+2 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (458 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar oğlum 2019 doğumlu 1 Eylül de tam 69 aylık oluyor eşimle müdürün yanına gittik bu yıl için imza atacaktık biz eşimde bende göndermeye niyetimiz yoktu eşim dedi çok savunmasız çok zayıf merdivenden düşer tenefüste dedi müdür dedi bu çocuk savaşa gitmiycek babası okula gidecek 1. Sınıfların hepsi oğlunuz kadar dedi çocuk akıllı bir çocuğa benziyor dedi okula yollamadan bilemezsiniz dedi 2 3 ay bi gelsin öğretmeni gözlemler eğer yapamıyorsa imza atarız seneye gelir dedi ama imza atıp yollamamayi şuan için bize sunmadi eğer yapamazsa o zMn atarsınız dedi 1 Eylül'de okulda olun sınıfı ve öğretmenini görün dedi ben şimdiden çok strese girdim oğlum heyecanlı ben stresli  birde 1. Sınıfa geçen yıl yollayan anneler çocuk alışana kadar kaç gün okulda beklediniz alışması çok uzun sürdü mü 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,989 puan) tarafından

Bi hafta zaten alisma haftasi. 2 saat gittiler o zaman beklemistim ama okulun icine girmedim disarda bekledim. Bi hafta sonra biraktim gittim. Anaokulunda ds beklemedim. Bekleseniz bile cocuga belli etmeyin ki alismasina engel olmasin. Mudur dogru soyluyo savasa gitmiyolar. Evet kazalar olabiliyo benim oglum 2 kaza yasadi ki 6.5 yasinda baslamasina ve yasitlarina gore iri olmasina ragmen. Kuslukta oluyo kavga da alisacaklar. Hep kotuyu dusunmeyin. Ne yapmasi veya ne yapmamasi gerektigini anlatin. Zaten ogretmenler ilgileniyo anlattiginiza gore mudurde ilgili bi yonetici. Strese girip cocugu da strese sokmayin bence.

(458 puan) tarafından

İlk haftayı ben tüm gün sanmıştım bende beni görmedi bı yerde beklemek istiyorum benden cesaret alıp hergün beklememi ister çünkü güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallah alışma süreci hızlı ilerler biseyler öğrenir hevesi hiç geçmez 

-Reklam-
0 oy
(28,404 puan) tarafından

Benimde oğlum 1. Sınıf olacak anasınıfında zor alıştı inşallah burda bi sorun çıkmaz

(28,404 puan) tarafından

Onu konuşursan alışma sürecinde yardımcı olur aşkım

(458 puan) tarafından

Öyle yaparım o zamn ablam 

(391 puan) tarafından

Merhaba oğlunuz başladımi okula benim kızda Aralık doğumlu 2019

(28,404 puan) tarafından

Anasınıfında 1 kaç gün sıkıldım gidelim dedi ağladı ama burada kolay oldu 1.sınıfta hiç sıkıntı yok şükür

(7,478 puan) tarafından

Bizimki servise alışamadı🥺 bizden alıp götürecek geri getirmeyecek sanıyor. 

0 oy
(3,370 puan) tarafından

Korkma canım benim erkek kardeşimle aynı yaştalar.o da geçen sene ameliyat olmuştu bağırsağından.hastaneden çıktıktan sonra anasıfına ara ara gitmeye başladı.nu sende nasiose 1 e gidecek.alışırlar merak etme.arkadaşları olacak etkinlikler yapacaklar.müdürün dediği gibş savaşa gitmiyorlar öyle böyle alışacak

(458 puan) tarafından

Çok utangaç bunu yenmesi için de çok iyi olur da ilk defa gidecek oğlum çok mutlu ben korkuyorum ☺️ müdür de 1. Sınıflar hepsi oğlunuz kadar gelince görürüzsünüz dedi anne oldumuz için bize hiç büyümezler 🥲 inşallah çabucak alışır hamilelik okul zor olacak başaracaz inşallah 

