+2 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından

Kızlar gerçekten diyecek ki laf bulamıyorum eşimin çalıştığı bir market var eşim orada bir üst eleman gibi bir şey işte  lütfen yanında yardımcı eleman olarak bir kız çalışıyor işte ben telefonda konuşuyorlar ediyorlar mesajlarına denk geldim kız 2-3 kere abi arabayla ben iş yeri götürür müsünüz babam evde yok da yazmış eşim de demiş benim arabayı oku şu anda yanında çalışan biri var Ali Ali'nin arabasıyla birlikte gidiyorum demiş onunla alırız demiş ve bana normal gelmiyor bu durum ben bunun için kavga ettim normal bir durum değil diyorum bana diyor senin Allah'ın fesatlıktan başka hiçbir şey çalışmıyor diyor elin kızıyla arabaya binmek ne demek Allah rızası için ya bana fesatsın diyor bunun için gülüyor fesatlığa çalışıyor diyor ya ben bu adamdan Bir şeyler yazmak istiyorum ne olur yardım edin ya

22 Cevaplar

0 oy
(403 puan) tarafından

Kesinlikle binemez.ne dini ne de bakış açısı olar uygun değil.erkek olsa bile bir yere kadar kocan servis değil.bugun konuşmazsan yarın evden gönderilecek olan sen olursun.icin fesat değil,kadın ve erkek çok fazla iletişimde olmamalı iş başka normal hayat başka çıkar kavgani sic ağzına o da kullanmasn arabayı gerekiyorsa.

(403 puan) tarafından

Aynı kocaya sen işteyken falanca arkadaşımın kocasına beni a noktasina götür dedim yada o götürcek desen sen niye elalemin adamıyla gidiyosun nerden niye iletişim kuruyorsun ben geniş miyim diye çıldırır.

-Reklam-
0 oy
(5,642 puan) tarafından

Devir kötü bi devir olmuş artık 

Gidisat iyi degil 

Abi kardesmis yok baciymis falan filan bunları gecin artık 

Bu gözler nelere şahit oldu neleri gördü ben kocama da guvenmem baskalarina da guvenmem 

Erkeklerin çoğu öyle diyor zaten 

Gözünle de gorsen haklı çıkamazsın 

Hatta bazen erkeklerin ilgi alaka hoşuna bile gidiyor 

Peşini bırakma derim 

Kimseye de güvenme 

Devir çok kötü 

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 1,391 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 489 göst.