Badana yapan ustalar boyadan sonra artan boyayı bırakır mı baya artmış yarin son gün isteyelimmi istemeden bırakırlar mı
Giderlerken bırakmazlarsa isteyin tabi. Boyayı siz aldınız değil mi ?
Yok hepsi birlikte anlaştık
O zaman bilmiyorum. Bilen çıkar belki
birakir. bitmyer diyelim bizdunuz bisey surtuldi falan rutus yaparsiniz kndiniz
Bırakması gerekiyor bırakmazsa isteyin
Boya dahil anlaştiysaniz alir gider. Boyayı siz alip sadece boyama ücreti ödenecek diye anlaştiysaniz almaz.
Boya dahil anlaştık ama istesek vermez mi benim istediğim renk alındı sonuçta
Biz boya dahil anlaşınca kalan boyayı almadık. Alınmaz dedi eşim. Bana kalsa bende almak isterdim.
Hayır boyayı siz almadıysanız alıyolar
Nasil üzülürüm yaa
boyayı sen aldıysan bırakmalılar. baştan ona göre anlaşılır. biz almıştık boyayı haliyle bıraktılar
Malzemelı şekılde anlaşma yaptıysanız bırakmazlar genelde ama yıne de siz rica edın biraz bırakırlar.
Genel olarak malzemeli ise bırakmıyorlar
Dairen kaç mt kare ve fiyat ne istendi yaz ona göre de söyleyim sana
115 25 istedi kapi tavan dahil
Bence ucuza yapmışsın eşim geçen sene 12 bine yaptı 80 metrekareyi kapılar dahil
Çünkü büyük kovalar daha ucuza geliyor
Çok uyguna yapmışsın 150 mt kare kapı hariç 40 bine yaptırdık biz
Hepsi birlikteyse kendi alır malzemeli yapmış sonuçta kendi almış
Boyayi siz aldiysaniz isteyin ama adam kendisi getirdiyse istemeyin evi boyatmak icin anlastiniz adam ona gore fiyat bicti belki vermek zorunda degil diye dusunuyorum
Eğer siz aldıysanız evet bırakmalı
Birakirlar boya size ait fiyata da dahil
Babam yıllarca boyacılık yaptı bir kere bile eve boya getirmedi,kardeşim de bu dönemde inşaat boya işleri ile uğraşıyor eve hiçbir şey getirmez bir iğne ucu bile alınmaz,ama siz yine de boyayı alın,usta götüremez.
Ben evde değilim cocuk nedeniyle inşallah birakirlar giderkn
Alınmaması gerekiyor ama hayirlisi
Yarım boyayı napcak ki isteyin tabi lazım olur
İstedi eşim sabah umarım birakır
Boya sizde kalır bırakırlar
Napsın yarım boyayı
Boya dahil anlaştın ama o kaç kutu aldıysa senden o kadar ücret alacak kullandığı kadar ücret almayacak ki ,kovanın yarısı kaldıysa alıp gitmesi doğru değil. Biz geçen sene boyattik bize bıraktılar kalanı. Boya boyacidan anlaşmıştık
Boyayı sen aldıysan bırakır , almadıysan içinde dahilse ücretin alır gider boyayı
Malzeme sizden ise bırakmaları lazim ama malzeme onlardansa bırakmazlar sonuçta evi boyucak kadar boya kullandılar arkanı alır giderler
1,474,293 soru
24,137,239 cevap
334,362 kullanıcı