+5 oy
411 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (609 puan) tarafından

İşler bittimi hanımlar yemek ne düşünüyosunuz 

Ben bitirdim işleri bi soguk kahve içip yemek yapıcam ama karar veremedim 

19 Cevaplar

+5 oy
önce (2,617 puan) tarafından

Hala dusunmekteyım bnde:)

önce (609 puan) tarafından

Tavuk parçalayıp patatesle fırına atcam birde pirinç pilavı yaparım yogurt çorbam var fikir olur belki ben böyle karar verdim canım 

-Reklam-
+4 oy
önce (6,376 puan) tarafından

Selam canm maden suyu içiyorum şuan . Sana ilham olucak şahane menümü sayayım biber salçalı makarna yapvam 🤣

🤣🤣 afiyet olsun canm

+3 oy
önce (2,144 puan) tarafından

Benimde islerim bitti kızımla balkonda kabuklu fıstık yiyoruz 

Aksamada meşhur kuru fasulye pilav turşuici yapcam 

Afiyet olsun canm

+3 oy
önce (4,683 puan) tarafından

Oğlumla oyun oynuyoruz canım.  Yoğurtlu tel şehriye çorbası yaptım,  patates fırına verdim tavuklu,  bir de bulgur pilavı yaptım kolaya kaçtım bugün 😊

İyi olmuş canım afiyet olsun

Sağol canım 

önce (2,541 puan) tarafından

3 çeşit yemek yapmıssın canım bu mu kolaya kaçmak ellerine sağlık 

Basit yemekler ya ondan dedim canım 

+3 oy
önce (5,091 puan) tarafından

Valla halilarim yikamada esim geceye gidecek yatiyo cocugun da oglen uykusu yapiyo o yuzden hic bi sey yapmadim onceki aksam halilar gidecek diye hepsini supuruo kaldirmistim parkeleri de bi daha supurmustum halilardan dokulenler vardir diye dun sabah yine batmis bende butun evi bi sirkeli yuzey temizleyicili su yaptim bezi siktim cekcegin ucuna takip cektim temiz oldu bugun de batmadi sukur zaten disari ciktik sonrada bugun sadece bi toparladim yemeklerimi yaptim cocugu yikadim kahvaltiydi bulasikti camasirdi onlari hallettim simdi herkes uyuyoken baska islerim var aksam edimi ise gonderim perdeleri makinaya atcam camlari silcem nasilsw 

Ya ben ipin ucunu kacirmak istemiyorum acikcasi bi kacinca geri toplanmiyo is dururken de yatamam yani durter brni ordan oyuzden yapiyirum ama bu ara cok saldim sicaklar coktu ya kolumu kaldiramadim mesrla temizlik yapayim bi kis onu havalar iyice sogumadan dedim halilari falan yikatsyim dedim sonra halilar gitmeden dolap iclerini falan hallediyim dedim araya kisliklar girdi 2 gun kisliklarla ugrastim ertesi gun buzdolabini sildim ertesi gun mjtfak dolaplarini sildim yetismedi kalini bi sonraki gun sildim bi sonraki gun gardolaplari duzenledim bi sonraki gun vestiyeri duzenledim bi sonraki gun kapilari sileyim dedim yarisini sildim yarisi kaldi daha duruyo araya baska seyler girdi yapmadigim gunler oldu derken halilar gideli 2 gun oldu daha kapilari silip camlari silcem perdeleri yikicam mesela iyice saldim bu aramental olarak pek uyi degilim cokusteyim cocuk bi taraftan inanilmaz bi huysuzlugu var sicak bi taraftan derken hic kendimi kaldiramadim cocuga yemege zor yetistim isler oldugu kadar dedim o da uzadiiiii uzadiiuiuiuuuuuiiii

önce (6,411 puan) tarafından

Olsun ya az az yap rahat rahat yap olduğu kadar artık. Benim de ruh halim hergün aynı olmuyor bigün sürekli ayakta oluyorum bigün hiç canım birşey yapmak istemiyor dinleniyorum

Iste oyle de mesela buzdolsbi geri kirlendi 😂

önce (6,411 puan) tarafından

Hiçbir zaman tamamen bitmeyecek ev işleri😀 birşeyleri yarım bırakıp gideceğiz öteki tarafa :) 

