+2 oy
174 göst.
önce Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

Her şeyim kötüsünü düşünme gibi bi huyunuz var mı en sevmediğim huyum bı sürekli hasta olcam bi yerimde bi sorun cıkıcak kesin ölcem diye düşünüyorum bu durum beni aşırı yoruyo 

10 Cevaplar

+3 oy
önce (1,879 puan) tarafından

Ben, ben, ben ruh hastası mıyım Allah korusun 😅 ayy bi de sevdikleirmin ölümünü düşünüp kendimi kahrederim. Annem, kardeşlerim, eşim, çocuğum... Arada geliyor 

önce (185 puan) tarafından

Aaa ben Allah korusun birde ağlamaya başlar sındır muhtemelen 

-Reklam-
+2 oy
önce (24,599 puan) tarafından

Evet benim kendime yaptığım kötülüğü kimse yapamaz 

önce (199 puan) tarafından

Bu durum cok zarar veriyo bana 

+1 oy
önce (19 puan) tarafından

Hahaha bu ben hele ki bebeğim için hiç birşey yokken kendi kendime yok bence böyle yok bence söyle bi doktorla da kalmıyorum o bölümün tüm doktorlarıla görüşüyorumm

+1 oy
önce (466 puan) tarafından

Evet canım ilk önce olumsuzlukları düşünen birer bayanız işte 

0 oy
önce (164 puan) tarafından

Antidepresan kullanmak istiyorum bunun için çünkü hergün başım ağrıyor kendime zarar veriyorum

Kesinlikle insan kendine zarar veriyo bu aralar bende istiyorum artık kullanmak ama emziriyorum başa cıkamıyorm bu düşüncelerle

0 oy
önce (3,150 puan) tarafından

Annem öğle olduğu için bende genelde kendimi o halde buluyorum

0 oy
önce (185 puan) tarafından

Ay gel sarılalim hep böyleyim ama genelde tersi çıkar mesela bugün dişim kesin 1 saat çekemez dedim 2 dk da çekti ve benzer çok şeyleri düşünüyorum başıma birşey gelse oturup ağlarım en ufak şeyde geçen ayağım ağrıyor hamlamis gece kalkıp ağladım topuk dikeni olabilir dedi birisi çok şükür iyiyim 

Tek değilmişim baya insan varmıs aynı sorunları yaşayan

0 oy
önce (1,410 puan) tarafından

Ben maalesef öyleyim bu huyum öldürücek beni büyük ihtimalle çünkü bişey yaşasam en kötü kısmını düşünürüm kötü bişey olsa dahada beteri gelir aklıma yıllarca da yaşadığım kötü bu olayı aşamam sürekli beynimde döner durur rüyelarıma girer her stresimi kendimle beraber ileriye götürüyorum huzurlu olduğum anlar çok nadirdir bazen gülerken kalbime bıçak saplanır gibi olur bi sıkıntın var niye gülüyorsun ya böyle olursa ya şöyle olursa 10 sene sonramı bile düşünürüm

Cok zor bi durum bende hep kötüyü düşünürüm hem stres içinde yaşıyorum her an kötü bşy olcakmıs gibi

0 oy
önce (228 puan) tarafından

Evet ,hem o hemde kafama herseyi cok takarim sinir hastasi olurum

0 oy
önce (3,678 puan) tarafından

Ay aynen ya bide ölümler gelir aklıma ağlamaya başlarım, geçen çok hastaydım yatıyorum öyle bir anda kızımın deriin bir kuyuya düştüğünü benim onu cıkartmaya çalıştığımı ama başaramadığımı düşünmeye başladım, ağlamaya da başladım hastalık yetmezmiş gibi daha fazla başım ağrımaya başladı sonra kendime kızdım neden bunu yapıyorsun diye 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,070 göst.
0 oy
9 cevap 750 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde tugba taha (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 580 göst.
23 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Hamiş (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 866 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu