+4 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Eşimin hiç tanışmadıgım bi ark ailesi ile bize iki saatlik bir mesafeye akraba ziyaretine gitmişler daha bugün insan orda kalmaz mı yaa aramış ekonomik bir yer ayarla bize diyo bizim yaşadığımız şehirden , ben bugün evi kaldırdım bilmiyordum eşim öğlen belki bize gelirler fln dedi ama hiç istemedim hem tanımıom hem yatılı sevmiyorum insanlar herşeye para buluyor gezmek için yatacağı yeri beleşe getirmeye çalışıyor anam ağladı sabahtır temizlik yapıom dedim uğrasamam dedim eşime hem işim bitbeniş heryerde kovalar bezler yemek dahi yok bide eşim kendi gitmez beni oturmaya dahi götürmüyoken yatılı uğrasamıcam dedim bu saatte haber mi olur çok söylendim kalkmış bana şuan tavır yapıo gibi

11 Cevaplar

+5 oy
(68 puan) tarafından

Ben çok saçma buluyorm bu kalma işini. İnsanın annesi kaynana vs olsa anlayacam ama insan gezebiliyırsa eger başkalarına yük olmadan kalacak yer de ayarlamalı. Biz eşimle şehir dısı gezmeye cıksak arkadaşları der illa gelip kalın kalmayız sadece görürürz gitmişken snra gidip otelde kalırız. İnsanlar nezaketen kalın der ama karsı taraf anlayıslı olmalı bu konuda . 

(31 puan) tarafından

Aynen öyle canım uzun yıllar ark olsak onada razıyım da eşimde kimsede kalmak istemez aramaz bile çay için fln eee bana niye işkence yapıon ozmn mecburmuyum zaten pilim bitmiş çaya amenna gelsinler de dedim kalmak ne ya dedim 

(68 puan) tarafından

Haklısın valla. İnaşallah kalmazlar. Allah yardımcın olsn

(31 puan) tarafından

Yer ayarla ekonomik dedi eşimde buldu fıyatı çok dedi öyle kapattılar öyle kaldı 

-Reklam-
+3 oy
(6,018 puan) tarafından

Eşin gelin bizde kalın demiş belli o yüzden bu prenses tripler 

(31 puan) tarafından

Geçen gün çıtlatırken işte arkşı köye gitcez yok orayada bi gelesimiz var fln bakalım demiş bizimkide bılmıyom ya gerçekten dedi yada beni kızdırmak için kalcak yer bulunur ya fln demiş bide iş arkadaşı fln valla umrumda deil Nezmn biri gelecek olsa ben yoruluyom elinden bi işte gelmiyor milletin kocası ya yemeğe Götğrğyo böyle durumlarda yada bi köfte et yapı veriyor kadında pilav çorba yapıyor eee bu herşeyi benden bekliyor bizde hamal değiliz cam koltuk sildim yer kapı sildim iki gün önce dese yine olabilirdi

+3 oy
(1,374 puan) tarafından

Mecbur kalmadığım sürece yatılı kalmak istemem.rahat da edemem.

Sen haklısın temizlik yapmışsın son dk haber edilmiş.hiç gerek yok.eşinde suçlu otursun oturduğu yere🙄

(31 puan) tarafından
+2

Saol gülüm yaa haklımıyım cidden inan yemek yok hala pizza söylücekti dedim yumurta kırar yeriz boşver sen ni çay koysan yorgunluk çayı dedim uyumuş koltukta beni düşünmeyeni benmi düşüncem 

(1,374 puan) tarafından

O kadar yorulmuşsun soylesin hiç düşünme.İyi yapmışsın boşver.keyfine bak.😊

(31 puan) tarafından
+2

Saol canım belki dedim linç yerim insan ıstemıyo gibi algı olur fln ama abartı geldi tanımıom etmiom ilkte yatılı nedir bide gittiği yere bugün gidip akşamına bunu söyleyince tuhaf geldi insan gşttşpi yerde kalır akraban sonuçta 

(1,374 puan) tarafından

Niye linç yiyecen canım isteyen kabul eder isteyen etmez.ben istemem ani misafir mecbur kalmadıkça.bana gelen misafir en geç bir gün önceden haber etsin isterim ona göre hazırlık yaparım.💕

(31 puan) tarafından
+1

Aynen öyle evimde öyle çarşı market fln yakında değil ha diyince gidim alayım eksiğimi hem market git hem evi topla yemek yap yok anam ben yapamıom

+3 oy
(2,005 puan) tarafından

Hanım evde detaylı temizlik yapıyormuş ev hiç müsıt değıl kusura bakmayın demesi lazım eşinin.

