Ajet ucagina bilet aldim 1 yasinda ki kizimla tek basima almanyaya ucacagim insallah. Hep kötü yorum görüyorum ya o kadar kötü mü gercekten?
Mesela nasıl kötü şeyler
Koltuklari hizmeti herseyiyle cok kötü diyorlar gec kaliyormus valizler kayboluyormus filan.
Defalarca bindik öyle sorun yaşamadık belki rötar yapabilir ama o da olası birsey
Oglum bindi ankaradan Marmarise ama kötü bişey demedi nasılmışki
Bilmiyorum canım dikkat et bari
Yurtdışı değildi am uçuşu çok kötüydü ilk defa kötü geçti yolculuğum
Ne gibi kötüydü? Cok mu sallandi
Evt maalesef
Ben hiç memnun kalmadım ya. Yer hizmetlerinde de berbat uçuşta çok kötüydü. Corendon bile daha iyi bence.
Hadi ya. Insallah sans benden yana olur o gün.
Kaynanamin bavulunu kaybetmişler. Almanya dan giresuna uçuşu idi
Evet ajette bavul da cok kayboluyormus onuda duydum. Insallah basima gelmez öyle bir sey.
İnşaAllah canım
Bence kötü değil ben Mart ayında uçağa bindim gayet güzel , Pegasus daha kötüymüş yani uçaktan korkanlar için diyorum ben ilk bindim uçağa ablam ajet daha iyi korkmassiniz gayet güzel memnun kaldım
Pegasustan bende memnun degilim evet ama ajete ilk defa bincem. Cok sevindim yorumunuza. Cocukla tek olunca korktum biraz.
Rica ederm derim cnm bende çocuğumla bindim, hatta annem çok korkar ve panik atak var ama bu uçakta hayatta korkmadi 1 ay sonra tekrar bu uçağa binecez ama iade tek sıkıntı çocuk hareketi kısıtlıyor ediyor benim oğlum çok ağladı ucakda zordu inşallah sizde öyle sıkıntı olmaz
Benim kizda cok hareketli bir dk yerinde durmiyor bakalim idare etcem 3 saat.
Cnm bide 3 saat , telefonuna çizgi film çocuk şarkıları yükle durmaz ise açarsın , mutlaka kulağına pamuk koy çocuklar için kulaklıklar var onlardan al tak.kulagina çünkü ses oluyor ucakda
Aynen canim mecbur o sekilde yapicam. Gelirken emzik verdim su verdim sadece cok sükür bi sorun olmadi yine öyle yaparim diye düsünüyorum. Aayyy ben almanyaya varana kadar stres yaparim simdi 😄
Stres olur ama önce sen sakın ol stres olmamaya bak cocukda olmasın Almanya'da baya uzakmiş valla ben ucakda 1 saat 40 dakika ya zor dayaniyorum çocukla insallah kolay geçer
Ben sık kullanıyorum hava yollarını ajete de çok bindim yaşadığım tek sorun geç gelmesi hiçbir zaman saatinde gelmiyor. En son bindiğimde pilot inişi çok iyi ayarlayamadi uçak çok sallandı ama bu pilotla alakalı daha oncekilerde böyle birşey yaşamamıştım.
Galiba biraz şans isi ya ama yorumlara baktim da berbat yorumlar var gözüm korktu benimde biraz
Eski bi kabin memuru olarak söyleyebilirim ki zorunlu hallerde kullanılması gerekir milyonda bi şansınız varsa rötar aktarma sorunj yada valiz kaybolma sorunununu aynı anda yaşamazsınız o markanın sadece hostları kalitelidir hostesleri tam dayaklıktır
Kardeşim özellikle o firmadan bilet almaz 😀
Yıllardır ajet İle memlekete gıder gelırım. Hıc bir sıkıntı yaşamadım . Bu hayatta hıcbır sey kusursuz değildir. Illakı olmuştur aksilikler
Daha dün denk geldim bi YouTuber diyordu ajet ten sakın bilet almayın çok sorumsuzlar biz Antalya ya geldik valizlerimiz İstanbul da kalmış uçağa yüklenmemiş diye ne kadar doğru bilemem tabi
Ajeti son zamanlarda bende beğenmiyorum kaç kere valizim kırıldı uçak çok sallanıyordu hava şartlarından dolayı denildi onu bilmiyorum da
Onun dışında sorun yoktu ama benimki iç hatlardi dış hatlar nasıl olur bilmiyorum
1 kere bindim muştan Bursa’ya rahat değildi
Geçen ay İstanbul Bingöle THY ile geldim rahattı sarsmadı uçak
Ve 2 çocukla ☺️
1,474,446 soru
24,139,416 cevap
334,436 kullanıcı