0 oy
154 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (243 puan) tarafından

Selam hanımlar.Şu konuyla ilgili konu açmıştım ve yine açıyorum.Artık yurtdışına gitmeme 1 hafta kalıyor babamlardayım.15 Ağustos’ta geldim buraya.Sizce eve gitsem mi?o eve ki kv kp elti ve çocukları yaşıyor.Babamlarda kalmam da bana iyi gelmiyor.Hep ağlıyorum burda.Annem ağlıyor üzülüyorum.o yüzden gitsem mi acaba evime?her sabah burda uyandığımda ağlıyorum.ne yapsam by duygulardan nasıl kurtulsam acaba?her sene vatana gelirsem böyle üzülmezdim belki.Ama en son 4 yıl aradan sonra geldim.korkarım bu hep böyle olur.çünkü eğer kp isterse biz gele biliriz vatana 😢😢😢lütfen umutverici sözlerinizi bekliyorum…teselli istemiyorum.

3 Cevaplar

+2 oy
önce (17,160 puan) tarafından

Klimanı bırakıp niye gittin ailenin yanına. 

önce (1,569 puan) tarafından

Hava sogudu1🤣🤣🤣

önce (243 puan) tarafından

@Kukuli benşm bu durumumda benimle alay ediyorsan seni Allah’a bırakıyorum 

@Esma36 hahaha çok komik Allah seni de İnşaAllah benşm durumuma düşürür de bakayım böyle güle bilecek misin?!bu arada soğuk falan değil 33 derece burada.hem ben sen ve senin gibilerin yorum yapmasını istemedim 

-Reklam-
+1 oy
önce (262 puan) tarafından

Sizin Türkiyeye gelip gelmeyeceğinize kayınpederiniz niye karışıyor orasını anlayamadım babanızda niye kalamıyorsunuz biraz detay verseydiniz net olarak anlayabilirdik

Türkiye değil vatanım Azerbaycan.çünkü kp herşeye karışır kv da öyle.oğlu tüm ipleri eline vermiş.ayrı yaşasak da vatana gitmemize bu karar verir.8 yıldı 1 oturuyorduk eh nihayetinde bu sene ayrıldık.yine karışıyor.Azerbaycan’da yaşadığımız  ev onun.ben onlarsız buraya gelemem.babamlara da gidemem.çünkü onlar elalem.bunların keyfi ne zaman isterse o Zaman gele bilirim 😢😢😢babamlarda kalmak şu an işkence gibi geliyor bana.çünkü gideceğimi biliyorum ve ağlıyorum 😢

0 oy
önce (1,618 puan) tarafından

Eşiniz.iyi birimi,yani bu hasrete gurbete deger mi yoksa anasi babasi gibi biri mi? Eger size.kiet vermiyorsa birakin donun baba evinize evlendik diye hayatimizi cope mi atalim anamizi babamizi ozleyerek mi ölelim.Onlara da hayat bir omürluk size de.

9 yıldır bu hayatı yaşıyorum.Annem babamlar boşanmama karşı Allah bana yardım etsin ne diyim 

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 559 göst.
+1 oy
14 cevap 652 göst.
0 oy
11 cevap 307 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
23 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,091 soru