+2 oy
233 göst.
önce Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından

Kızlar ben bu mama sandalyesini düşünüyorum da ileride masa sandalye olarak da uzun süre kullanılır diye düşünüyorum. Ama almadan size de sorayım dedim. Sizce kullanışlı mı? Sizin kullandığınızı veya önerdiğinizi resim olarak da atabilirsiniz :)

image

17 Cevaplar

+3 oy
önce (3,329 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben onu bunu bilmem ama yeni oturmaya başlayana bir bebek için en gerekli olanialdigimi düşünüyorum 😊

önce (1,805 puan) tarafından

Maşallah bu ne minnoşluk annesi nazar degmesin sil mutlaka

Silcem silcem görsundiye attım ben bu tarz tercih ettim belki ilerde yüksek kullanirim ama oturmaya yeni başlayan bebek için en ideali heryere tasi😀

önce (1,271 puan) tarafından

Bizimkide bundan çok kullanışlı. Sandalyeye baglayabiliyorsunda hem yer hem masa için çok ideal

Kesinlikle öyle tatile bile götürdük çok işime yaradi😊

önce (184 puan) tarafından

Tüh kaçırdım ama yine de teşekkür ederim:)

-Reklam-
+2 oy
önce (1,990 puan) tarafından

Bizde bu ikisi var ikisi de kullanışlı 

image

image

+2 oy
önce (5,006 puan) tarafından

Cok iyiymis kiz bu bence al benim oglum dogdugunda aldi dedesi 3 yasina kadar kullandi daha da kullansa kullanirdi sigiyodu ki iri bi cocuk cok sikildi bizimle oturmak istedi masada diye kaldirdim boyle masa sandayle olsaydi odasina koyardim etkinlik yapardi simdi bodrumi bekliyo 

Dimi bende ileride de kullanılır diye ondan düşündüm de buradakilerin de fikrini almak istedim.  Teşekkür ederim yorumun için:)

+2 oy
önce (1,805 puan) tarafından

En iyisi ikeanınki, ben dolaptan ikinci el aldım ablam arkadaşım hep dolaptan aldık cok memnunuz

+2 oy
önce (942 puan) tarafından

Bunun aynısını aldım, ilk başlarda oturuyordu da hareketlenince mama sandalyesinde oturmamaya başladı evde boşuna duruyor. Ağır değil, sağlam, düşecek korkusu da olmuyor alabilirsin

+2 oy
önce (4,710 puan) tarafından

aynısından var bende kızım 2 yaşında k

önünü çıkartarak kullanıyoruz uzun zamandır. 

+2 oy
önce (1,777 puan) tarafından

Benmki bundan biz yer sofrası kullniyoruz masada çok nadir yazın özellikle kilima açıp yer sofrası için küçük boy çok iyi oluyordu ama uzun kalmıyor bunda çocuk büyük geliyor smdi bir buçuk yaşında oturmak da istendi sofrayı dökmek daha cazip geliyo ben hakkıyla kullandım 3 olacaak sandalye masa gibide büyuk oğlum çok kullandı 

0 oy
önce (1,271 puan) tarafından

image

5 yıl önce oğluma almıştık aşırı kullanışlı bir ürün ve çok çok sağlam. Şimdi bebeğime de kullanacağım.. hem yer hemde sandalyeye baglayabiliyorsun... Aynı şekilde abimgilde bunu kullanmislardi onlarda çok memnunlardi onlarınkinin markası da fisher Prince 

0 oy
önce (3,304 puan) tarafından

Kızıma bu tarz en basit mama sandalyesinden almıştım zamanında e bebekten. Hâlâ da severek kullanıyor, 3 yaşına girecek. Tek dikkat etmeniz gereken  ayak desteği olması, doktorlar desteksiz modelleri önermiyor

image

Ya öyle mi, bilmiyordum dikkat edeceğim teşekkür ederim:)

önce (3,304 puan) tarafından

Rica ederim

0 oy
önce (2,967 puan) tarafından

İlk mama sandalyesi peg prego tatamiaydı çok fonksiyonlu süper bir üründü

Biraz büyüdükçe artık ikea antilop aldık 27 aylık olacak halâ kullanıyoruz ☺️

0 oy
önce (2,230 puan) tarafından

image

siddetle tavsiye ederim
önce (3,748 puan) tarafından

Benimkide buna benzer. Memnunuz. 

Salıncaklı olanlarda varmış önceden bilseydim ondan alırdım

önce (237 puan) tarafından

Benim de bundan baya iş görüyor yerde yediğimiz de  alçaltıp içine koyuyorum kapı arkasında giriyor yer kaplamıyor en azından büyük filan ama katlanması filan baya iyi. Diğerleri bana kullanissiz ve tehkilei geliyor ben  çok takintili oldugum için bu biraz daha emniyetli gibi :) 

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Bende aynısının desenlisi var saglamlık filan çok güzel bayada kullandık dediğiniz gibi masa ve sandalyede oluyor boyamaları filan hep o şekilde yaptık bizde şu sorun oldu balkonda hep foşur foşur yıkıyordum ve artık o ayak metal kısımları küflenmeye başladı baya ters çevirdigimde küf dökülüyordu suya maruz kaldıgı içinmi oldu anlamadım

0 oy
önce (4,372 puan) tarafından

Senin paylaştığın da var 

https://ty.gl/0xkx8oygxl8qz.  Bu da var ikisi de çok kullanışlı.

Senin paylaştığın modelin üstünr ben kızımı oturtup başını onda yıkıyordum 1 yaşından sonra 🤣

0 oy
önce (14,856 puan) tarafından

Benimki bundan öyle memnunum ki bundan. 16. Aydan sonra masa sandalye olarak kullanmaya başladı altına sıvı geçirmez örtü sererdim koyardım masa sandalye olarak kendi oturur kalkar yerdi  şuan 3.5 yaşı da hala kullanabilir ama bişi sığmayıp düştüğünde kızıyor 😄

Aa o şekilde hiç aklıma gelmemişti ya😆 o şekilde de kullanılabilir çok teşekkür ederim:)

önce (14,856 puan) tarafından

Rica ederim canım ben yer sofrası kullandığım için almıştım aslında ama sonrası daha rahat oldu 

image

0 oy
önce (1,504 puan) tarafından

Ben civildem almıştım evde olsan resmini atardım 

0 oy
önce (210 puan) tarafından

Görümcem oğluna bunu kullanıyor çok guzel

0 oy
önce (1,179 puan) tarafından

Çok kullanışlı bu masalar bende bunu kullanıyorum neredeyse 3.5 sene olacak Çok rahat ve iş görüyor özellikle oturmaya başlayan bebekler icin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 210 göst.
0 oy
5 cevap 349 göst.
0 oy
5 cevap 179 göst.
7 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1310. (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 305 göst.
15 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde MinnieMouse (2,967 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,866 soru

24,091,239 cevap

331,757 kullanıcı

...