+1 oy
152 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (82 puan) tarafından

Ben atanamamış bir öğretmenim kızım şuan 3.5 yaşında öğretmenlik için başvuru yaptım ama çağrılmadım şuan bir sigorta şirketinde çağrı merkezi için görüşmeye çağrıldım şartlar nedir bilmem ama asgari ücret ve evime uzak bir mesafede kızımı devlet kreşi ne yazdırsam ön nine yakın özelleri diyemiyorum bile ben ne yapacağımı şaşırdım bir yandan kendimi işe yaramaz hissi bir yandan kızım ben yolumu göremiyorum ben ne yapmalıyım sizce çok bunaldım 

9 Cevaplar

+3 oy
önce (5,814 puan) tarafından

Neden ise yaramaz olasin ki? Sadece para kazaninca mi insan ise yarar oluyo. Durumun varsa ve istediginde ogretmenlik ise cocugunu degmeyecek bi is icin birakma derim.

önce (82 puan) tarafından

Yok o anlamda değil işte psikolojik ailem zorda okuttular yardım edemiyorum filan ondan çok bunaldım doğru diyosunuz

-Reklam-
+1 oy
önce (273 puan) tarafından

Siz işe yaramaz filan değilsiniz psikolojik olarak yorulmuş bi kadınsınız sadece kendinizi değersiz ve işe yaramaz görmeyin lütfen çalişmak sizi hem psikolojik olarak motive edecek hemde çocugunuz akranları ile kaynaşıp evde sıkılmayacak çocuklar belli bi süreden sonra evde sıkılıp akranları ile oynamak istiyor bu açıdan bakarsanız tercihiniz daha kolay olacaktir

Öğretmenlik olsa düşünmem giderdim işte bir yandan bu düşünceler siz beni anlamıssınız uzaktayımda ailemden çocuk da öyle kimse yok evet bunaldım yoruldum çok

önce (273 puan) tarafından

Bunalmanızın sebebi tamamen psikolojik çocugunuzun yaşıda uygun bi işe girerseniz hem siz psikolojik olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz hem çocugunuz akranları ile iletişim kuracagı için daha mutlu olacak siz mutsuz olursanız çocugunuz bunu hisseder oda mutsuz olur çocuklar arkadaş ister oyun ister sizde sürekli bunu yapamazsınız akranları ile olması çocugunuzun gelişimi açısındanda çok faydalı olacaktır

Evet bu zihnimden silinmiyor şu zaten sağ olun 

+1 oy
önce (1,731 puan) tarafından

Bende atanamadim ama dershanede calisiyorum.

Bi donem bende issizdim seni cok iyi anliyorum. Eger iş seni mutlu edicekse caliş. Mutlu olmicaksan yapma canim.

Teşekkür ederim okul kurs dershane olsa sevinerek gideceğim ama hiç olumlu sonuç alamadım sağ olun fikriniz için 

+1 oy
önce (3,359 puan) tarafından

Çocuğun zahmet crksekse bakacak kimsede yoksa ordan oraya sürüleceksiniz tabiki daha 2 3 sene çalışma zaten mesleğinde suan uygulanmayacaksin

Evet yok canım sağ ol

+1 oy
önce (1,903 puan) tarafından

Değişiklik iyidir. Özgüveninin tazelenmeye ihtiyacı var gibi. Çalışmanı öneririm

0 oy
önce (5,033 puan) tarafından

Bende bunu snlamiyorum ev hanimi oluncs ise yaranmamis mi olunuyo o evi cekip cevirmek kolay mi brn sahsen cok zorlaniyorum artik konuya gelirsek de o kadar dirsek curutup okumussun meslak sahibi olmussun meslegini yapmican mi yazik degil mi emegine ben senin yerinde olsam ihtiyacim yoksa ev bi şekilde donuyosa suan icin atanana kadar evde cocugumla vakit geciririm sonrakj surecte krese veriririm 2 kisi calisacaksiniz sonucta evde olup hic para mi calisip 10 bin eksik para kazanmak mi sence 

Ağzımdan ev hanımı işe yaramaz diye bir laf çıkmadı canım ben okudum emek verdim ailem zorda yardım etmek istedim onlara borçları var ve çevremdeki herkes atandı ve ben nerdeyse on sene olacak mezun olalı bu psikolojiden bahsetmiştim

0 oy
önce (746 puan) tarafından

Canım hem kendi mesleğin değil hem uzak hem asgari ücret çok çok maddi açıdan zorlanmiyorsan ben olsam beklerdim özel kolej olsun dersane olsun kendi mesleğini yapabilecegin bı iş bulursan çalış ama diğer türlü cocugunla kal seneye anaokuluna başlar zaten o ara iş bakarsın 

Haklısın canım teşekkür ederim

0 oy
önce (5,354 puan) tarafından

Durumun iyise ihtiyacin yoksa 

Hiç bisey çocuğundan daha önemli değil bence 

Ben mecbur kalmadıkça kreşe vermem cocugumu

0 oy
önce (483 puan) tarafından

İlgiye doymuş , özenle yetiristirilmis ,eğitilmiş bir evlat yetiştiren her anne emekçidir . Evet bencede değmeyen bir iş için yapma meslegin olursa git , çocuğun biraz büyür ojula başlarsa zaten çalışırsın 

Haklısınız sağ olun 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 395 göst.
8 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Dunya.dln (555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 329 göst.
0 oy
7 cevap 213 göst.
14 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler