+2 oy
705 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından
önce tarafından kapalı

Başıma gelen olayı anlatayım size eşim annenlere gidelim dedi tamam dedim geldik neyse benim eski gençken yazdığım karşılıksız sevdiğim bir aşk defterini annem eşime.verdi eşim okumaya başladı eşim çok kötü oldu eşimi öyle görünce kahroldum beni annemlere bırakıp gitti işim.var dedi aradım açtı alırım biraz kafamı dinlemek istiyorum dedi senden başkasını sevmedim desemde mesajlar yazdım ama tek kelime etmedi aradım açtı seni çok seviyorum dedim senden başkasını sevmedim sevgilim.olmadi dedim tek kelime etmedi oysaki bugün okadar mutluydukki. Kuzumuza 

Kırtasiye malzemeleri aldık bakıp bakıp seviniyorduk gözlerime uzunca bakışı içimi paramparça keşke etti 

Ne yapayım nasıl agfettireyim kendimi annemle.kknusmuyorum nefret ediyorum birde diyorki oku oku kasıtlı yapmadım diyor ama inanmadım 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

24 Cevaplar

+5 oy
önce (23,005 puan) tarafından

Annen nasıl bir anne . Düşman yapmaz bunu. Kesinlikle kötü niyetle yapılmış bir hareket 

önce tarafından

Bende öyle düşünüyorum rabbime havale ediyorum 

önce tarafından

İnşallah aynısını Yaşar 

önce (32 puan) tarafından

Sizin bu şekilde dua etmemiz de çok acayip anneniz bir yanlış yapmış bilerek veya bilmeyerek ama bu şekilde dua etmemiz çok çok çok yanlış 

önce tarafından

Bana dediki anne neden böyle yaptın dedim

Sen çok tehlikesin büyütme dedi ne var okusun dedi ve diğer kardeşlerimle konuştu bir Gr uzulmedi 

Değişik umarım eşiniz uzatmaz olgun davranır 

-Reklam-
+2 oy

Kötü bir durum ama sonuçta eskiden olan birşey eşine güzelce anlat ve gelmesini bekle

önce tarafından

Çok üzüldüm gel al dedim alacağım ama isim bitsin dedi 

+2 oy
önce (6,364 puan) tarafından

Ne alaka ya annen nasıl böyle bir defteri verir . Kusura bakma ama hiçbir anne kızına böylr bir şey yapmaz 

önce tarafından

Yemin ederim verdi eşimi cok seviyorum kahroldum çekti gitti 

+2 oy
önce (1,924 puan) tarafından

Annene diyecek çok şey var da ben susayım. Allah hidayet versin annene. Biraz zaman vereceksin eşine sindirmesi için. 

önce tarafından

Bide diyor ki ne var koca adam kusuyor 

+2 oy
önce (2,854 puan) tarafından

Bir yaşıma daha girdim o nasıl şey öyle bir anne evladına bunu nasıl yapar aklım almıyor yani amacı ne anlamadım kasten yapmadım diyor ama böyle bir şey bulduysa ilk sana vermesi gerekirdi sen uygun buluyorsan eşine verirdin eşin zaten aklı başında biriyse gelir büyütmez ama artık annenle eskisi gibi olurmusunuz bilmiyorum çok ayıp 

önce tarafından

Hayır olmam olamam bitti eşim beni ne kadar çok seviyor değer veriyor biliyordu 

önce (2,854 puan) tarafından

Hata yapmış bencede 

+1 oy
önce tarafından

Yer yarilsa içine girseydim kurban olurum yaradana gözleri doldu çok kötü oldu 

önce tarafından

Kendimden nefret ediyorum annemden nefret ediyorum 

+1 oy
önce (11,254 puan) tarafından

Annen neden eşine verdi anlamadım eskiden kalma bir şeyi 

önce tarafından

Bilmiyorum bir anda getirdi oku dedi kasıtlı mi yaptın dedim yok diyor ama inanmıyorum 

önce (11,254 puan) tarafından

Baya baya kasıtlı yapmış durduk yere neden versin çok saçma 

önce tarafından

Bulmuşta ilk çocuğuma verdi sonra baktı bı ben anlamadım eşimle sohbet ediyordum aldı verdi eline 

+1 oy
önce (1,449 puan) tarafından

Tövbe yarabbim ta ben üzüldüm valla 

Sürekli konuşmaya çalış anlatmaya çalış beden diliyle de ifade et zamanla geçecektir 

önce tarafından

Geçecek mi bilmiyorum  ki canım 

önce (1,449 puan) tarafından

Geçer kuzum inandır kendimi sevginden eminse geçecektir 

önce tarafından

Çok.seviyorum rabbim biliyor 

+1 oy
önce (299 puan) tarafından

Ben sizin yerinizde olsam annemi silerdim ne demek kasıtlı yapmadım kasıtlı yapmamış olsa size verirdi defterin içeriğini bal gibi biliyor annenizin okumaması mümkün değil kasten yapmış eşinizle aranızı bozmak için bunun başka açıklaması olamaz

önce tarafından

Şuan aşırı mutlu hiç üzülmedi annemde yokmuş beni seven 

önce tarafından

Eşimle.okadar mutluydum ki eşim.gozumu. İçine bakardı 

önce (299 puan) tarafından

Siz annenizle ne sebeple olursa olsun bidaha görüşmeyin düşman düşmana bunu yapmaz eşiniz sakinleşince gençlik defteri oldugunu şuan bi anlamı olmadığını anlatın

