+1 oy
287 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (106 puan) tarafından

Kizlar geçen post acmistim oğlum hasta yatirmislardi hastaneye 2 gün kaldık 3 gün yani dün sabah taburcu olduk  artık kızıma da bulaşmış hastalık dün akşamdan beri yatıyoruz hastaneye bu sabah doktor kontrole geldi dedi bir hafta veya on gün kalacaksınız burda kızımın kalbini dinledi dedi uuuuu dedim ne oldu hocam dedi kalbinde üfürüm var çok hızlı atıyor üfürüm ne dedim dedi delik var çok korkuyorum lütfen bişey olmaz mı böyle olup geçen de var mı korkuyorum 😭😭😭

14 Cevaplar

+1 oy
önce (1,133 puan) tarafından

Halamın torunun da vardı.  Büyüyünce kapandı. 

önce (106 puan) tarafından

Ciddi mi abla Allah razı olsun geçecek mi benim bebeğimin de 

önce (1,133 puan) tarafından

Allahtan ümit kesilmez cnm . 

He vallah Rabbimden umit kesilmez 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,445 puan) tarafından

Onu diyen hangi doktor üfürümün tek sebebi kalpde açıklık olması değildir kaç aylık kaç yaşında bu bebiş kalpteki açıklığın bile 10 çeşiti var öyle bodoslama tanı koyamaz evrak yapmadan direk çocuk hastalıkları uzmanından çocuk kardiyolojiye sevk istiyorsun orada ayrıntılı ekg eko bakılır ve ne olduğu anlaşılır benim oğlumda üfürüm vardı kardiyolojıye sevk açtırıp baktırdık 2 tane açıklık var biri kapanır biri kapanmazsa ameliyat dedi çok şükür 3 aya kapandı hemen telaş yapma dediklerimi yap için rahat etsin 

Bende randevucuyu aradım dedi kardiyoloji yoktur yani dolmuş bişeyler dedi kapatim telefoni aricam yine dedi sana yeşil alan actiracaz 

+1 oy
önce (4,781 puan) tarafından

çocuklarda genelde masum üfürüm oluyor. iyi bir çocuk kardiyoloji uzmanına götür takip edilir zaten

Bende bakacam MHRS de hangisi uzman profosorsw ona Alaçam randevu 

önce (4,781 puan) tarafından

üniversite hastanesi varsa orda özel muayeneye götür 

+1 oy
önce (91 puan) tarafından

Oğlumda vardi. Büyüdükçe kapandı cok şükür. Korkmayın. 

Şuan bebeğim 9 aylık ona basacak hala hızlı atıyor yine de düzelir demi bebeğim demek belki ondan gelismiyor demi  7 kilo bebeğim 

önce (91 puan) tarafından

Hemen hemen bütün çocuklarda oluyor o. Zamanla kapanır ama kontrollerini ihmal etmeyin. Rabbim size bağışlasın. :)

+1 oy
önce (1,617 puan) tarafından

Benimde küçük oğlumda var doğuştan beri 5 yaşına kadar takibi yapılacak kalbindeki delik gittikçe küçülüyor ama kardiyoloji takibindeyiz yeni doğan çocukların genelinde vardır ve kimisi 1 yaşına kadar kimisi de 10 yaşına kadar kapanabilir dedi endişe edilecek bişey değil dedi bize takibini yapan 2 kardiyologta endişeniz olmasın ama yeşil alan isteyip bir kardiyolojiye gösterin 

Allah razı olsun inşallah bende diyordum benim kızımda tek var demek inşallah normaldir demek inşallah geçer bende götürecem takip edecem hastaneden de bitmedik ya oğlum çok şükür iyileşti kızım başladı Rabbime bin şükür ne yapalım Sabor gerekiyor 

önce (1,617 puan) tarafından

Rabbim sağlık versin inşallah bu durum her yenidoğanda var aslında kimisi farketmeden geçiyor kimisi de devam ediyor ilk çocuğumda kardiyoloji kontrolü yapılmadığı için hiç böyle bir şey ile karşılaşmadık ama 2.çocuğumu doğum yaptığımda hastane yenidoğan rutinine kardiyolojide eklemiş öyle fark edildi normalde 1 yaşa kadar kapanıyormuş çok nadir ileri yaşa kapanan oluyormuş 2 doktordan takipliyiz ikisi de aynı şeyi söylediler ayrıca yine de temkinli olup takip yaptırmak gerektiğini de söylediler

