+2 oy
603 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,276 puan) tarafından

Geçen biriyle oturuyoruz kaynanamlarda konuşurken kadın dedi ki, kaynanam yoktu memkelete gitti kızımın herşeyiyle dedesi ilgilendi yemeği uykusu banyosu dedi 

Bana normal gelmiyor tamam belki adam sapık değil ama yinede normal mi yani hadi yemeğini yedirdin uyuttun banyosunu da annesi yapsın akşam

Kız dört yaşında

21 Cevaplar

+8 oy
önce (1,903 puan) tarafından

Hiç doğru değil. Bence dedenin bundan rahatsızlık duyup yapmaması gerekirdi. Babası bile yıkayamaz. Niyet kötü olmasa bile çıplak görmemeli baba/ dede kızını torununu artık ne ise. 

Abarttıgımı düşünen varsa da gerçeklerle yüzleşsin ve Türkiye gündemine düşen kızına, torununa tecavüz eden sapıkları hatırlasın. Bunlar oluyorken kimsenin iyi niyetine gıvenemem

-Reklam-
+5 oy
önce (5,033 puan) tarafından

Tabikide oyle ben kucukken bilincli degildim sakinmadim hic ama bi sure sonra 2 3 aylik olduktan sonra aklim basima dank etti ben ve babasi haric o gunden beri kimse gormedi oglumun hic bi ozel bolgesini en hassas oldugum konudur sirf bunun icin cirt cirtli kitap aldim mahremiyet egitimi diye 2 yasinda ogrendi oglum mesela bezi degisecek terledi ustu falan degisecek ya anne pipi mi gorurler memisimi gorurler diyodu kimsenin yanida degistirtmedi mecbur kalitoruz mesela atletini degistirmem lazim hemen elleriyle goguslerini kapatirdi bagirirdi bakmayin diye daha gecen evde wcyr gitmedi kayinbabam parka gotureyim dedi iyi gidin cisin gelir gel yap dedim parki duyunca durur mu yine girmedi tamam dedim madem oyle parkta cisin gelirse pet sise vardi dedene soyle onun icine yap tamam mi dedim tamam dedi gitti eve gelene kadar tutmus kapidan bi girisi vardi masaAllah direk kostu wcye de benim snlamadigin baska bisey var kaynanasinin gitmesiyle ne alakasi var cocuguna kendi degil kaynanasi mi bakiyomus niye 

önce (6,276 puan) tarafından
+1

Kendisi değil kaynanası bakıyormuş evet

Neden ama çalışıyor mu kendisi 

Evet çalışıyor

Keske izin zamanina denk gelseymis zaruri durumda yapacak bisey yok son care dedeyse yapacak mecbur ama en azindan banyosuni kendi yaptirsaydi 

+5 oy
önce (464 puan) tarafından

Öyle bir devirde yaşıyoruzki.. neler neler duyuyoruz normal olarak kimseye güvenimiz kalmadı.. 

+4 oy
önce (482 puan) tarafından

Kocaman bir Ne münasebet.... 

+3 oy
önce (273 puan) tarafından

Annesi rahatsız olmuyorsa bişey demiyorsa bence sizinde kafaya takmamanız gerekiyor ayrıca gece banyosu değil ama zorunlu bi hal olduysa yani altına kaçırdıysa yemekten sonra üstünü saçını başını yağ içinde bıraktıysa dedesi mecbur kalmış olabilir yıkamasa bu seferde altına bi külot giydirip yıkasaydı niye bekletmiş o hallerde diye kafaya takacaktınız insanları memnun etmek maalesef zor

+3 oy
önce (326 puan) tarafından

Biz küçükken dedem babaannem yikardi hep 

+3 oy
önce (5,354 puan) tarafından

4 yaşındaki cocugu babası yikayamaz 

Dedesine ne oluyor 

Dinen 3 yaşına kadar babası altını değiştirip banyo yapar 

Onu bile yaptirmadim ben 

Nerden buluyorlar bu cesareti anlamiyorum

Neler duyuyoruz sağda solda tv de

+3 oy
önce (1,424 puan) tarafından

Benim kızıma da kaynanam bakıyor. İşi çıkmış biryere gitmiş tuvalete dedesi götürmüş çok rahatsız olmuştum. Sonra kaynanamın yine işi olmuştu dedesi bakar dedi. Ben de olmaz babam zorlanır falan dedim itiraz ettim kırmadan o da anladı sanırım bidaha öyle bırakmadı. Eşime de dedim baban tuvalete falan götürüyor olmaz diye. Kızım da 4 yaşında 

+3 oy
önce (707 puan) tarafından

9 aylık kız bebeğim babası bile yakıyamaz asla kimsenin kucağına bile vermek istemiyorum dayı amca vs maalesef yaşadığımız ülke bize bunları yaptıyor 

