Yemin ederim bıktım artık ya bıktım bir insan içeri dışarı demeden ha bire gaz cikarir mi ya bide hayvan gibi hiç utanmasi yok yemin ederim bugün dışarıda sinirden ağladım yalvardım yeter dedim evde de aynı dışarda da bizimde gazimiz var biz bilmiyor muyuz yapmayı ayıp ya iğreniyorum yemin ederim bu adamdan
Saygısız. Kıçının terbiyesini ver derler bizde.
👍🏿
Yok canım saygı falan yok ki defalarca bu yüzden kaç defa kavga ettim bıktım artık cidden
1 aylık kızımda gazını yapsa öyle keşke aksamdan beri binayı inletti 🤣
Şaka bir yana gerçekten yaptığı cok saygısızca ben olsam ona olan saygımı kaybederim
Sizde aynısını sürekli yapın bakalım ne tepki verecek
Ay cok guldum valla Allahta sizi guldursun Inshallah😁
Böyle adam suratına osturulmayi hakeder bacim
Doktora götür antibiyotik verirler bi problemi var belli
Osurgnu tutunca öleceğini sanıyo herhalde
Sürekli yapınca kontrol saglayamiyordur
Sorun doktorluk değil bence eşine olan saygısı yok benim kocam gibi
Aynen öyle bacım yemin ederim evlendigimden beri hadi kendimi de geçtim ya bir insan dışarıda bunu nasıl yapar ya
Benim eşim de öyle ben çok dikkat ederim çok kibarım ama o tam tersi kendi haline bıraktım çünkü 13 sene oldu hala aynı.gazlarında boğulsunlar
Aminnn
Annesinin babasının terbiye edemediği ayı işte sen onunla aynı ortamda olma ya iiğrendiğini sürekli belli et camışmı ya
hadi arada kaçsa kaza dersin de zırt pırt da pırt olmaz yani 🤦🏼♀️ çok haklısın.
Sadece alttan değil ki bacım hem alt hem üst ayı kukremesi gibi
Ye kuru fasulyeyi barbunbayi, kitle odanın kapısını sabaha kadar osur odada bakalım napacak kocan. Bırak bakılsın bayilsin ayilsin
🤣🤣 iyi fikir
En nefret etigimmmmmmmmm igrenccccc
Postu ben mi açtım ya?
😅😅
Valla en son delirdim. Gel ağzıma si.ç dedim. İsyan çıkardım. Banyodayim geldi afedersin yanımdaki klozete tuvaletini yaptı ama delirdim bide hamileydim. Bağırdım çağırdım gel ağzıma s.ic yeter artık dedim. Karınım diye ağzıma mı si.cman lazım diye pislik çıkardım. Yanımda lavaboya girmiyor artık ama gaz olayını kolay kolay cozemicez sanırım
Çok büyük bir olasılıkla yediği şeyler dokunuyor. Buna dikkat etmesi lazım. Ama bu demek değil ki uluorta her yerde gaz çıkarsın. Doktora görünmeli.
Aynı şeyleri yiyip içiyoruz benimde geliyo ama ben tutuyorum gidip tuvalette işimi görüyorum
Telefondan ossuruk kokusu geldi bı an yaa 🤢
Birde kokuyorsa hiç çekilmez ogggg
1,472,431 soru
24,111,059 cevap
332,968 kullanıcı