+1 oy
102 göst.
önce Diğer kategorisinde (833 puan) tarafından

Kızlar oglum 3.5 yaşında biberonla süt içiyor oda dişlerini mahfetti bugun gşttik 1 dolgu yapıldı 9 tane daha var ön dişi kırıldı üstleri perşan bugun doktor bıraksın dedi 2 saat agladı en son verdim anında uyudu halen içini çekiyor nasıl yapcam ben

5 Cevaplar

+2 oy
önce (1,629 puan) tarafından

Biberon mu curutmus disini anlamadim bardaktan icse curumez mi.Fircalamiyor diye mi yoksa

önce (833 puan) tarafından

Biberon çürügü yani sütü içerken uyuyor fırçalayamıyoruz haliyle gündüz yatmadan fırçalıyor ama oda fayda etmiyor avuç avuç şeker ye dedi doktor ama sütle yatmasın su içsin arkasına uyuyup gidiyor

-Reklam-
+2 oy
önce (1,306 puan) tarafından

3.5 yaşında nasıl o hale gelir o dişler. Bacım bırak ağlasın en fazla 3 gün ağlar sonra unutur. 

İnat etti uyumadı hıçkırarak uyuyor daha 2 kere antibiyotik içtik üst üste ondan sonra hızlandı dişleri bide bünyeden galiba anlamadım 

+2 oy
önce (4,398 puan) tarafından

Uyumadan önce süt içilmez . Dişleri çürütür mahveder. İlla içeceğim diyorsa da mutlaka diş macunlu dişlerini fırçalat. Buna sebep olan biberon değil gece süt içmesi

Aynen canım bardakla içmiyor hasbam biberonlada içerken uyuyup gidiyor haliyle fırçalanmıyor mahfolduk onla bizde 

+1 oy
önce (636 puan) tarafından

Çeşitli pipetli bardaklar alıp onu heveslendirerek biberon biraktirabilirsin. Eğer süt içerken uyuyorsa fırçalama fırsat kalmiyorsa sütun arkasından su icirin. Ve sütü uyumadan önce masal vs acarak uyumadan icirmeye başlayın.

Denedim canım bardakla süt bi degişik gibi hareket yapıyor içilmez gibi sanki biberonda degişik suyu deneyim bırakamazsak içsin bari gecede çiş sorunu oluyor aman ne zor ya

+1 oy
önce (3,770 puan) tarafından

Aslında diş fırçalamak ne kadar zararlı bişeymiş bilsen. Yeni bi şey çıkmış. Ağız yıkama nesi bilmiyorum. Gargara değil. Suyu püsjürtüyor galiba. İnternetde arasdira bilirsiniz. 

Ayrica bi yakınım da çokk eskiden böyleydi. Çoçuöunu ada çayı, papatyayla gargara yaptırarak dişlerini korumuştu.  Bende diş fırçası, macunu bebeğime ilerde kullanmamayı düşünüyorum. İyice araştırcam diş sağlığını nasıl koruya bilirim diye. 

Hiç bilmiyorum canım doktorda sıkı sıkı tembihledi iyice fırçala diye bakmak lazım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 385 göst.
+1 oy
9 cevap 250 göst.
+1 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
6 cevap 219 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde selinocalan (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,546 soru