Ya bence çok güzel ben alsam mutlu olurdum
Çok teşekkür ediyorum ben normalde çok kararsız bir olduğum için kolay kolay içime sinmiyor yorumlarıniz mutlu etti
İçin rahat olsun canım valla emeğine sağlık
Suan alsam çok mutlu olurum valla
Çok ihtiyacım var çünkü:((
Ya adres verin size de yollayayım yeter ki mutlu olun
Sağol kuzum dusunmen bile yeter 😗 😗
Rica ederim canım
Bununla mutlu olmayan da ne bileyim. Bence çok güzel daha ne olsun. Böyle bir kuzene can feda 🌺💮
Vallahami çok sevindim çok kararsız biriyim o yüzden onu mu alsam bunu mu alsam beğenir mi beğenmez mi içime sinmiyor
Bence çok güzeller eminim çok mutlu olur gayet yeterli.
Çok sağ olun içim rahatladı
Kuzenın çok şanslı ☺️
Ya çok teşekkür ederim benim içime kolay kolay sinmiyor onu mu alsam bunu mu alsam çok kararsız kalıyorum
Çok güzel canım emeğin var
Çok teşekkür ediyorum kolay kolay bir şey içime sinmediği için çok kararsız kalıyorum
Anahtarlık da ne yaziyo
Kapınızın her zaman mutluluğa açılması dileğiyle
Keşke senin kuzenin olsaydım vallahi abla ne güzel hediyeler bunlar
Çok teşekkür ediyorum canım kendisi de uzakta olduğu için orada görev yapıyor sadece yaz tatillerinde gelebiliyor ve doğum günü olduğu için ben de her sene böyle sevgimi göstermek istiyorum ona çok sık görüşemiyoruz hediyeleşemiyoruz onun yeri ben de apayrı
Merak ettiğim için soruyorum kuzeniniz size nasıl hediyeler alıyor.
Bu arada kuru çok şiirin kar küresi en sevdiğim zaten🎈🩷
Yani şöyle söyleyeyim hediye alır bir şeyler verir hani ama benim gibi böyle ince detaylara çok girmez böyle sadelikten yanadır ben de sürekli hediye almıyorum onun yeri ben de apayrı olduğu için doğum gününü unutmayıp İlk kutlayan ben olmak istiyorum
Buda kar küresi değilde ışıklı gezegen küre diye geçiyor gece güzel gözükuyo karanlık ta
Çok güzel güle güle kullansin
Ne kuzenmis bee 🤩🤩
Bende öyle şans yok
Çok güzel bu arada
Çok teşekkür ediyorum kuzenimin yeri ben de çok başka her kuzenlerim başka ama onun yeri ben de ap ayrı
Bence önemli olan düşünmüş olman..biri beni düşünerek "sen seversin diye bu çikolatayı aldım" demesi bile beni dünyanın en mutlu insanı yapar doğrusu.
Aynen çok doğru söylediniz ben de onu sevdiğim için aldım onu yeri ben de çok başka hem günlük hayatta kullanabileceği hem de baktıkça hatırlayacağı hediyeler alayım dedim
Ben çok mutlu olurdum gerçekten kıpır kıpır olacağına eminim. Kuzeniniz böyle bir hediye aldığı için değil de onu bu kadar düşünen naif yürekli bir kuzene sahip olduğu için çok şanslı🌹
OO ne kadar ne hissediyor tam bilmiyorum hani onun yeri bende çok başka hediyelerle de değeri ölçülemez ama onun doğum gününü kutlamak ve sevgimi göstermek istedim
Pazartesi günü doğum günüm böyle bişey gelse çok mutlu olurdum kesin .
Ben de çok kararsız birisi olduğum için aldığım zaman içime sinmiyor onu mu alsaydım bunu mu alsaydım o yüzden kararsız kalıyorum çok
Çok güzel bence🪻
Çok teşekkür ediyorum çok teşekkür ediyorum
Bana alınsa dünyanın en mutlu insanı olurdum herhalde. Çünkü çok güzel. Yada ben hiç hediye almadım diye öyle..
Ay çok sevimdim begenmenize çünkü ben çok kararsız birisiyim aldığım zaman da içime sinmiyor keşke almasa mıydım diyorum
Bence cok begenir bende hep böyle hediyeler hazırlarım cok begenirler
Çok teşekkür ederim ben de çok kararsız birisi olduğum için kolay kolay içime de bir şey silmez onu mu alsaydım bunu mu alsaydım yorumsuz hayatta bir şey alamıyorum
Aynen bende öyleyim ama zevkin cok güzel bu hediyeyi begenmeyen insana huysuz derim :d
1,470,994 soru
24,092,872 cevap
331,866 kullanıcı