+2 oy
221 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,826 puan) tarafından

Kızlar ya ablamın göğsünde kitle var pazrtsi biyopsi alınacak ya şafi cekicez bize yardım edebilir misiniz?

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,244 puan) tarafından

Kaç tane okunacak canım ona göre sayi vereyim inşallah hayırlı haberler alırsınız 🤲

önce (6,826 puan) tarafından

Farketmez cnm bı sayımız yok ikuyabilecigmz kadar okuyoruz.

Amin amin saol tatlım🌸

O zaman ben şimdilik 1000 okuyayım daha da okursam yazarım canım 

Rabbim senden razı gelsin inşallah çok teşekkür ederim cnm

Senden de canım benim 💜

-Reklam-
0 oy
önce (487 puan) tarafından

Ne zamana kadar okuyacaksınız canim 

Pzrtsi cnm 

önce (487 puan) tarafından

Misafirim var ama okuyabilirsem yazayım canım buraya 

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun 

0 oy
önce (1,333 puan) tarafından

Aklıma geldikçe okuyayım canım sayı veremiyorum Allah şifa versin inşallah Tez vakitte sağlığına kavuşsun🤲🏻

Amin cnm benm Allah razı olsun inşallah 

0 oy
önce (1,271 puan) tarafından

Bende geçen yıl ameliyat oldum kitleden göğüsteki  benden parça alamadılar direk kitleyi almak zorunda kaldılar hızla büyüyordu hem akciğerin hemen önünde hemde göğüs kafesine çok yakınmış her türlü zarar veririz dediler ondan dolayı direk alındı çok şükür temiz çıktı hareketli kitle ise Allah'ın izniyle temiz çıkar Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah bu arada sadece ya şafi mi dememiz gerekiyor eğer öyleyse ben 200 tane okudum Rabbim şifasını versin

Ya dün  bizdeydi elimi sadece vurdum sabit bişey vardı göğüste. Doktor şey demiş bu  hiç oynamamış yerinden falan o yüzden parça alalım. Ablam yapamam demiş o zaman biyopsi yapalım demiş bu ne demek artık bnde bilmiyorum cnm bu arada Rabbim razı olsun teşekkür ederim 

önce (1,271 puan) tarafından

Doktor iyi huylu olup olmadığına bakacaktır bende Biyopsi yapılma ihtimali yoktu ondan dolayı ameliyat oldum biyopsi yapılacak iyi huylu mu kötü huylu mu diye inşallah iyi haberler alırsınız 🙏

Amin inşallah cnm 

0 oy
önce (2,684 puan) tarafından

Bende çekeyim hastalık zor benmde gözümde onundde kitle diyolar çok ağladım sonra akışına bıraktım gitmiyorumda doktora bana da şifa dilernisiniz:( size okicam Suan nobetteym rabbim gormeemis saysin hhic kötü bişey çıkmasın 

Amin Allah razı olsun bnce sende peşini bırakma biseyler için geç kalma insan sağlığını kaybedince vallahi Dünya malı çöp gibi glyr Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah 

0 oy
önce (2,984 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah 500 tane çektim şimdilik 🌻

Teşekkür ederim cnm bnm 💓 Allah razı olsun 

önce (2,984 puan) tarafından

Amin sendende inşallah 🤲🏻

0 oy
önce (709 puan) tarafından

Allahım şifa versin geçtiğimiz haftalarda bende biyopsi yaptırdım benim göğüsümde de kitle var çok şükür temiz çıktı ama doktor emin olmak için mr istedi bende onun sonucunu bekliyorum Rabbim korktuğumuz yere uğratmasın 

Amin. Canım inşallah sana da çokça şifalar diliyorum biyopsi dediklerin nasıl bir şey

Örnek alacakları yeri önce uyuşturuyor hiç birşey hissetmiyorsun tığ benseri bir iğneleri var onun tabancası var göğüsüne batırıp ateşliyolar ordan bir kaç kez örnek alıyorlar kitleden parça yani benim yaklaşık bi kırk dakika sürdü kitle çok sert olduğu için biraz uğraştılar bende daha sonra orayı temizleyip sarıyorlar iki gün duş yasak sonra normale dönüyorsun bi kaç haftasonra da oluşan yaralar kayboluyo iz kalmıyo 

önce (1,841 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Ama biyopsi net sonuç verir neden mr istedi ki doktor. Ben 1 senedr meme kanseri tedavisi görüyorm. Sol göğsüm alındı. Sağdan 3 ay önce biyopsi oldm temiz çıktı. Sabit kitle var. Doktorum en net sonucu biyopsi verir dedi.

Raporun bi kısmında gerek görülürse biyopsi işlemi tekrarlanabilir yazılmış doktor da birde mr çekinelim ona göre konuşalım dedi 

Bildiğim kadarıyla ne çekildi sonra biyopsi istedi doktor

0 oy
önce (1,841 puan) tarafından

Sayı vermeym aklıma geldikçe okuyaym. Temiz çıkar inşallah 🤲

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 247 göst.
0 oy
4 cevap 311 göst.