+2 oy
139 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,777 puan) tarafından

image

Kolaylik mi gereksiz mi günlük rutin için 3 cu cicuguma hamileyim sıkılıp sıkılıp temzlik yapacak ne halim ne enerjim var alsammi dik süpürgemde var kabloluda ondan biraz bekledim ama kolaylık olurmu bana alsammi çok pahali almak da istemiyorum uygun işini gorecek kadr  

10 Cevaplar

+3 oy
önce (4,697 puan) tarafından

Valla ben her gün bulana teşekkür ediyorum 😂 Allah razı olsun 

önce (1,777 puan) tarafından

Hangi marka kullniyosunz

önce (4,697 puan) tarafından

360. 

aslında bu markadan çok memnun değilim ama yine de acayip kurtarıcı

-Reklam-
+3 oy
önce (5,813 puan) tarafından

Gunluk temizlik icin guzel. Ben kullaniyorum memnunumda.

Hangi marka acaba

önce (5,813 puan) tarafından

Xiaomi s10+ benim kullandigim.

+2 oy
önce (14,856 puan) tarafından

İmkanım olsa hiç durmam. Bi kurutma bide robot süpürge çok gerekli diye düşünüyorum

önce (1,454 puan) tarafından

Evet canım benimde kurutma yok :(

önce (14,856 puan) tarafından

Benimde yok canım 1 çocuk olduğu halde zor oluyor maalesef

İmkanım var canım eşim gereksiz gbı görüyor aslında onda rahat edeceğimi bilse sırf soz etmim dye gene alır 

Kurutmaya ihtiyaç duymuyorum şuan iş yigunlugum yok cicuklardan ve aşırı halsizlik yorgunluk var yapamıyorum alan oladakx ev büyük yarıya kadr günlük supuruyorm genelde riskliyim zaten fazla durma diyor doktor ayakta dayanamam diyrodum ondan dik supurge aldm ama smdi evi p.k götürüyor ama kalkıp yapamiyorm 

+2 oy
önce (4,656 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Iki gözümün çiçeği o benim ya şimdi süpürüyor evi hatta gözümün nuru 😃 daha ne diyim🤣 Hareket halinde olduğu için bulanık çıktı fotoğraf

Hangi marka

+1 oy
önce (834 puan) tarafından

Gayet hesaplı ben 12 bine aldım Mayıs'ta çok hesaplı günüm sürekli supurmekle geçiyor Muş inannii elim ayağım oldu 

Kurutma makinesi de çok iyi bence kurtarıcı 

Hangi marka kurutma makinası düşünmüyorum yerinde yok canım tayinciyiz sıcak şehir 1 sate kuruyor herşey 

Bkaulunt marka yani işinizi görür bimden almıştım 

+1 oy
önce (1,503 puan) tarafından

Günlük temizlik için harika birşey beğenmeyeni çok ama hem süpür hem sil harika haftada bir kendim temizliyorum onun dışında her gün robot temizliyorum

0 oy
önce (20,446 puan) tarafından

Bende 2.hamileyim çok istiyorum ama eşim gereksiz buluyorum 4 5 binede var iş görür mü bilmiyorum denemek amaçlı alasim varda evde wi-fi de yok wi-fi gerekli diyorlar 

Gerekli değil benim evimdede ev interneti yok çalıştıracak modaya köy kapısını kapatt işin bitince duruyor zaten 

önce (2,037 puan) tarafından

Benim eşimde gereksiz görüyordu paramız çöp olucak diyordu aldık şimdi iş yerinden kendi açıyor o kadar seviyor 😂

Dimi ama ay çok kurtarıcı canım benim ben şuan oturuyorum o evi hallediyor 

0 oy
önce (2,654 puan) tarafından

Normal temizlik yaptıktan sonra robotu salınca bile bir sürü toz toplayip geliyor gönlümün efendisi. Çocuklu eve şart diye düşünüyorum 

Hangi marka acaba

0 oy
önce (2,037 puan) tarafından

Kesinlikle almalısın hem silip hem temizliyor .haftanın 2 günü siliyorum ben sadece. Diğer günler robotta ev asla toz tutmuyor

0 oy
önce (234 puan) tarafından

Eğer çocuklarınız varsa kesinlikle şart hem ev işi hem çocuk bakımı bi kadını en çok yoran şeydir imkanınız mevcut ise hiç durmayın

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 586 göst.
+1 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
23 cevap 658 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 387 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu

Kategoriler