+1 oy
1,061 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (657 puan) tarafından

Kızlar dün eniştem vefat etti Bursa'ya gittik bugün günü birlik, Osmangazi köprüsünden geçiş yaptık parasını ödedik fişi aldık onda sıkıntı yok, dönüşte de köprü parasını peşin ödedik , adamın fiş vermesini bekledim vermedi suratıma baktı abla fiş istiyor musun diye sordu, ödendiyse sorun yok dedim geçtim gittim . Yolda da eşim dedi ki neden almadın fişi . Ne bileyim boşluğuma geldi dedim eve geldik içime bir şüphe düştü bir bakayım dedim .

Sonuç ; Adam ödemedi diye sisteme girmiş 🥲 insanlar bedavadan kolay yoldan para kazanma derdine düşmüş ama yinede helali hoş olsun ne diyelim artık . Sinirlenmedim değil aslında çünkü para kolay kazanılmıyor. 

8 Cevaplar

+2 oy
(4,101 puan) tarafından

İtiraz edebilirsiniz ordan geçtiğiniz tarih belli gişeler zaten ücretli ve ücretsiz yani siz ucretliden geçtiğiniz için mecburen ödenmiş olması gereklidir kapıyı sana acsib

(657 puan) tarafından

Kız sen hâlâ daha ne konuşuyorsun göndersene paramı 🤣🤣🤣

(7,230 puan) tarafından

Ne şovu ne parası ne oldu😀

(657 puan) tarafından

Postuna yorum yaptım diye geldi benim postu hortlattı 🤣🤣🤣

(7,230 puan) tarafından

Kimbilir ne dedin seni fena seni 😁😁😁

(657 puan) tarafından

Eyvah eyvah yandık 3 ay TV konusu dönecek yazdım 😅

-Reklam-
+1 oy
(5,863 puan) tarafından

vay arkadaş orda bile dolandırıcılık ha 🤦🏼‍♀️

(5,863 puan) tarafından

Şikayet etsene diyecem de fiş almadın diye seni suçlu çıkarırlar 

(657 puan) tarafından

Aslında kamera kayıtları var ve nakit olan taraftan geçtim cimerden şikayet etsem mi. Hadi ben neyse de bilmeyen insanlar var bunu 15 gün ödemeyince 4 katı ceza oluyor 

(5,863 puan) tarafından

adam düpedüz cebe atmış ya. 

senin hatan fiş almamak sanırım artık onun da cezası var 

(657 puan) tarafından

Gülüm inan ki kafam o kadar doluydu ki, sabah 4te yattım 7'de kalktım, 2 çocukla cenaze evine gittik oradan mezarlığa . O kadar yoruldum ki bir an önce kendimi eve atma derdindeydim

+1 oy
(163,537 puan) tarafından

Leen bende fiş almadan ödeyip geçtim canakkaleye giderken 😳 bize ceza gelirmi😳😳 ulaaa gelirse kapikulede herifime odetirler haaa

Aaayy sana kaç TL yazmışlar şuan kontrol edemem herifim cumartesi yolca cikcak şimdi ceza yedim dersem arabaya eşya falan koydurmaz bana🤣

(657 puan) tarafından

Plakayı ver ben bakayım Sevda 🤣

486 TL yazmışlar 😁

(657 puan) tarafından

Köprü borç sorgulama yaz, KGM çıkacak oradan plakayı yaz bide aşağıda güvenlik sorusu, okudum anladım kutucuğunu işaretle çıkıyor. E devletten bakmana gerek yok

Ooo çok değilmiş ondan bişi olmaz bee

(657 puan) tarafından

Değil zaten , sorun orada değil ki . Onca gariban insan var kim bilir kimlere kimlere yaptılar böyle . Yazık günah insanlar ödedim diye geçiyor 15 gün sonra 4 katına çıkıyor, eee onuda ödemeyince avukata veriyorlar 10 bin TLsinden oluyor insan. Neden? Hırsız açgözlü pislik insanlar yüzünden .

+1 oy
(3,550 puan) tarafından

Hata sizde fiş almalıydınız her zaman kanıt elde olmalı 

(657 puan) tarafından

Ya gülüm kafam o kadar doluydu ki, gece 4'te yattım 7'de kalktım , yola çıktık . Hem uykusuz hem 2 çocuk . Kendimi bir an önce eve atma derdinde hiç aklıma böyle birşey gelmedi 

+1 oy
(1,717 puan) tarafından

Keşke fişi alsaydin canım 

Bu arada başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah 

(657 puan) tarafından

Ya Hülya kafam çok doluydu çok uykusuz yola çıktım, cenaze evinde 2 çocukla falan çok zor oldu benim için . Hiç kafa kalmadı ki 

Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️ inşallah 

0 oy
(1,692 puan) tarafından

Odemeden oradaki engel nasil kalksin anlamadim

(192 puan) tarafından

Ablamiz gösteriş yapacak yoksa nasıl yapsin

0 oy
(49 puan) tarafından

Nakit e girmişsiniz de nasıl bariyer açtı size plakaya mı yazıldı acaba bide ekranda ödendi falan yazar yeşil renk yanar geçersin hiç dikkatinizi çekmedi  mı acaba 

(657 puan) tarafından

Yok güzelim hiç dikkat etmedim o gün 3-4 saatlik uykuylaydım , 2 çocukla gittik bide manuel aracımızla gittik aşırı yorgundum bir an önce eve varmak istiyordum sürücü koltuğundaydım ondan hiç birşey dikkatimi çekmedi 

0 oy
(192 puan) tarafından

Kız ne yaptın pinti 1800 TL peşine düştün aldın mı paranı 

(657 puan) tarafından

Metanetinizi koruyun kızlar geliyor gelmekte olan 🤣🤣😂 yalnız ifşa olunca seside kesildi sjsjsj

(30,259 puan) tarafından

Engel aldigi icin sesi kesildi e uyardim dinlemedi yapacak birsey yok

(5,863 puan) tarafından

ha ondan yok 😂

(30,259 puan) tarafından

Tabi ben uyarmaktan yorulmustum o tekrar etmekten yorulmadi

(657 puan) tarafından

Ah ellerin dert görmesin kuzum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Zeynepagd (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 746 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,769 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Smyyee (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 453 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,548 soru

24,171,113 cevap

335,873 kullanıcı

...