+1 oy
önce (1,930 puan) tarafından

Lisedeyken günlük tutardım son iki sayfa kalmış ben evlendikten sonra neyse kardeşim bekarlık resimleri döktü bakınıyoruz eşimde o kağıtları gördü aldı okudu işte bı sevgilim var adı Fırat bende yazmışım sen çok seviyorum seninle evlenicem felan eşim bozuldu tabi ama okulda yazılmış bişey yani ve senle evliyim sonuç olarak 

Seni çok iyi anlıyorum eşin bı tepki vermeseydi bile insan kendini çok kötü hissediyor ama onunla konuş yani sonuçta senin eşin nasıl etkilenir sen bilirsin 

Annenede var çok lafta bişey demeyeyim

önce tarafından

Annemi kalben sildim

+1 oy
önce (17,449 puan) tarafından

Annen büyük hatali olmaz böyle anne kusura bakma..😡Eşinde mantıklı düşünürse zaten anlar olduysa bile bekarken olan bişey bu kadar büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum..O anneninde Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın .

önce tarafından

Ben karşılıksız di canım ilk eşimi sevdim ben 

+1 oy
önce (1,516 puan) tarafından

Bi anne neden böyle birşey yaparki ne kadar ayıp ne kadar çirkin eşinle güzel güzel konuş geçmiş olduğunu onu çok sevdiğini söyle 

önce tarafından

Soylememmmi söylüyorum çok üzüldü çok kırıldı biliyorum gözleri doldu için paramparça oldu en güzel günümüz zehir oldu 

+1 oy
önce (20,932 puan) tarafından

Eşinde gereksiz triplere girmiş ne yani ergenlikte olan biten şeyler için tavra annende ne yapmaya çalışmış anlamadım ne gerek var böyle bişeye sende açıklama yapcam diye yirtinma yıllar öncesinin şeyleri de gec git Allah aşkına 

önce tarafından

Eşimle aram çok iyi eşimle aram bozulsun diye yaptı 

Kız o nasıl anne öyle aranız bozulunca ne geçecek eline ki

önce tarafından

Çok mutlu şuan 

önce (8,339 puan) tarafından

Bu yorumu yazmaya gelmiştim bende ++

Neden peki aranız kötü olunca eline ne geçecek 

+1 oy
önce (4,384 puan) tarafından

O ne biçim anne ya. O evi yıkmadın mı başlarına, bu yaptığının bir karşılığı olmalı. 

önce tarafından

Çok büyük kavga ettim bana sunu söyledi 

Sen çok abartiyon herşeyi çok tehlikelisin dedi 

önce (4,384 puan) tarafından

Ben bizim ülkemizde anne baba hakkının çok abartıldığını düşünüyorum. Okumayacaksın diyorlar okuyamıyorsun, evleneceksin diyorlar evleniyorsun, boşanmayacaksın diyorlar boşanamıyorsun yada çocuklarını bırakmak zorunda kalıyorsun. Eğer annen sana bu cümleyi kuruyorsa görüşmeyeceksin. Hâlâ o evde niye eşini bekliyorsun bin taksiye git evine. 

+1 oy
önce (530 puan) tarafından

Canım kendini eşine karşı net bir ifade ile anlat 

Ve seni anlayacaktır 

Ve kesinlikle iyi bir niyet sezinlemedim 

Anneliğinden şüphe duyduğumu söylemeden gecemicem doğrusu. 

Kırılma üzülme ama

Seni cok seven eşin varmış 

Çocuğun da varmış 

Sadece onlara sarıl 

Ve kalan ömrünü onlara ada 

Aynı benim gibi 

Ne kadar ömrüm varsa 

Esime Ve oğluma adadım 

önce tarafından

Çok kötüyüm eşim kısa kısa konuşuyor yüzüme bakmadı gözümün içine bakardı 

+1 oy
önce (6,332 puan) tarafından

Annen verdiği gibi alaydın keşke

önce tarafından

Anlamadım ki ben bile unutmuşum ne olduğunu anladığım da ise rsim okumaya başladı ve döndü bana uzun uzun baktı ve gözleri doldu gitti almaya çok çalıştım annem oku oku daha neler var dedi 

+1 oy
önce (11,989 puan) tarafından

Annen üvey mi? (!)

önce tarafından

Keşke üvey olsaydı 

+1 oy
önce (343 puan) tarafından

Sakin kal çocukça duygularla yazmışsın affettircek bişi yok sevv kasetlerini bulmuş gibi bunaltma kendini.cok güzel bişey böyle hislerinin olması ve yazman,eşinde bunu anlar sonucda sünnette niye istediğim rengi giymemissin diye kavga etmeyeceksin onla oda sana ben daha hayatında yok iken kalbin nasıl başkasına atar diyemez,annen i de boşver kaos seviyor demekki.esin gelince konuşursunuz.sana güvendiği için eşisin zaten erkekler şüphe ettircek kimse ile evlenmez.gecicek hepsi sakinleş sadece 

önce tarafından

Annemle çok büyük kavga ettim eve geldim ağlama krizine girdim 

önce (343 puan) tarafından

İyi misin 

önce tarafından

Daha iyiyim canım 

0 oy
önce (5,096 puan) tarafından

Annen senin mutluluğunu kıskanıyor başka bir açıklaması yok 

önce tarafından

Çok ağlıyorum çok üzgünüm 

0 oy