ama yazmakda sebebim vardı yorumlara yazdım okuyub eğer bir bilgin varsa cevaplarsın

0 oy
önce (1,629 puan) tarafından

Hayirli olsun ama.2 saat neden surdu merak.ettim cunku 20.dk da.bitiyor dogum kismi yarim saate odadasiniz.Siz de.ne gibi sorunlar oldu.Cok gecmis olsun bu arada

Doktor dokuların çok hassas dikiş tutmuyo dedi sanki 2 ci deyil 5ci sezeryenmişsin gibi.. bundan sonra korun sakın çocuk yapma dedi. Zaten açarkende zorlandı doktor ben böyle bişey görmedim dedi yarım saat sürmüşdür bebeye ulaşıp onu çıkarması.. sonrasında dikerken aşırı zorlandılar bu yüzden uzun sürdü.. 

önce (1,629 puan) tarafından

Ilk.defa duydum ve baya ciddi bir seymis cok gecmis olsun dikisiniz tutsun yeter ki simdi.Bitmis gitmis cok.sukur

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Hayırlı olsun. Sezeryan doğumu çok zor olabilir ama o iki küçük ayak olunca tüm acıya dayana bilirsin. 😊

+1

Teşekkür ederim.. evet odaya alındım kızımı kucağıma verdiler dedimki buna değerdi o acıları çekmeme🥰

önce (73 puan) tarafından

Bende sezeryanla doğmuşum. Annem nerdeyse ölecekti. Ama yine kızım nerde kızım nerde diye sayıklamış. Yanındaki teyze içinden kızı hayatta ama kendisi ölmek üzere hala kızım diyor demiş. Yani okadar değerli birşeymiş evlat. 

0 oy
önce (2,854 puan) tarafından

Benim 2. Sezaryenim de 1.5 saat sürdü o yüzden çok acı çektim ilki 45 dk sürdü herşey hızlıca oldu bitti güzeldi 2. Uzun sürünce demekki benimde uyuşukluğum azaldı o yüzden acı çektim omuriliğim başıma kadar kopuyor sandım kaburgalarım koptu bi ara kendimi sedyeden aşşağı atmaya çalıştım ciddi ciddi o anın psikolojisiyle ama belden aşşağım gelmedi bende bana bir tek böyle oldu sandım ben şehir hastanesinde oldum doktor karşıdaki doktora anlattı o yaptı o yüzden uzadı bende travma yarattı 2. Doğumum

Benimde ilk ameliyatım 1 saat fln sürmüşdür ameliyat esnasında hiç bir ağrı baskı hiss etmemişdim..  inanırmısın masada çığlık atıyodum ağrı kesici yapın diye.. en son yapdılar ama oda geç tesir etti.. önce midemde sancı hiss ettim ve göbeyimde ardından sırtıma vurdu o ağrılar. Ama öylr böyle deyil.. dikiş yerimde bi ağrı yokdu ama sürekli baskı hiss ettim sancılar içinde kıvrandım 

önce (2,854 puan) tarafından

Maalesef aynı şeyleri yaşamışız😔çok geçmiş olsun 

0 oy
önce (9,927 puan) tarafından

Benim 1 saat sürmüştü yoğun kanamadan    ama beni kople bayıltılar zorluydu benimde baya 

Ben genel anesteziden çok korkuyodum o yüzden her 2 ameliyatımı spinal istedim.. korkmamın sebebi ya bayqınken bişeyler hiss edersem ve onlara derdimi anlatamazsam uyanıkken en azından çığlık atabiliyordum.. neyse en azından tek tesellim bi daha bunları yaşamayacak olmam 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
+1 oy
2 cevap 201 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.

Kategoriler

1,471,455 soru