+1 oy
152 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,348 puan) tarafından

Neden bunu yapar ki bir insan

Bayat sepsert kurabiye getirdi kadın bana değil tabi de başkasına ama bunu niye yaptı anlamıyorum 

1 cevap

+5 oy
önce (4,824 puan) tarafından

pakize yine sıkılıyor 😅

önce (6,348 puan) tarafından

Hem de nasıl

Aslında sinir oldum eşime. Başka bir meseleden dolayı şimdi sinirimi de çıkaramıyorum çünkü uyuyor😀

önce (261 puan) tarafından

Sjsjsjjsjksjjsks

önce (375 puan) tarafından
+1

inu bunu bisver yarin kayseriye gdioz esimin yenge amcasinda kalcaz . dua etde cabuk gecsin 6 gun kiz pakizos🤣 sikiliosan buna dua et

önce (4,824 puan) tarafından

geldi mi kayseriyw gitme günü 😂

önce (375 puan) tarafından

he ya geldi. bide evde yengenin kizi mizi damadi coluk cocuk onlar varmis . yarin direk esimin yegeninin evine gdecez . yengenin kizi cumartesi gidecekmis cumartesi orda kalmaya baslicaz . ilk gun yegenine gidecez . bi gun kapadokyada kalcaz . donustede sapancada otel ayarlamis benim gerginligim gtsin diye .:) bi gun sapancada kalio istanbula oyle geccez donuste

önce (6,348 puan) tarafından

Sayılı gün çabuk geçer. Bende kaynanamdaydim bir ay da annemde kaldım yeter gari dedim artık evimi istiyorum. Annemlerde giyim olarak rahatim kendi evim kadar olmasa da ama kaynanamda sürekli elbise üstümde kafamda örtü hava sıcak.. Bide balkon kapıları sürekli açık, sürekli kızımın peşindeydim korkudan . Bide kuzeni çizgi film acıyor saçma sapan benimki de bakıyor, bide kaynanam çokoprens vermiş kızıma baktım ağzı çikolata içinde kalmış gel de çıldırma vermediğimii biliyor üstelik neymiş kızım başka çocuğa bakıyormuş o yiyormuş kızım öyle ona bakıyormuş 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
+1 oy
32 cevap 1,315 göst.
0 oy
10 cevap 478 göst.
29 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,471,487 soru

24,099,694 cevap

332,341 kullanıcı

...