+2 oy
198 göst.
önce Diğer kategorisinde (466 puan) tarafından

İyi akşamlar dilerim kızlar 

Aksam anlığı almaya geldim 

Nasılsınız iyimisiniz?

Gününüz nasıl gecti?

Ben öğleden sonra biraz parka çıktık eve geldik 

Aksam yemeğini yedim 6 da 

Şimdi kahve zamanı keyif zamanı 🍫☕️🍰

6 Cevaplar

+3 oy
önce (1,180 puan) tarafından

Hani kahve fotoğrafı da at abla anlık postlari fotoğraflı güzel oluyor afiyet şifa olsun bu arada 😁 ne yapalım bütün gün elektrikler yoktu keyif yaptım bende sadece yemek yaptım yedik başka da hiç bir şey yapmadım vallahi az önce duş aldık minik kuşumla o birazdan uyur o zaman belki bir kahve içerim inşallah 🤗

önce (466 puan) tarafından

Olur atayım kuzum 

Sıcak su kaynasın 

Bekliyorum başında😊

Evet kahve hazır 

image

önce (1,180 puan) tarafından

Ohhh afiyet şifa olsun ablacım 🤗

Sağol kuzum 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,870 puan) tarafından

Selam canım gunduz bı posta tanımadığım misafir vardı çay ikram ettim gittiler🤭

Şimdi bebegimi uyuttum çamaşır topla tekrar ser onları halledicem taziye vardı yoldan gelenler eşimi sormakk için uğruyor sağ olsun akşam gene birisi gelicekmis oyle gün bitiyor bugün burasi hava serin bu nefes alamadım geceyi bekliyorum herkes yattimi o bı bardak çay iyi geliyo bana🤗

Bide okul aciliyo işte benim küçük nöbet geccirdikten sonra bı ilac bbaslandi oda galiba kilo yaptı forması olmuyo gene alisveris yapmam lazım bı lif siparişim var inşallah o zamana bittitirim ay uzun oldu hadi gidem yoksa yazarım baya

...

Kolay gelsin gülüm 

+2 oy
önce (510 puan) tarafından

Bnde sabah temizlik yaptım biraz. İki oğlum var akşama kadar onlarla takıldık. Bende 6 da yedim yemek . Şimdi onlar parkta babalariyla, . Haftasonu misafirim var kurabiye mi yapsam temizlik mi yapsam ne yapsam diye düşünüyorum

Ben olsam temizlik yapardım yarın 

Cuma günü de poğaça kurabiye yapardım 

+2 oy
önce (17,393 puan) tarafından

image

iyi akşamlar Japones bacii 🌸 ❤️ Afiyetler olsun akşama kadar yattım Migren yüzünden öldürdü benii yeni yeni kendime geldim biraz yemeği dışardan söyledim şekersiz kahve içiyorum biraz alsın agrimi diyee🥹🥴

Geçmiş olsun canım 

Migren cok zor biliyorum 

Dinlenmeye çalış 

önce (17,393 puan) tarafından

Saolasin canım🌸 Sabahtan beri çıkmadım yataktan ama mecbur kalktım aç kurtlar beni bekliyor du🤣😁

Kıyamam kuzum acıkmışlar 

+1 oy
önce (24,629 puan) tarafından

İyi akşamlar güzel ablam günüm yorgun geçti mutfaktan çıkamadım dolapların iç dış hepsi silindi sebze geldi yerleştirdim yemek yaptım çekmeceyi düzenledim mutfak mis oldu ben bittim kocamda boyaları aldı geldi yarında ev boyancak Allah izin verirse şimdide çocuklar yemek yiyor sonra banyo yaptırcam cuma günü yün yıkıcam kurutmalığa başladım öbür haftada menemen konserve yaparım bi iznillah 🤲🌹♥️

İnşallah kuzum allah yar ve yardımcınız olsun 

0 oy
önce (5,009 puan) tarafından

Sabahtan beri sinirlerim yine tepemde gerci bu ara pek inmiyo tepemden de neyse 

Sabahtan ogleye kadar ev topladim yemek yaptim cocuk zaten ugrastiriyo derken oglen uykusu saati geldi onu yatirdim cok surmedi geri kalkti o arada hali koltuk ortulerini yikattim serdim yemek yedim falan onlar uyaninca acikmislar bi de onlarla yedim 🫩 

Kocayi ise postalayip evi tekrar topladim halilari topladim sabah yikamacj goturecek once halilari supurdum kaldirdim parkeleri bi daha supurdum cocugun uyku saati geldi de kraker istedi onu yemesini bekliyorum bitirdikten sonra onu yatirip yatsiyi kilar zibaririm diye dusunuyorum insaAllah 

Gunduz soguk kahve icmistim simdide sicak iciyorum 

image

Afiyet olsun canım içi 

Dinlen çocuk uyuyunca 

önce (5,009 puan) tarafından

Sagol ablacim 

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 323 göst.
14 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 208 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 292 göst.
0 oy
12 cevap 278 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde curious (1,167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,931 soru

24,092,234 cevap

331,828 kullanıcı