Vallahi oyle borclari odesek bari 

+3 oy
önce (9,677 puan) tarafından

Domatesin az olur diye düşünüp 25 kg daha aldım konserve yapıyorum yemekte tabiki menemen 

Kolay gelsin afiyet olsun canm

+3 oy
önce (1,247 puan) tarafından

Bazlama yapıcam üşenmessem.🙂

Üşenirsem fırına tavuk patates atıcam😁

+1

Afiyet olsun sanada bazlama dedigin normal ekmek değilmi kız

Sağolasın 💕Mayalı canım 

Ekmek canım tereyağı ile yağlıyorum yanına kahvaltılık,patates salatası ,menemen ne denk gelirse onu yapıyorum çayla yiyoruz.😊

+3 oy
önce (1,936 puan) tarafından

Bebem arkamda dolandıgi için daha işim bitmedi banyo WC mutfak duruyo anca yerleri sildim bı ev dolu erkek b el atan yok valla neyse saat 4e işin biter hamur yoğurup pisi yapicam çorbada var yeter

Benim bebede öyle valla bacım yapışık gibiyiz birde emiyor sıcak bunaltıcı

önce (1,936 puan) tarafından

Benimki 11 oldu bugün hem kabız hemde sadece emiyo iki gündür çorbada yemiyo mama mama diye dolaniyo arkamda şimdi yatiricam inş saat kaç oldu sabahtan ayakta😉canları sag olsun 

+2 oy
önce (3,411 puan) tarafından

Dolma yapcam qdami pazarı sayarsan böyle olur 7 tane dolma almis gelmis 😁😄 

+1 oy
önce (1,911 puan) tarafından

Şehriye çorbası tavuk sote pirinç pilavı düşündüm 

+1 oy
önce (269 puan) tarafından

Bnim kücük kız bu gün ağlama kırızlerinde bnde kanvas canta yapıyorum ipim azalmiş yetecek mi diye merakından sürekli onu yapmak istiyorum ama ne cocuklar izin veriyor nede evin hali yemek desen dünden kalam yoğurt corba var 1.5 saat kaldı eşimin işten dönmesine bilmiyorum milfoy dan pizza mı yapsam kolaycana. 

0 oy
önce (1,248 puan) tarafından

Türlü yaptim başka bisey yok :😀 

0 oy
önce (14,507 puan) tarafından

Eksikleri aldım şimdi, Özbek pilavı yapacağım yanina da çoban salatası 

0 oy
önce (1,320 puan) tarafından

Kıymalı börek yaptım yanına da salata kola karpuz var bugün hiç iyi değilim vallahi ancak bunu yaptım 🥺

Oh yeter mis afiyet olsun canım benim neyşn var hastamısın 

önce (4,272 puan) tarafından

Kiymali borek çok severim kız 🧿❤️

önce (1,320 puan) tarafından

@2bebissannesi çok teşekkür ederim canım benim size de şimdiden afiyet şifa olsun sorma üstümde bir halsizlik var başımı kaldıramıyorum 

@Amerikanbebesi bizde çok severiz canim keşke beraber olsaydı 💜

0 oy
önce (4,272 puan) tarafından

Hamburger yapacağım bir de patates nugget kizartirim. Oğluma da terbiyeli tavuk suyu çorbası yapacağım canım 

0 oy
önce (11,186 puan) tarafından

Kıymalı yumurtalı ıspanak yaptım yanına da çorba. Çocuklar ıspanak yemez büyük ihtimalle birde makarna yaparım 

0 oy
önce (373 puan) tarafından

Kıymalı kaşarlı pide var bugün menüde yanına ayran veya çay yaparım yeter 

önce (4,696 puan) tarafından

Bende pide yaptım bugün kıymalı :))

0 oy
önce (7,009 puan) tarafından

Kofte patates  yapicam kiyma cikardim yanina pilav yaparim 

0 oy
önce (5,225 puan) tarafından

Patlıcan yemeği ve yoğurtlu erişte yendi ve bitti 😁

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 306 göst.
0 oy
5 cevap 437 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 428 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 228 göst.

Kategoriler

1,471,649 soru

24,101,434 cevap

332,435 kullanıcı

...