İnşallah benim kiziminkinde yoktur eğer varsa da geçer kendi kendine inşallah 

+1 oy
önce (1,378 puan) tarafından

Benim kızımda da var canım 15 yaşında 18 yaşını doldurduktan sonra ameliyat olacak korkma çocuk kardiyolojiye git o gerekli bilgilendirmeyi yapar bakar durumu söyler şimdiden kendini korkutma 

Aaaaa demek herkesin ki aynı değil değil mi Rabbim kızına da şifa versin benim çocuklarıma da tüm hasta insanlara da inşallah cok korkuyorum bebektir inşallah masum ufurumdur inşallah kendi jendine gecer 

+1 oy
önce (1,596 puan) tarafından

benm cocugumda daha karnimdayken vardi sonra c.dr kalbi hizli atiyo diye ufurum var demisti kardiyolojiye gittigimizde cok ufak delikleri var ufurumu yok demisti her sene takipteyiz bizde 

Ha çoğunlukla geçicidir demek Rabbim razı olsun hepinizden evlatlarınıza bize eşinize hepimize şifa versiin inşallah içimi çok rahatlattiniz bende düşünce yapmayacam iyileşecek geçecek diyecem çok teşekkürler 🙏🤲

+1 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Bebekse cocugunuz buyuyunce geciyor genelde

İnşallah geçer evet bebektir gerçekten kalbi çok çok hızlı atıyor bebeği taşıyınca bile kalp sesi kulağima kadar geliyor inşallah büyük delik değildir 

+1 oy
önce (1,023 puan) tarafından

Benim bebeyim 45gunlukken hastanede yatmisdik doktor banada soylemisti onu.Amma sonra baska doktora kontrole goturduyumde iyi oldugunu soyledi.Bende arastirmistim kalpdeki delik kendiliyine kapana biliyormus.Amma yinede kardioloqla gorusmek lazim

He he tabiki götürecem ilk once taburcu olalım direk kardiyoloji ye götürecem

+1 oy
önce (2 puan) tarafından

Üzülme Bebek büyüyünce ortadan kayboluyor. Benim yeğenim de de vardı.

İnşallah inşallah kaybolur imsallah doktoe yanilmistir inşallah kalbinde hiçbir sorun yoktur kızımın 

+1 oy
önce (2,118 puan) tarafından

Benim kızımda da var hemen hemen her cocukta oluyor buyukluğu vs önemli benim kızımın ki vsd diye geciyo ilac kullanıyorduk bıraktık 1 sene ilacsız takip edilcek kalpte yorulma vs olmazsa kendiliğinden kapanmasını beklicekler ama kalpte yorgunluk izlenirse anjiyo ile kapatıcaklar.

Çocuk kardiyoloji sine randevu alıp götüre bbilirsin 

Evet çocuk kardiyolojisi ne götürecem 

+1 oy
önce (7,804 puan) tarafından

Benim oğlum da da var. Dr önemli değil büyüdükçe kapanır dedi

0 oy
önce (5,017 puan) tarafından

Sakin ol canım benim kızlarımın ikisindede var yaşam kalitesini etkilemiyor merak etme ama kardiyolojinin bakması lazım oranı nedir diye EKG ve ekokardiyografi çekilmeli orda ultrasonla ölçümünü yapıyorlar ona göre bir şey derler korkmana hiç gerek yok 

İnşallah abla inşallah vallah doktor demeden de işte zaten dogdugundan beri kalbi hızlı atıyor bizde hep normaldri bebektir diyorduk takmiyorduk kafamıza aallahtan doktor baktı goturecem taburcudan sonra mesela batanye bişey ortsem batanye de hafif salaniyor kalbinden dolayı 🥺

0 oy
önce (2,042 puan) tarafından

Kaç yaşında benim oglumdada vardı yeni doğduğunda 1 ay sonra kendiliğinden geçti 

9 aylık 10 aylık olcak 13 Kasım'da doğdu 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 227 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 395 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 195 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,218 soru

24,095,720 cevap

332,078 kullanıcı

...