+3 oy
önce (1,422 puan) tarafından

Ben kızım olsa babasına yıkatmam kaldıki dedeleri yıkayacak mümkün değil altına kaçırdıysa bile kalsın öyle benim kız yegenlerim var annesi dedesinin amcalarının babasının yanında bile ne bez değiştirdi ne giyindirip soyundurdu ki benim babam torunları için canını verir iyi niyet kötü niyet meselesi değil bu mahrem mahremdir 

+3 oy
önce (1,503 puan) tarafından

Kimse kusura bakmasın o şekilde bir dede normal değil 

Ben daha çok yakın bir zamanda yıllarca hacı bildiğimiz 5 vakit namazını kılan bir dedenin yıllarca kız torunlarını taciz ettiğini,bi torununu ve öz kızınıda 20 sene önce istismar ettiğini duydum daha da babama bile güvenmem 

+3 oy
önce (493 puan) tarafından

Canım benim oğlum 6 yaşında ve peygamber sünnetli 

Ve altını hiç kimseye actırmazdı feryat figan yapardı 

Ben ona duş yaptırırken

Altında ki çamaşırı çıkarmam 

Kendimde tişört sortla yıkarım çocuğu 

Şimdiden gusül abdesini

Namaz abdedini ögretiyorum canım 

Babasıyla birlikte ikisi namaza gidiyorlar 

Ve çok hoşuma gidiyor 

Camı hocası takke hediye etmiş 

Eve gelinceye kadar çıkarmıyor 

Cok mutlu hevesini kırmıyorum bende 

Yaş ilerleyince insanın kafası almıyor bazı şeyleri 

O yüzden hayata erken atılsın istedim 

+2

MaşaAllah doğrusunu yapıyorsunuz 🥰

+3 oy
önce (27 puan) tarafından

Yanlış ve igrenç ben oğlumu bile kimseye değiştirmiyorum erkek bu ister bana olsun ister dede bana niye banyo yaptırıyor utanmıyor mu bunu yaptıran anneler siz ne işe yarıyorsunuz  nasıl babasına özel bölgesini yıkatırsınız terbiyezizlik edepsizlik ahlaksızlık hepsi için de alllah korkusu da yok olsa zaten yıkatmazsınız 

+2 oy
önce (3,359 puan) tarafından

Ay babamla ikimiz sokmuştur yeğenim hasta olmuş annesi çalışıyordu bir küstük çocuk heryer küçük ikimiz yikamistik ne günlerdi be 😁😁 

Mecbur kalırsa yikar

+2 oy
önce (4,758 puan) tarafından

e mecbur kaldıysa koksun mu çocuk? 

önce (1,401 puan) tarafından

Ya canım niye mecbur kalsın 24 saatmi calısiyor annesi  işten gelince yıkasın 10 dk sürmez

Yani bence de niye koksun ki her akşam eve gidiyor bu kadın işten

çocuk yatılı kalıyorsa veya atıyorum babaanne bir yere gitti3-5saat yok ama o arada çocuk pisliğe bulandı gibi bir şeyler olabilir. yoksa günlük rutibde yıkamasını bende istemem ama dediğim gibi bir mecburiyet varsa durum başka. 

İsterse ensesine kadar boka batsın dede değiştiremez amca dayı değiştiremez çok mecburi ise baba değiştirebilir 1 yaşında kızım  var babasının önünde altını bile açmam  yüzlerce örnek verebilirim sana canım mesela küçük muslime henüz bebekti dedesi tecavüz edip öldürdüğünde ve o dede çocuğun biyolojik babası çıktı

evet türlü türlü hikayeler var, herkesin kendi tercihi. 

+2 oy
önce (1,669 puan) tarafından

Aslaaaaaaaaaaa ben bu konuda katiyinmmm

+2 oy
önce (4,360 puan) tarafından

Annesi nerde?

+1

Annesi çalışıyor 

+1 oy
önce (16 puan) tarafından

ben asla yıkatmam kız cocugumu oğlum 3 yaşında onu babasına yikatiyorum teyzesi halası nenesi yıkar yyikmişlar ama kız olsa hiç yıkatmam babasına bile 

+1

Bence erkeği de yikatmamak lazım başkasına

+1 oy
önce (23,621 puan) tarafından

Arkadaşın mahremiyet eğitiminden haberi var mı ? Hiç sanmıyorum ayrıca o kadar şeyi dede yaparken kendi ne yapıyormuş ne mühim işi varmış diye düşünmekteyim 

Çalışyor anne

0 oy

Eli kırlılasıca annesi ne b.ok yiyormuş allahım böylelerine evlat vermesin 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 575 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esraarammm (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 298 göst.
0 oy
9 cevap 492 göst.
0 oy
4 cevap 232 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,121 soru

24,094,521 cevap

331,978 kullanıcı

...