İşler bittimi hanımlar yemek ne düşünüyosunuz
Ben bitirdim işleri bi soguk kahve içip yemek yapıcam ama karar veremedim
Hala dusunmekteyım bnde:)
Tavuk parçalayıp patatesle fırına atcam birde pirinç pilavı yaparım yogurt çorbam var fikir olur belki ben böyle karar verdim canım
Selam canm maden suyu içiyorum şuan . Sana ilham olucak şahane menümü sayayım biber salçalı makarna yapvam 🤣
🤣🤣 afiyet olsun canm
Benimde islerim bitti kızımla balkonda kabuklu fıstık yiyoruz
Aksamada meşhur kuru fasulye pilav turşuici yapcam
Afiyet olsun canm
Oğlumla oyun oynuyoruz canım. Yoğurtlu tel şehriye çorbası yaptım, patates fırına verdim tavuklu, bir de bulgur pilavı yaptım kolaya kaçtım bugün 😊
İyi olmuş canım afiyet olsun
Sağol canım
3 çeşit yemek yapmıssın canım bu mu kolaya kaçmak ellerine sağlık
Basit yemekler ya ondan dedim canım
Valla halilarim yikamada esim geceye gidecek yatiyo cocugun da oglen uykusu yapiyo o yuzden hic bi sey yapmadim onceki aksam halilar gidecek diye hepsini supuruo kaldirmistim parkeleri de bi daha supurmustum halilardan dokulenler vardir diye dun sabah yine batmis bende butun evi bi sirkeli yuzey temizleyicili su yaptim bezi siktim cekcegin ucuna takip cektim temiz oldu bugun de batmadi sukur zaten disari ciktik sonrada bugun sadece bi toparladim yemeklerimi yaptim cocugu yikadim kahvaltiydi bulasikti camasirdi onlari hallettim simdi herkes uyuyoken baska islerim var aksam edimi ise gonderim perdeleri makinaya atcam camlari silcem nasilsw
Ya ben ipin ucunu kacirmak istemiyorum acikcasi bi kacinca geri toplanmiyo is dururken de yatamam yani durter brni ordan oyuzden yapiyirum ama bu ara cok saldim sicaklar coktu ya kolumu kaldiramadim mesrla temizlik yapayim bi kis onu havalar iyice sogumadan dedim halilari falan yikatsyim dedim sonra halilar gitmeden dolap iclerini falan hallediyim dedim araya kisliklar girdi 2 gun kisliklarla ugrastim ertesi gun buzdolabini sildim ertesi gun mjtfak dolaplarini sildim yetismedi kalini bi sonraki gun sildim bi sonraki gun gardolaplari duzenledim bi sonraki gun vestiyeri duzenledim bi sonraki gun kapilari sileyim dedim yarisini sildim yarisi kaldi daha duruyo araya baska seyler girdi yapmadigim gunler oldu derken halilar gideli 2 gun oldu daha kapilari silip camlari silcem perdeleri yikicam mesela iyice saldim bu aramental olarak pek uyi degilim cokusteyim cocuk bi taraftan inanilmaz bi huysuzlugu var sicak bi taraftan derken hic kendimi kaldiramadim cocuga yemege zor yetistim isler oldugu kadar dedim o da uzadiiiii uzadiiuiuiuuuuuiiii
Olsun ya az az yap rahat rahat yap olduğu kadar artık. Benim de ruh halim hergün aynı olmuyor bigün sürekli ayakta oluyorum bigün hiç canım birşey yapmak istemiyor dinleniyorum
Iste oyle de mesela buzdolsbi geri kirlendi 😂
Hiçbir zaman tamamen bitmeyecek ev işleri😀 birşeyleri yarım bırakıp gideceğiz öteki tarafa :)
Vallahi oyle borclari odesek bari
Domatesin az olur diye düşünüp 25 kg daha aldım konserve yapıyorum yemekte tabiki menemen
Kolay gelsin afiyet olsun canm
Bazlama yapıcam üşenmessem.🙂
Üşenirsem fırına tavuk patates atıcam😁
Afiyet olsun sanada bazlama dedigin normal ekmek değilmi kız
Sağolasın 💕Mayalı canım
Ekmek canım tereyağı ile yağlıyorum yanına kahvaltılık,patates salatası ,menemen ne denk gelirse onu yapıyorum çayla yiyoruz.😊
Bebem arkamda dolandıgi için daha işim bitmedi banyo WC mutfak duruyo anca yerleri sildim bı ev dolu erkek b el atan yok valla neyse saat 4e işin biter hamur yoğurup pisi yapicam çorbada var yeter
Benim bebede öyle valla bacım yapışık gibiyiz birde emiyor sıcak bunaltıcı
Benimki 11 oldu bugün hem kabız hemde sadece emiyo iki gündür çorbada yemiyo mama mama diye dolaniyo arkamda şimdi yatiricam inş saat kaç oldu sabahtan ayakta😉canları sag olsun
Dolma yapcam qdami pazarı sayarsan böyle olur 7 tane dolma almis gelmis 😁😄
Şehriye çorbası tavuk sote pirinç pilavı düşündüm
Bnim kücük kız bu gün ağlama kırızlerinde bnde kanvas canta yapıyorum ipim azalmiş yetecek mi diye merakından sürekli onu yapmak istiyorum ama ne cocuklar izin veriyor nede evin hali yemek desen dünden kalam yoğurt corba var 1.5 saat kaldı eşimin işten dönmesine bilmiyorum milfoy dan pizza mı yapsam kolaycana.
Türlü yaptim başka bisey yok :😀
Eksikleri aldım şimdi, Özbek pilavı yapacağım yanina da çoban salatası
Kıymalı börek yaptım yanına da salata kola karpuz var bugün hiç iyi değilim vallahi ancak bunu yaptım 🥺
Oh yeter mis afiyet olsun canım benim neyşn var hastamısın
Kiymali borek çok severim kız 🧿❤️
@2bebissannesi çok teşekkür ederim canım benim size de şimdiden afiyet şifa olsun sorma üstümde bir halsizlik var başımı kaldıramıyorum
@Amerikanbebesi bizde çok severiz canim keşke beraber olsaydı 💜
Hamburger yapacağım bir de patates nugget kizartirim. Oğluma da terbiyeli tavuk suyu çorbası yapacağım canım
Kıymalı yumurtalı ıspanak yaptım yanına da çorba. Çocuklar ıspanak yemez büyük ihtimalle birde makarna yaparım
Kıymalı kaşarlı pide var bugün menüde yanına ayran veya çay yaparım yeter
Bende pide yaptım bugün kıymalı :))
Kofte patates yapicam kiyma cikardim yanina pilav yaparim
Patlıcan yemeği ve yoğurtlu erişte yendi ve bitti 😁
1,471,649 soru
24,101,434 cevap
332,435 kullanıcı