0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (2,185 puan) tarafından

2 kızım var hanımlar küçüğü 4 buçuk yaşında 3. sünüdü doğurup yeter dıyoruz eğer bu yıl hamıle kalırsam küçük kızım da 1. Sınıfa başladığında bebek buyur dedık yanı herseyı düşündük 😊ama sorun şu ki ben çok korkuyorum hem hamılelık surecınden hem dogum surecınden valla hanımlar 2 yıldır anksiyete pamuk atak ta olusmus bende nasıl olacak bılmıyorum bıraz cesaret verın bana çok ıhtıyacım var inanın 😂

5 Cevaplar

+1 oy
(570 puan) tarafından

Doğur kız biz cesaret edemiyoruz bari sen yap 

-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından

Rabbım gönlüne göre versin inşallah benden sana destek zor gelir bacım 😂

(2,185 puan) tarafından

Ahahaha hadı yaa 😂😂

(1,705 puan) tarafından

Ben bir tane ile dükkanı kapattım vallahi bacım darısı olmayanın ve isteyenin başına inşallah 😂😂

(2,185 puan) tarafından

Başka yapmayacan mı canm 😊

Amin canm amin 😊

(1,705 puan) tarafından

Bana kalsa yok canım ama eşim ve kızım beni sıkıştırıp bana psikolojik baskı yapıyorlar 😂

0 oy
(18,026 puan) tarafından

3 çocuk anasi olarak yorum yapayım kızlarım büyüktü 13 ve 8 yaşlarda zorlanmadım gayet güzel geçti ama senin çocuklar küçük biraz daha bekle derim sankii

(2,185 puan) tarafından

Valla canm üst üste doğurayım yeter dedım çünkü zaman gectıkce daha da soguyorum 

0 oy
(1,747 puan) tarafından

Ben çocuk gelişimi okurken ünivde doğum anlatıldığında bile bayılan biriyim kaç kere ambulansla kaldırıldım okuldan ahahaha o kadar korkuyodum sonrasında evlendim ve artık çocuk istiyorum dediğim zamanda 3 defa üst üste bebeklerimi kaybettim kürtaj dahada zordu ve dedimki buna katlandıysam doğuma da katlanırım nedir yani şuan hamileyim 4 gözle bekliyorum bebeğimi Rabbim aratmasın gerçekten çok zor hamile kalabiliyoken sağlık sorunun yokken hazır hiç korkma bakabilecek hissediyorsanız kendinizi geciktirme yaşını bilmiyorum kaç yaşındasın ama sınrasında riskli gebelik grubunda takip edileceksin yaş sınırına takıldığın için kafan almaz belki her hamilelik sürecide aynı değilmiş onu anladım 4 gebelikten ikisi çok rahat geçti ikisi çok zor hele bu sonuncu öldürdü beni ama olsun ahahahahah yeterki sağlıklı doğsun diyorum  

(2,185 puan) tarafından

31 yasındayım canım bende onu düşündüm rısklı gebelık bölümüne görmek ıstemıyorım yaş ılerledıkce sağlık sorunları da artıyor hazır ıyıyken yqpıvereyım dedım çok teşekkür ederım canm rabbim senınde bebegıne sağ salım dogmayı nasıp etsın sağlıcakla ınsallah 

(1,747 puan) tarafından

Amin canım bende 30 yaşımdayım şunu 1 yaşına getireyim ikinciyi düşünüyorum hemen sonrasında birsürü riskler çıkıyor ortaya 

0 oy
(1,640 puan) tarafından

Bizde olmayan şeyi sana nasıl verelim bacım. Ben de 2.yaptim yeter çok şükür diyorum. 😂

(2,185 puan) tarafından

Ay valahamı ahahahahah😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
4 cevap 262 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sunakarayell (379 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 220 göst.