Kızlar 70 kiloydum spor yapa yapa 68 e düştüm 3 gün ama baktım yine 70 e çıkmışım tüm moralim bozuldu
En hızlı nasıl kilo verebilirim ben fikri olan var mı?
Geç yemek yeme akşam 5 te bitir yemeyi
Hafif şeyler yiyorum yemezsem migrenim tutuyo kız
Tm acikirsan yarim elma ye
Tşkler tmm öyle yaparım
Hızlı kilo vermek istersen hızlı kilo alırsın. Daha cok başındasın hemen pes etme. Devam et istediğin sonuca ulaşacağı dan süphen olmasın. Akşam yemeklerini en geç 6da bitir. O saatten sonra sadece sıvı tüket. Kaçamak yaparsan haftada bir olsun. Aşırıya kaçma. Yasak şeklinde ilerleme canın çektiği bir sey olduğunda tadına bak. Böylece daha sürdürülebilir olur. Ödem atıcı içecekler yiyecekler tüket yeşil çay ananas gibi. Bağırsakların düzenli çalışmasını sağla her gün mutlaka tuvalete çıkmalısın bunun icin hergün bir bardak kefir tüketebilirisn yada probiyotikli shot olabilir.
Birde en önemlisi tartıya takılma önemli olan aynada ne gördüğün her hafta vücudunun ölçümlerini al bir sonraki haftayla kıyasla. Sporuna devam et. Kaslar yağlardan daha ağırdır bu yüzden tartıda inişli çıkışlı görebilirsin şuan kas kazanma döneminde olduğun için bu değişikliği görüyor olabilirsin. Birde tartılırken bir önceki gün spor yapmamış ol ve tuvalete cıkmıs ol. Spor yapınca vücut su tutar o yüzden dinlenme gününden sonraki günler tartıl. Ve mutlaka tartılma sayın haftada bir olsun
Kefir sevmiyorum canım probiyotikli shot ne oluyo
Bende kefir sevmiyorum ama bağırsakları en iyi düzenleyen içecek o. Probiyotikli shot googlede görsele bakarsan bulabilirsin ama sekersiz olanalrını tercih et. Yada kefire meyve karıştırıp blend edip de içebilirsin
Hmm evet gördüm yarın alabilirsem alırım marketten tşkler yorumlar için 😊
Rica ederim bol eksiler diliyorum🌸
İnşallah canım
Az yiyerek bence
Evet haklısın ben boğazımı tutamıyorum en çok buna üzülüyorum
1,472,379 soru
24,110,388 cevap
332,937 kullanıcı