+1 oy
48 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (34 puan) tarafından

Kızlar adet düzensizliğim var en son geçen adetim 15 temmuzdaydı hala adet olmadım bazen 40 günden fazla sürüyor adet olmam bu ay kanlı vajina akıntısı yaşadım on gün kadar sürdü şu anda üç gündür temizim kadın doğuma gitmek istiyorum ama muayene olmaktan korkuyorum internetten araştırdığımda vajina girişine metal bir aletin sokulduğunu ve parça alındığını öğrendim öyle mi oluyor daha önce muayene olan arkadaşlara soruyorum canınız acıdı mı acaba yardımcı olur musunuz bir de önere bileceğiniz İstanbul’da Avrupa yakasında kadın doğum uzmanı var mı devlet hastanesi olursa iyi olur lütfen yardım edin kızlar?

1 cevap

+1 oy
(481 puan) tarafından

Canım evet öyle oluyor, smear testi yapıyorlar ama hiç acımıyor hatta hissetmiyorsun bile öyle söyleyeyim 

(34 puan) tarafından

Ben daha önce doğum yaptım kızıma doğum öncesi muayenemi yapan doktorlar canımı çok acıttığı için tramva kaldı bende asla çatal koltukaletini gördüğüm dakika Bacaklarıma titreme geliyor oraya oturamıyorum travmadan dolayı ayrıca doğum sonrası aşırı yırtılmam olduğu için dikiş attılar dikişte sonra yeni doğum yapmış olarak hastanede çok acı çektim hatta dört defa ağrı kesici iğne yaptılar iki gün sonra kendime gelebildim ağrılardan şu anda aşırı korkuyorum

(481 puan) tarafından

Canım idrar yapıyormuş gibi kaslarını rahat bırakırsan kendini kasmazsan hiç birşey hissetmezsin Güven bana . 

(34 puan) tarafından

şu an bunu okurken aklıma bir şey geldi ya gerçekten muayene sırasında kendimi rahatlatmaya çalışırken idrar yapıyormuş gibi yaparken idrar Yaparsam 🤣😅

(481 puan) tarafından

Kız Allah seni 😅😅😅 bacım gitmeden bir tuvalete de uğra sen 😁😁😁

(34 puan) tarafından

Sağol yine de tavsiyen için 🙏 

(481 puan) tarafından

Ne demek canım Allah kolaylık versin 🙏❤️

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 205 göst.
0 oy
6 cevap 156 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslihan25. (47 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,254 soru

24,122,383 cevap

333,552 kullanıcı

...