(31 puan) tarafından
+1

Ya sorma bacım hiç akıl yürğtemiyor böyle durumları tolere edemiyo slk yada beni koşturtmak istşyo garezine yapar gibi kardeşim bu insanlar da herşeye para varda kalmaya niye uyanıklık yaparlar bilmiom bi arksı var yine böyle ticaret yapıyor evimde uzak haa her gelişte bizde kalmak için yokluyor uzağada gözü yiyio değişikler

+3 oy
(4,589 puan) tarafından

Yatılı misafir kadar saçma şey yok. Anne baba kardeşler hariç kimseyi çekemem kimsede de kalmam. Şehir dışına çıkacak gücün varsa kalacağın oteli de ayarla bir zahmet. Her işe burnunu sokan erkekte hiç çekilmiyor. 

(31 puan) tarafından
+1

Canım saol yaa hiç sorma bi'şey de müsait deilm iş bugün evde temizliği yapmış istersiniz akşam buluşalım fln de baktın sevdim zaten bi davet ederiz ama beni ne zorluyosun tavır alıyor bide karnımızac çay koy dedik uyumuş normal bişi yicem bende uyucam valla, burnunu karı gibi herşeye sokuyor

+2 oy
tarafından

Ben olsam ben de almam tanımadığın insanların evinde yatılı gelmesi çok saçma resmen otel niyetine geliyorlar gitsinler otelde kalsınlar

(31 puan) tarafından

İş arkadaşı sma ben hiç tanımıyorum çoluk çocuğuyla çıkmış gezmeye ben otelim sanki 

tarafından

Ya bana ne ben kabul etmem kime misafir gittilerse akrabasıymış bir de gitsin orada kalsın ben ne alakayayım aklı Fikri olan insanlar zaten hiç tanıtmadıgi birinin evine yatılı kalmaya girmez biz buradan eşim memleketine giderken yol üstünde bir sürü tanıdık var akraba mesela yakınız da oysa ki ama eşim asla gidip birinde dinlenelim kalalım kabul etmez otelde kalırız en fazla uğrar kahve içer çıkar biz yinen otelde kalırız mola vermek istiyorsak istediği kadar trip atsin  bence de kabul etme huyunu bilmedigim insanların 

(31 puan) tarafından

Kahve yapayımmı dedim evet dedi konuşmadan içti tekefona gömüldü naparsa yapsın valla çok istiyosa pasta börek köfte alsın ağırlasın gücüm yok tanımadım içinde istemedim 

tarafından

Yavrum bir çay kahvenin zararı yok ama yatıya kimse ağırlanmaz ailen değil bir şeyin değil bir çaya kahveye uğrayacağız deseler Okey yani uğramasınlar denmez ama yatıya kalma işi dediğim gibi ben hiç sevmem öyle şeyi 

(31 puan) tarafından

Aynen öyle canım bende istemem mesela kalmayı rahat olmam

+2 oy
(1,025 puan) tarafından

Hayır canım benim eşim annesinde bile kalmaz 

Bazı istisnalar dışında 

Hele tanımadığı yer asla kalmaz 

(31 puan) tarafından

Olması gereken dimi canım valla istediği kadar tavır alsın yeni evliyken benim komşum vardı çaya iftara davet ederdi yatılı bile deil mırın kırın ederdi nasil oluyomuş anlasın bidahada geleni geri çevirir yatılı olunca

(1,025 puan) tarafından

Yani zaten sen yorulmuşsun 

Sana yardım edeceği yerde 

Yatılı misafir hiç olmaz 

Hadi insan çayı kabul eder de 

Yatılı bende kabul etmem 

(31 puan) tarafından

Çay olsa aldırırdım bişeyler kısır fln yapardım ama yastık pike ayarla yemek yap akşam saati yatacak yer arıyolar iki ayağımı pabuca sıkamıcam heryerde kovalar halim pertti zaten halimi anlamıyoda gecmiş tavır yapıyor bencil

+2 oy
(516 puan) tarafından

Davet edilmeden kalmak çok saçma. Uşak'ta samimi arkadaşım var tatillerde yol üzeri sürekli ısrar eder gel bende kal diye bırakmaz. Bu sene sadece görmelik kahve içmeye çağırdık . Yatılı çok zor ki davetsiz misafirse.  Yol üzeri olduğu için belki mecbur hissediyor kendini diye düşünüyorum. Yol üstü kalanlardan da çok hoşlanmıyorum üstü başı toz kir oluyor açıkçası . Misafirse yatilida bana niyet gelsin temiz temiz benden sonra gezsin 

