+2 oy
741 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Başıma gelen olayı anlatayım size eşim annenlere gidelim dedi tamam dedim geldik neyse benim eski gençken yazdığım karşılıksız sevdiğim bir aşk defterini annem eşime.verdi eşim okumaya başladı eşim çok kötü oldu eşimi öyle görünce kahroldum beni annemlere bırakıp gitti işim.var dedi aradım açtı alırım biraz kafamı dinlemek istiyorum dedi senden başkasını sevmedim desemde mesajlar yazdım ama tek kelime etmedi aradım açtı seni çok seviyorum dedim senden başkasını sevmedim sevgilim.olmadi dedim tek kelime etmedi oysaki bugün okadar mutluydukki. Kuzumuza 

Kırtasiye malzemeleri aldık bakıp bakıp seviniyorduk gözlerime uzunca bakışı içimi paramparça keşke etti 

Ne yapayım nasıl agfettireyim kendimi annemle.kknusmuyorum nefret ediyorum birde diyorki oku oku kasıtlı yapmadım diyor ama inanmadım 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

24 Cevaplar

0 oy
(1,324 puan) tarafından

Böyle anne düşman başına ya herkesin bekarlıkta mutlaka sevdiği olmuştur gayet normal bir şey. 

Ama eşin de abartmasın yanı geçmiş bitmiş bir şey

tarafından

Bişey demedi çekti gitti isim var dedi gelirim dedi 

-Reklam-
0 oy
(545 puan) tarafından

Hâlâ o annenin evinde oturmuş eşini mi bekliyorsun yanlış anlama öyle ahkam kesmek için söylemiyorum canım normalde de öyle okuyup geçen biriyim çoğunlukla ama annene ben bile burdan sinir oldum bilmiyorum herkesin yapısı farklıdır kendimi yerine koyduğumda kasıtlı mı yaptın diye soracağıma eşimin gitmeye yeltendiği dk anneme bir güzel kızardım eşimle çıkıp giderdim eşim götürmüyorsa ben giderdim ama sanırım aynı evde aynı ortamda kalmazdım resmen aranızı bozmuş bilmiyorum ben yapı olarak biraz sinirli biriyim böyle yapılan bişeye de sakin kalamazdım heralde çünkü annenin hatasını anlaması lazım o cesareti nasıl kendinde buluyor söz konusu kızının yuvası sonuçta bulduğu dk yok etmesi lazım gereksiz bişey diyip çok şaşırdım adına da üzüldüm 

tarafından

Şok oldum eşim geleceğim dedi gitti aldı şimdi beni annemle çok ciddi kavga ettim eşimle neler olacak bilmiyorum 

0 oy
(1 puan) tarafından

Senin annem seni mi kışkanmış anlam veremedim niye böyle birşey yaptığına inşallah eşinizle aranız düzelir ama bana kalırsa sen o anneden uzak dur yoksa yuvanı yıkar

tarafından

Annemle çok ciddi kavga ettim hiç bişey olmamış gibi beni suçladı 

0 oy
(28,301 puan) tarafından

Annen sana düşmanmı neden böyle bi saçmalık yapmış?

tarafından

Bilmiyorum çok kötüyüm eşim gitti yıkılmış gibiydi eli yüzü bembeyaz di 

(28,301 puan) tarafından

Yaptığını düşman yapar anca inşallah düzelirsiniz 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 117 göst.
+1 oy
6 cevap 200 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.