0 oy
118 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba bayanlar

Ben yaklaşık 3 yıldır e-sigara kullanıcısıyım ve baya da tiryakiyim

Şöyle deyim başlarda 600 puf olanlar bana 1 hafta yeterken şuan 15bin puf olan bana 1 hafta zor yetiyor yani 24 elimde ve devamlı çekiyorum ve bunun bağımlılığı sigaradan çok çok fazla içindeki aroma ve tatlandırıcı seni inanılmaz bağımlı Hale getiriyor

Fakat ben çok rahatsızım bu durumdan bırakmak istiyorum yani sigara gibi kafada bitir demekle olmuyor çünkü ben sigara da kullandım dediğim gibi bunun bağımlılığı sigaradan çok farklı ve fazla

Sağlığıma ciddi zararı var artık öncelikle evde merdiven çıkarken inanılmaz tıkanıyorum vücudumda özellikle bacaklarımda yer yer morarmalar oluştu şort vs giymeye utanıyorum diş etlerim kanıyor ve en önemlisi çocuklarım devamlı bunu elimde görüyor ve bu durum beni çok üzüyor böyle bir anne profili olmak istemiyorum 

Ne yapsam olmadı farklı tatlarda sakızlar aldım naneli şekerler bahçeyle oyalanmalar neler neler ama yok

Şuan nikotin sakızı aldı eşim onu denedim bugün o fena değil 2 saat içmeden durabiliyorum ama nikotini bittiği an yine canım istiyor 

Bana akıl berin nolur kölesi oldum resmen bu pis şeyin

5 Cevaplar

+1 oy
önce (491 puan) tarafından

Şaşkınım eşim almış bende nargile gibi olunca bir ara kullandım ama günde üç günde bir falan sonra dediğim gibi devamlı bir istek oluşmaya başladı o ara baya baya kullanır oldum normalde sigara içmiş bile değilim sen şimdi yazınca hatirladim böyle bir şey yaşadığımı bence herşey irade bugüne kadar hiçbir şeyin beni tiryaki etmesine müsade etmedim devam etseydin bende şuan senin gibi yazabilirdim sende izin verme at bir koseye

önce (2 puan) tarafından

Neler yaptım olmadı yıllarca sigara içtim onu bile bıraktım ama buna bir başladım bırakamıyorum asla sigaradan beter birşey bunun bağımlılığı 

-Reklam-
0 oy
önce (2 puan) tarafından

Herhalde e sigaradan kurtulmak isteyen tek benmişim ☺️

önce (5,106 puan) tarafından

Hayatimda ilk defa duyuyorum bunun bagimlilik yaptigini gecmis olsun canim bilmiyorum Rabbim kurtarsin ama ciddi saglik zararlari vermis sana artik bitirmen lazim 

önce (2 puan) tarafından

Olacak zorki bunu bırakmak bağımlı olunca 

Sigaradan bin kat fazla bağımlılığı ve bırakmak çok zor

0 oy
önce (15,702 puan) tarafından

Kuzenim içiyordu 

Sigarayı bıraktı ona başladı az içerim diye daha beter içti 

Omunda dizleri ayakları ağırmaya başladı sonra kalp çarpıntıları arttı böyle durumlar olunca bıraktı

0 oy
önce (6,447 puan) tarafından

Ay çok iğrençsin Google'dan baktım da sürekli ağzında elinde onunla mı geziyorsun çocuklarına çok kötü örneksin yakında başlarlar demedi deme desem işe yarar mı🤣

önce (2,777 puan) tarafından

Sonunu okuyuna kadar ne kadar acımasız konuşuyor dicektim😂

önce (2 puan) tarafından

Ah canım ah neler dedim kendime koca koca yazılarla neler yazdım kendim için gözümün gördüğü heryere ama olmuyor 

önce (6,447 puan) tarafından

Hastanede tedavisi yok mu

0 oy
önce (816 puan) tarafından

Çekme sayılarını az az eksiltebilirsin

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 381 göst.
+2 oy
14 cevap 466 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,532 cevap

332,616 kullanıcı

...