+2 oy
193 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (87 puan) tarafından

Göğsümün biri sütlü biri sütsüz, bu yüzden biri iri biri küçük 😔 Emzirmeyi bıraktığımda düzelir mi sizce? 

5 Cevaplar

+3 oy
(808 puan) tarafından

Düzelir tabiki zamanla süt olanda gider ama kontrole gidin mutlaka ileride süt kalıntısı kalıp kist olabiliyormuş 

(87 puan) tarafından

Aa süt kalıntısı ve kisti ilk defa duydum gideceğim mutlaka, teşekkürler

-Reklam-
+2 oy
(171 puan) tarafından

Benimde öyle inşallah geçer bir tane sini tek emiyor diğeri öyle kaldı 

(87 puan) tarafından

İnşallah ya mandalina, portakal misali 😔😔

+2 oy
(1,253 puan) tarafından

Malesef canım benim tek meme emdi cocugum biri genç kız halim gibi biri daha büyük ve daha cıvık ve sarkik

(87 puan) tarafından

Hayır ya bu beni çok üzdü çünkü sütyen taksam bile dar giydiğimde fark belli oluyor şu an 😔😔

(1,253 puan) tarafından

Malesef  :( canım sudyende pek anlaşılmıyor  bnm ama sudyensiz bariz belli oluyor

+2 oy
(447 puan) tarafından

duzelmio biri kicuk biri buyuk kalio oyle . ikinciyi dogurdum ikinciyi emzirirken esitlenir sandim yine esitlenmedi.

(87 puan) tarafından

Hadi ya üzdü şu an 😔

0 oy
tarafından

Tam olarak öyleyim şuan oğlum solu bıraktı tamamen ve tabiki fark var kızımda süt çekilince düzelmişti baya oğlumda da yaşayıp gorucez 

(87 puan) tarafından

Ufak tefek farklılık mühim değil de şu an aşırı bi fark var dar giydiğimde sütyen olduğu halde bile belli oluyor inşallah sizinde eski haline döner 💖

tarafından

Aynıyız diğerinde silikon destek kullanıyorum mecbur herkeste aynı olmuyor bazılarında kalıyor bazılarında ufak tefek de olsa değişik olsada kalıyor düzeliyor baya 

(87 puan) tarafından

İnşallah çok büyük farklılıklar kalmaz diyelim o halde 🥺

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 255 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Egg417 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
10 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Denizela (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 255 göst.

Kategoriler

1,473,441 soru

24,124,831 cevap

333,676 kullanıcı

...