(31 puan) tarafından

İşte yem attı bence ekonomik biyer buluversene diye eşim biliyor bikaç otel aradı sordu üçbin dediler ikide çocuk varmış söyledi çok para dedi arkadaşı , yol üstüde değiliz canım gelmeyi düşündüğü yere çok ters evimiz valla bilmiyorum eşimin iş ark umarım bundan tavır almaz 

+2 oy
(23,247 puan) tarafından

Ben eşimin sözünü yerde koymam. Böyle durumlarda sorun yapmam. Benim kendi arkadaşlarım da gelir bize kalırlar. O zaman da eşimden aynı şeyi beklerim. Ki o da aynı şekilde en iyi şekilde ağırlamaya çalışır. Stres olmakta haklısın. Yoruluyorsun da evet. Ama dediğim gibi ben olsam geri cevirmezdim.  Misafir umduğunu değil bulduğunu yesin. Bulduğu yerde yatsın diye düşünürüm. 

(31 puan) tarafından

Hiç öyle bi durumum yoktu toparlanabilcek yemek pratik yapabilcek eşimin arkadaşi olabilir ben tanımıyorum daha bugün gittikleri yerden kalmadan bize gelmekte neymiş napim yani motor takamazdım duş alcam ev pertti bitmemişti bidahada yapmaz yatılı akraba harici sevmiyorum ayrıca eşim beni çaya bile götürmüyo tenezzül etmiyor ozaman beni niye uğraştırcak görüşmeye daim olduğum insanlarla bu denli samimi olmak doğru geliyo bana ayrıca

(23,247 puan) tarafından

Eşin seni goturmuyorsa bı yere getirmesin de misafir . Boşver o zaman 

(31 puan) tarafından

On yıl yaşadığım sehirde kankam dediğim insana bile taşınalı götürmedi onun kocası bize üçkere geldi iş için gelince bizde kaldı böyle bi insan ozmmn tavır yapma yani takır takır sıfra kurmama çay yanına alıncaklara yardım etse oda yok

(23,247 puan) tarafından

Yok o zaman haklısın. Boşver 

(31 puan) tarafından

Yoksa severim misafir hatta hazırlık ama önceden bilmem lazım ki özeniyorum ben markete gidip meyvesi tatlısına kadar almaya eşime birini desem birini alır birini almaz sinir olurum tam olmadı mı bişeyide almayı buda iyi olur diye akıl etmez illa söylücem işte böyle apırkamaj var ilk gelecek kasılmak istemem

0 oy
(23,266 puan) tarafından

Banada geldi eşimin arkadaşı ve eşi şehir dışından aylar önce planlanmıştı ama pat diye geldiler bende küçük çocuk var ve hamileyim o haftalarda da çok iyi degildim işe güce bakamadım eşimde pat diye gelmelerine bozuldu ama bişey diyemedik onlar eşimi 2 kere misafir ettiler ama hazırlıkti oydu buydu derken ben mahvoldum hamile halimle ve çocukla eşi hiç yardımcı olmadı herşeyi hazır bekledi yapılanlar yenmedi doğru düzgün vs vs benim sinirlerim bozuldu hiç yorma kendini başkaları için değmiyor 

(31 puan) tarafından

Ayy canım insan çok kızıyor dimi bu durumlarda sanki otel gibi çat kapı nedir iki gün önceden söylersin yani bunun hazurlıpu var temizliği var valla üzüldüm hamileymişinde eee bize dün yatılı gelmediler diye bgün yine apar topar haber verip çaya geliyorlar şimdide kahvaltıyı naıl bıraktımı etrafı nasıl topladımı şaşırdım eşimede kızdım burası senin evinse benimde evim diyor ozmn ağırla misafirlerini dedim bidaha istemiyorum tanımadım birini yatılı dedim

0 oy
(79 puan) tarafından

Asiri sacma lutfen kabul etme

(31 puan) tarafından

Dün istemedim bugün yine pat diye haberle çaya geliyorlar valla ne bu ısrar anlamadım milletin karısıda rahat anam

İlgili sorular

+3 oy
19 cevap 515 göst.
0 oy
5 cevap 313 göst.
+1 oy
5 cevap 207 göst.
+1 oy
1 cevap 178 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Habibe1 (357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,293 soru