0 oy
tarafından

Bu kadar abartmayın ben öleyim ozaman anaokuluna gidecek herşey biz yapacak misiz beslenmesini organık evde 

(458 puan) tarafından

Bende beslenme hazirliycam ekstra kahvaltı yaptırıp götürecem herkesin kendine göre zorlukları var abartmıyorum stresli olmam gayet normal çocuğum alışacak mı alışması ne kadar sürecek merak ediyorum 

0 oy
(3,520 puan) tarafından

Anaokuluna gitmediyse kesinlikle gitsin benim oğlumda 2018 Aralık doğumluydu imza verdim 2 sene anaokuluna gitti masallah suan okula hazır cok şükür bence okul öncesi olmalı 

(458 puan) tarafından

Anaokuluna gitmedi imkânlardan dolayı direk 1. Sınıfa gidecek deniycez olmassa imza atıp bu sene de gitmiycek

0 oy
(18,655 puan) tarafından

Benim oğlum da sizden 1 ay küçük  mudurle konuştum geçici kayıt yaptı alışırsa devam eder alismazsa geri alırsınız dedi. Bende de stres var beni bekliycen mi dışarıda diyor evet diyorum tekrar tekrar soruyor😂

(458 puan) tarafından

Bizede aynısını söyledi 😁bende de stres var bı yanım korkuyor bir yanım mutlu oğlumda aynısını dedi bekliycen mi bende alışana kadar dedim 

(18,655 puan) tarafından

Rahat olalım inşallah güzel geçecek 

0 oy
(391 puan) tarafından

Merhaba benim kızımda Aralık 28 doğumlu 2019 başladı birinci sınıfa nasıl gidiyor sizin eşim illa ısrar etti gitsin başarır diye ama keşke seneye gitslerdi tam 6.yas 9 aylık olurlardı şimdi sanki yeni ,5 gibi

(13,001 puan) tarafından

Benim kızım da 25 Aralık doğumlu göndermedim ya bana çok küçük geliyor. Bir kaç öğretmene danıştım asla önermiyorum diyince dilekçe verip ertelettim. Her çocuk bir değil yapabilen de vardır ama ben acele etmeme taraftariyim 

0 oy
(6,402 puan) tarafından

Benim kız da 2 Eylül 2020 doğumlu seneye 1 e gdceek şuan anaokula gdyro ama çok korkuyorum bende ya seneye nasıl olur teneffüs TE düşer kaybolur bişey olur falan neblm yaa bisuru şey geliyor aklima

(458 puan) tarafından

Benim oğlum anaokuluna gitmedi direk 1. Sınıfa yolladım bu sene 2019 lu Aralık doğumlu ilk günü beni görünce ağladı sadcee eve beni bekle dedi bende beklemek yasak dedim 2. Gün de kendine arkadaş yaptı çok mutlu gidip geliyor bende çok korktum ağlar düşer diye ama şükür hemen alıştı kötü düşünme güzel düşün güzel olsun inşallah arkadaş yaptı zamn hep gitmek istiyor okula 

(6,402 puan) tarafından

Hee sen gondermedin anaokul.egitimi iyi aslnda 

(458 puan) tarafından

Bu sene anasınıfı çıkar diye bekledik 1. Sınıf çıktı yolladık bizde 

(6,402 puan) tarafından

Yok geçen senw niye gondermedin 5 yaşındayken

(458 puan) tarafından

Ücretli oldu gönderemedik kızımda aynı şekil direk 1. Sınıfa gidecek ☺️

(6,402 puan) tarafından

Kız mecbur masraf ücret valaha mecbur ben verdim valaha düşün bir kitaba 1500 istyorlar çok pahalı ama bu okul çok çok etknlik proje yaptryor İstiklal marşı ezberletecez dedi matematik falan

(458 puan) tarafından

Öylede olmayınca veremiyor insan bende gitmesini isterdim ☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yekta.16 (55 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 414 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,187 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,049 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,696 soru

24,172,877 cevap

335,940 kullanıcı

...