0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (1,047 puan) tarafından
Bu sene anaokulu çıkmış gittim baktım okul hiç içime sinmedi kirli öğretmen cok labali göndermekten vazgeçtim ama bilmiyorum geri kalır mı evde her türlü etkinliği yapıyoruz sayılar biliyor harfleri bunlar yeter li mi değil mi bilmiyorum kafam çok karışti birden ilk okula başlayınca adaptasyon sorunu yaşar mı offf lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın....

7 Cevaplar

0 oy
(2,375 puan) tarafından
Oğlumun öğretmeni geçen gün benimle konuşurken şunu söyledi;

İnanın daha makas tutmayı kalem tutmayı bilmeyen öğrencilerim var. 1. Sınıf bitti.

Keşke onlarda anasınıfına gitseydi ne ben ne onlar zorlansaydık. Anasınıfına giden çocuk kendini belli ediyor zaten dedi canım 

Ondan dolayı gitmesi daha iyi olur 
-Reklam-
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Benim kızım hiç anaokuluna gitmedi korona zamanına denk geldiği için göndermek istemedim zaten okumayı bilerek gitti hiç zorlanmadım hatta anasinifina gidenlerden daha çok şey biliyordu öğretmen bile şaşırdı bu kadar çok şey bilmesine 
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Anaokuluna giden çocuk 1. Sınıfa 1-0 önde başlıyor. Evvela tuvale giderken parmak kaldırıp izin istemesi bile 1. Sınıfta onlara öyle büyük katkı ki
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Benım kızım anaokula gitmedi ama iki sene kuran kursuna gonderdım bu sene okula başlıcak
(1,047 puan) tarafından
Bende oğlumu gönderdim kuran kursuna ama ana sınıfi için çok kararsızım
0 oy
tarafından
Başka okul yokmu .
(1,047 puan) tarafından
Yok maalesef diğerleri com uzak
0 oy
(456 puan) tarafından
Ben kızımı anaokuluna yollamadım 1.sınıfa tam korona zamanında gitti canlı derslerde öğrendik herseyi hiçte zorluk çekmedim çünkü okul öncesi kızımda zaten kalem tutmayı biliyordu evde hep kendim cizgi çalışmalari yaptırmıştım sayıları renkleri biliyordu,şimdi 2.kızımada ana sınıfı çıkmış bu sene kızım orta okula gidecek o okula yollamak istedim ama öğlenciler dolmuş sabahçıda ayrı gidip gelemem 5 aylık bebeğim var zor olcak ama yollamak isterdim 71 aylıkken 1.sınîfa gidecek insllah zorluk çekmem 5 aylık bebişle elimden geldiğince onada öğreticem birseyler zaten kalem tutmaya çok meraklı çizim boyama çok yapıyor bakalım 
0 oy
tarafından
Benim kızımda direk birinci sınıfa basliyack iki yıl kuran kursuna gönderdim kalem tutma sayı falan bı çok şey biliyor inşallah zorluk yaşamaz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 522 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hayaller (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 387 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.