+1 oy
114 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,864 puan) tarafından

Gerçekten o kadar zor bi durum ki sinir hastası oldum resmen ok hayatımız hep sıkıntılı geçiyor 4 e geçti bu sene çarpım tablosu ezberlicek ama asla yapmıyor kendini tuvalete kitlesi çıkmıyor içerden kapıyı kiracam artık 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (1,942 puan) tarafından

Canım eğer beni dinlersen hiç üstüne gitme yapacağı varsa yapar zaten zorla oldumu ogrenmiyor zaten yapıp geçiyor ben ilk oğlumda okadar üstünde dururyordumki öğretmen bile hayret ediyordu eee okadar emek verdim dedim temel sağlam oldumu alışır yapar eder Orta okuldan sonra başladı ben okumuycam geçen sene İmam hatibe verdim liseye bı yıl gitti yalvardım resmen ama yok bıraktı öyle yani çok sıkma bence okuyan heryerde okuyo

önce (1,864 puan) tarafından

Anasınıfı bile zorla gitti öyle soyliyim her sene düzelir diyordum ama yok sosyal gelişime falan gittik ettik ama yok faudasi olmadı. Her akşam ödev kavgası oluyor evde yapmamak için zorla uyuyakaliyor resmen 

Bırak bı sure sor ödevini yaptinmi he he yok yok bakalım nasıl olacak 

önce (1,952 puan) tarafından

Yazık ya üzüldüm çocugunun okulu bırakmasına. Okumayan her çocuk ziyan olur, zıyan eder... Bi yolunu bulun okula kazandırın

Yok canım önünde pervane oldum yok gitmiyor bide kaybının oğlu öğretmen olmaz olaydilar hep yanında deux oduna okumusum atanamiyorum felan hepten koptu bide ergenliğe giriyor insan korkuyoki bişey soylesin valla ortalık çok kötü korkuyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (7,010 puan) tarafından

Erkek cocuklari.biraz  boyle oluyor  canim bende kuzenimin ogluna ders calistirirdim zorladim mi aglamaya baslardi ustune fazla gitme ders calismak eziyet geliyor erkek cocuklara eylulde illaki ogretmen sorar kendi secimlerinin sonuclarina kendi katlansin sen elinden geleni yapmissindir

önce (1,864 puan) tarafından

Ya inan elimden gelenin fazlasını yapıyor her türlü imkanı sağlıyorum oturup sinirden ağlıyorum artık resmen saçlarımın beyazlamasi hızlandı çok şaşırdım stresten başka bi şey değil erkek çocuğu gerçekten çok çok zor büyütmesi 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 549 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 798 göst.
6 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevimli7472 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 810 göst.